Menu
Your Cart

Pompa de caldura Panasonic, Aquarea T-CAP, Mono-bloc, Generatia J, 9 kW, WH-MXC09J3E5

Pompa de caldura Panasonic, Aquarea T-CAP, Mono-bloc, Generatia J, 9 kW, WH-MXC09J3E5
Pompa de caldura Panasonic, Aquarea T-CAP, Mono-bloc, Generatia J, 9 kW, WH-MXC09J3E5
Pompa de caldura Panasonic, Aquarea T-CAP, Mono-bloc, Generatia J, 9 kW, WH-MXC09J3E5
La comandă
Pompa de caldura Panasonic, Aquarea T-CAP, Mono-bloc, Generatia J, 9 kW, WH-MXC09J3E5
Pompa de caldura Panasonic, Aquarea T-CAP, Mono-bloc, Generatia J, 9 kW, WH-MXC09J3E5
Pompa de caldura Panasonic, Aquarea T-CAP, Mono-bloc, Generatia J, 9 kW, WH-MXC09J3E5
Pompa de caldura Panasonic, Aquarea T-CAP, Mono-bloc, Generatia J, 9 kW, WH-MXC09J3E5
37.370,39 lei
Fără TVA: 34.284,76 lei
  • Stock: La comandă
  • Producator: Panasonic
  • Model: WH-MXC09J3E5
  • EAN: 5025232910687
  • Garantie: 24 luni
Comenzi telefonice (09.00 - 17.30)

Aquarea – un sistem nou, inovator, cu consum redus de energie, bazat pe tehnologia pompei de căldură aer-apă.

Aquarea vă încălzește locuința în mod eficace și eficient, chiar la temperaturi exterioare extreme. De asemenea, Aquarea poate răci spațiul în timpul verii și furniza apă caldă tot timpul anului.
Aquarea T‑CAP este gama destinată reamenajărilor și clădirilor noi, care păstrează capacitatea totală chiar și într-un mediu extrem de rece.


Sistemul mono-bloc: Este doar o unitate de exterior. Instalarea nu necesită racorduri pentru agentul frigorific, deoarece unitatea este conectată direct la circuitele de încălzire și/sau de apă caldă.

Eficiență energetică: A+++ pentru încălzire la 35 °C / Pompă de apă „A” cu viteză variabilă / Debitmetru încorporat.
Flexibilitate: Filtru de apă magnetic încorporat.
Confort: Capacitate constantă și interval de funcționare până la -20 °C / Temperatură de ieșire a apei 65 °C.
Control: Funcții suplimentare cu placă cu circuite (PCB) opțională (2 zone de control, control bivalent, contact Smart Grid și altele).
Conectivitate: Opțional – Aquarea Smart și Service Cloud și integrare în proiecte de management al clădirii (BMS).

Noul Aquarea T‑CAP mono-bloc

Aquarea T‑CAP mono-bloc generația J R32 furnizează apă caldă menajeră și căldură pentru calorifere și încălzire prin pardoseală de la o unitate de exterior

Pentru reamenajări și clădiri noi, Aquarea T‑CAP este soluția ideală pentru instalațiile în cazul cărora capacitatea de ieșire este solicitantă.

Se adaptează casei dumneavoastră

Selectând dintr-o serie de capacități, de la 9 kW până la 16 kW, puteți beneficia de o investiție inițială scăzută și de opțiuni la costuri operaționale reduse. Gama adaptează complet sistemul la cerințele casei dumneavoastră, fie pentru o construcție nouă, fie pentru o reamenajare, având capacitatea de a atinge o temperatură de ieșire a apei de până la 65 °C.

Pompă de căldură, 80% din energie gratuită

Pe baza tehnologiei pompei de căldură aer-apă, Aquarea are un randament ridicat și este un produs ecologic. Aceasta captează energia termică din aerul ambiental și o transferă pentru a încălzi apa necesară pentru încălzirea locuinței și apa caldă menajeră și chiar pentru a răci locuința, în funcție de necesități. Astfel, până la 80% din energia termică necesară este luată din aerul ambiental – chiar la temperaturi extrem de scăzute.

Confort sporit

Pompa de căldură Aquarea poate să controleze precis temperatura, datorită compresoarelor pentru invertor fiabile de la Panasonic. Chiar în condiții meteo nefavorabile (-20 °C), Aquarea încălzește locuința în mod eficace și eficient. De asemenea, Aquarea poate răci spațiul în timpul verii și poate furniza apă caldă tot timpul anului, oferind diferite moduri pentru un confort maxim.

Soluție de economisire a spațiului

Aquarea T‑CAP mono-bloc este soluția ideală de economisire a spațiului pentru orice locuință, deoarece unitatea nu necesită un hidrokit separat în interior. În plus, datorită designului simplu al unității, agentul frigorific este complet izolat în unitatea exterioară, în interiorul clădirii pătrunzând astfel doar conductele de apă necesare. Ca idee suplimentară de economisire a spațiului, combinați Aquarea mono-bloc cu un rezervor combinat, care include apa caldă menajeră cu un rezervor-tampon.

Aquarea T‑CAP pentru temperaturi extrem de scăzute

Aquarea T‑CAP pentru temperaturi extrem de scăzute, renovare și inovație.

Ideală pentru asigurarea menținerii capacității de încălzire, chiar și la temperaturi foarte scăzute. Această linie poate menține capacitatea de ieșire a pompei de căldură până la o temperatură exterioară de -20 °C, fără ajutorul unui încălzitor electric auxiliar*.

În cazul mono-bloc, circuitul de refrigerare este sigilat în interiorul unității exterioare, așa că nu mai trebuie să vă preocupați de cantitatea de agent frigorific per încăpere. * Temperatura fluxului 35 °C.

Temperatura posibilă a apei, 65 °C**.

Prin optimizarea sistemului și a ciclului frigorific, unitatea poate funcționa la presiune mai mare și poate atinge o temperatură a apei de 65 °C.

Cum asigură Aquarea T‑CAP aceeași performanță chiar și la temperaturi exterioare de -20 °C

S-a obținut un brevet pentru tehnologia care poate menține capacitatea de încălzire chiar și la temperaturi exterioare scăzute, prin controlul optim obținut prin încorporarea schimbătorului de căldură cu conductă dublă în ciclul de refrigerare.

Mai multe economii, mai multă eficiență, mai mult confort

Eficiență sporită în comparație cu alte sisteme de încălzire

Pompele de căldură Panasonic au un coeficient de performanță (COP) maxim de 5,08 la +7 °C, ceea ce le face mult mai eficiente decât alte sisteme de încălzire.

T‑CAP poate asigura și un randament deosebit de ridicat, indiferent de temperatura exterioară sau de temperatura apei. Nu este necesară supradimensionarea pentru a ajunge la capacitatea necesară la temperaturi scăzute.

Pompele de căldură Panasonic pot funcționa la temperaturi exterioare de până la -20 °C și garantează capacitatea fără sursă de încălzire de rezervă la -20 °C*. Cu alte pompe de căldură, este necesară o capacitate mai mare pentru a asigura același nivel de confort la temperaturi scăzute. * Temperatura fluxului 35 °C.

Specificatii
Culoare alb
Debit apa calda, l/min 25.8
Interval de temp. pentru functionare la racire Min/Max, C +10 ~ +43
Tensiune, V 230
Capacitate incalzire, kW 9
Agent frigorific R32
Coeficient randament COP (A +7⁰C, W 35⁰C) 5.08
Dimensiuni UE, mm 1410x1283x320
Nivel presiune sonora Exterior Incalzire, db(A) 65
Volum boiler, l Nu
Greutate UE, kg 140
Interval de temp. pentru functionare la incalzire Min/Max, C -20 ~ +35

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie