Menu
Your Cart

mypanasonic, Termeni si conditii

mypanasonic, Termeni si conditii

myPanasonic.ro este un magazin online exclusiv Panasonic, oferit de T&T Consulting, dealer autorizat cu o experienta de 20 ani in vanzarea produselor Panasonic
 
I. Despre Noi
Site-ul www.myPanasonic.ro se afla in proprietatea si administrarea SC T&T CONSULTING 2001 SRL, cu sediul social in Bucuresti, strada Prelungirea Ghencea 104A, Sector 6, numar de ordine in Registrul Comertului J40/5506/2001, Cod Unic de Inregistrare RO13940521, capital social 1000 RON.
Contact:
Adresa de corespondenta pentru servicii postale : Bucuresti, Calea 13 Septembrie 59-61, Sector 5.
Departamentul vanzari: +40 021.313 6615;
comenzi@mypanasonic.ro
contact@mypanasonic.ro    
       
            
Suport tehnic: +40 021.313 6615
 
II. Despre myPanasonic.ro
www.myPanasonic.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor online sau telefonic.
 
III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.myPanasonic.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis prin email sau furnizat dumneavoastra prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin T&T Consulting  si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.myPanasonic.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea T&T Consulting.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.myPanasonic.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea T&T Consulting.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.myPanasonic.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.myPanasonic.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea T&T Consulting.
Adresa la care se pot raporta eventualele incalcari ale dreptului de autor este: contact@mypanasonic.ro.
 
IV. Inregistrarea ca utilizator
www.myPanasonic.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de magazinul online, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.myPanasonic.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a termenilor si conditiilor de utilizare a www.myPanasonic.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile termenilor si conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.myPanasonic.ro.
Daca folositi informatii din acest site, sunteti responsabil cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dumneavoastra de utilizator si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dumneavoastra de utilizator, creat pe site.
www.myPanasonic.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.myPanasonic.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.mypanasonic.ro numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
www.myPanasonic.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.
 
V. Datele Personale - Informare privind protectia datelor personale
Prin inregistrarea ca utilizator al www.myPanasonic.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.myPanasonic.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.myPanasonic.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dumneavoastra. Va rugam sa gasiti "XVII. Politica de confidentialitate" pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.myPanasonic.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dumneavoastra.
Mypanasonic.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC T&T Consulting 2001 SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este de a promova promova produsele si seviciile comercializate pe www.mypanasonic.ro
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare doar pentru a va aduce la cunostinta ofertele, promotiile , campaniile de prezentare ale produselor si serviciilor comercializate de catre T&T Consulting 2001 SRL. Refuzul dvs. presupune neacceptarea de catre Dvs. a primirii  ofertelor/promotiilor propuse catre societatea noastra.
Informaţiile înregistrate sunt destinate DOAR utilizării de către T&T Consulting 2001 SRL, respectiv site-ul www.mypanasonic.ro  şi NU sunt comunicate altor  destinatari.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC T&T Consulting 2001 SRL , catre departamentul vanzari(se precizează serviciul, organismul sau persoana responsabilă). De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Datele dumneavoastră NU  vor fi transferate în strainatate.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
 Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).
 
VI. Procedura de cumparare
www.myPanasonic.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.myPanasonic.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.myPanasonic.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
 Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.mypanasonic.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor;
- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.myPanasonic.ro;
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita de factura fiscala.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.myPanasonic.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.
Preturile din comenzi si proforme sunt valabile 48 ore de la data emiterii acestora.
 
VII. Livrarea comenzilor
Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului. Exceptie fac produsele din categoria "Resigilate".
Comenzile cu valoarea totala mai mare de 1000 RON (TVA inclus) beneficiaza de livrare gratuita pana la centrele Urgent Curier din raza localitatii cumparatorului. Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 1000 RON (TVA inclus) si care au mod de livrare Urgent Curier se va aplica un cost de transport. Livrarile in Bucuresti se pot face si prin logistica proprie T&T Consulting SRL.
Livrarea comenzilor pentru produsele aflate in stoc se efectueaza in maxim 48 de ore. Pentru produsele afisate cu mentiunea "la comanda", termenul de livrare va fi comunicat de un reprezentant  MyPanasonic.ro. Pot exista situatii exceptionale in care un produs a iesit din fabricatia furnizorului si nu mai poate fi adus, desi el apare pe site "la comanda". Acest lucru va fi mentionat de catre operatorul T&T Consulting 2001 SRL.
 
VIII. Cum cumpar
VIII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.myPanasonic.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.
VIII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, prin urmatorul pas MyPanasonic va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Procesatorul pentru platile online este euplatesc.ro - principalul integrator de plati online din Romania : www.euplatesc.ro .   Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.
Pentru produsele comandate la cererea expresa a clientului, se solicita un avans de 30% pentru a se plasa comanda la furnizor. In cazul in care se solicita anularea comenzii, acest lucru duce la pierderea avansului. Comanda poate fi anulata fara pierderea avansului doar in cazul nerespectarii termenului de livrare.
VIII.3.  Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.myPanasonic.ro prin transfer bancar/ordin de plata?
Puteti cumpara produse prin www.myPanasonic.ro urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Comanda acum".
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator". Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea - Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa   comenzi@mypanasonic.ro, in maximum 24 de ore.
 

IX. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service. Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani ce poate fi prelungita prin pachetele de garantie extinsa ce se pot cumpara pe acest site.
Serviciul de extragarantie se achizitioneaza de catre orice client, indiferent daca este persoana fizica sau persoana juridica, o data cu produsul achizitionat.
 
Informatii garantie
Termenul de garantie pentru produsele Panasonic este de 24 LUNI cu exceptia urmatoarelor categorii
de produse: TOUGHBOOK-36 luni;PROIECTOARE PROFESIONALE-36 luni; PDP PROFESIONAL-36 luni; TENSIOMETRE - 36 luni; LAMPA PROIECTOR-6 luni/500 h.
 Nu fac obiectul garantiei consumabilele sau alte componente cu uzura recunoscuta de fabricant.
Garantia isi va pierde valabilitatea in urmatoarele cazuri:
a) defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prescrise in manualul de utilizare;
b) utilizarea produsului in alte scopuri decat cele pentru care a fost conceput (produsele sunt destinate consumului casnic);
c) deteriorare mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deteriorarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
d) inundare, incendiere, expunere la soare, trasnete, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate de natura hardware sau software, conectari la calculatoare care nu corespund din punct de vedere al electrosecuritatii, socuri de tensiune ale retelei electrice sau interventii ale persoanelor neautorizate;
e) deteriorari de genul zgarieturi, fisuri, rupturi ale elementelor demontabile sau nedemontabile care nu au fost aduse la cunostinta vanzatorului in momentul achizitionarii;
f) in cazul aparatelor auto, daca acestea nu au fost instalate de o unitate autorizata si nu are completata rubrica cu stampila instalatorului;
g) orice reparatie sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord intre vanzator si consumator si fara nici un inconvenient semnificativ pentru consumator. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta unitatii de service sau vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.
 
Termenul de garantie este conform marcajului si se prelungeste cu durata de timp cat aparatul se afla in reparatie. In cazul frigiderelor si aparatelor de aer conditionat, compresorul beneficiaza de 5 ani garantie de la producator.

http://www.panasonic.com/ro/suport/nformatii-privind-garantia.html
 
X. Returnarea produselor
Cumparatorul* poate face comenzi pe site prin adaugarea produselor in cosul de cumparaturi.
In cazul in care produsul este disponibil, Cumparatorul* poate trece la urmatorul pas si anume completarea detaliilor de plata si cele de livrare.
O data cu completarea detaliilor specificate mai sus, Cumparatorul* isi da consimtamantul ca datele furnizate sunt corecte si complete.
Se precizeaza ca daca produsul s-a adaugat in cosul de cumparaturi fara sa se finalizeze comanda, acesta nu este rezervat automat.
Cumparatorul* are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Cumparatorul*, o data cu finalizarea comenzii accepta ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil si agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
In cazul in care Cumparatorul* doreste sa beneficieze de dreptul de retur, are urmatoarele obligatii:
- sa returneze produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala Cumparatorului;
- produsul ce urmeaza a se returna, trebuie transmis cu asigurarea coletului daca si la primire acesta a fost trimis cu asigurare.
In cazul returului de produse, costul de transport nu se storneaza.
Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta, urmatoarele:
- furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator*;
- furnizarea de inregistrari video sau audio sigilate sau programe informatice (software) sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
- furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat la cunostinta faptul ca isi pierde dreptul de retragere.
 
Returul produselor Panasonic in cativa pasi:
1.    Cumparatorul* merge in showroom, nu inainte de a se asigura ca produsul indeplineste conditiile de retur.
sau
2.    Cumparatorul* completeaza formularul de retur dupa modelul de mai jos, asigurandu-se ca produsul pe care vrea sa il returneze, indeplineste conditiile de retur.
3.    Cumparatorul* va mentiona in formular una dintre optiunile de retur: schimb cu un alt produs comercializat de Vanzator sau rambursarea sumei de bani platite la cumparare.
4.    Dupa aprobarea cererii de retur, Vanzatorul va trimite curierul la adresa furnizata de Cumparator* pentru ridicarea produsului pe care vrea sa il returneze.
Daca Cumparatorul* a optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-a returnat indeplineste conditiile de retur, Vanzatorul va returna banii in contul indicat in formularul de retur.
Daca se alege returnarea produsului prin completarea formularului de retur, si trimiterea curierului la Cumparator* pentru ridicarea produsului, costul de transport va fi platit de Cumparator*.
Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produsului care face obiectul returului.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, produsulul este deteriorat), Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produsului in stadiul initial, dupa caz, sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumparatorului*, se va reexpedia produsul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator*.
 
Cumparatorul* este responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Diminuarea valorii produselor poate fi cuprinsa intre10% si 50% din pretul de achizitie, sau in mod exceptional, atunci cand produsul nu mai poate fi adus la starea initiala, se poate retine suma integrala de catre Vanzator, iar produsul va fi trimis Cumparatorului* pe cheltuiala Cumparatorului.
Accesoriile (manuale de utilizare, CD-uri, cabluri etc.) aflate în cutia produsului precum și ambalajul original al acestuia fac parte integrantă din produs. Ca urmare, Cumparatorul are obligatia atunci cand isi exercita dreptul de retragere din contract sa il returneze in ambalajul original nedeteriorat, protejat prin înfoliere cu folie pentru ambalat din plastic stretch sau ambalat în cutie din carton (fără etichete lipite pe acesta, fără tăieturi, rupturi etc.) și împreună cu toate accesoriile produsului respectiv.
 
Revine in sarcina Cumparatorului sa se informeze care sunt costurile de transport.
Costul transportului la returnarea produsului poate fi diferit fata de cel de la achizitionarea produsului.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.
 
Formular de retur

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să returnati un produs
- Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale furnizorului]:
- Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)
- Comandate la data (...) /primite la data (............)
- Numele consumatorului (consumatorilor)
- Adresa consumatorului (consumatorilor)
- Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)
- Data
 
Cumparator* – se va intelege exclusiv cumparatorul persoana fizica  si asociatiile de consumatori persoane fizice.

XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut,  trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.mypanasonic.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.mypanasonic.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.mypanasonic.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.mypanasonic.ro.
www.mypanasonic.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.mypanasonic.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.mypanasonic.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.
 
XII. Forta Majora
www.mypanasonic.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.mypanasonic.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.mypanasonic.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.mypanasonic.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.mypanasonic.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.
 
XIII. Publicitatea
www.mypanasonic.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.mypanasonic.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.
 
XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.mypanasonic.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact@mypanasonic.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.
 
XV. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.mypanasonic.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile www.mypanasonic.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul T&T Consulting. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.
 
XVI. Prezentarea ofertei
T&T Consulting SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.mypanasonic.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.mypanasonic.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.mypanasonic.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. De asemenea, va aducem la cunostinta ca fotogragfiile din site-ul www.mypanasonic.ro sunt cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.
 
 XVII. Politica de confidentialitate
Compania T&T Consulting SRL (myPanasonic.ro)  este inregistrata la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii datelor cu caracter Personal) cu numarul 28763/2013.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, MyPanasonic.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului, informarea utilizatorilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate.
 
 XVIII. Conciliere
Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau telefonic cu persoana de vanzari responsabila de comanda dvs, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Monica Raicu, telefon 021.313 66 15 sau e-mail monica.raicu@ttconsulting.ro.