Menu
Your Cart

Fotolii de masaj

Împreună cu familia sa, Konosuke Matushita, pe atunci în vârstă de 23 de ani, a pus piatra de temelie a poveștii de succes a Panasonic în 1918. Încă din 1935, primul aparat de masaj electromagnetic portabil a văzut, în sfârșit, lumina zilei - de atunci, compania a fost considerată un adevărat inovator în perfecționarea masajului la domiciliu. Sub denumirea "Zengineering", compania a stabilit o combinație unică între cea mai modernă și remarcabilă tehnologie și tradiția de vindecare veche de secole. Între timp, Panasonic poartă o reputație binemeritată ca fiind unul dintre cei mai buni producători de electronice de pe piață. Scaunele de masaj Panasonic sunt întotdeauna proiectate cu meticulozitate pentru a oferi puterea de întinerire prin simpla apăsare a unui buton.

Atunci când căutați un scaun de masaj magistral, Panasonic nu oferă nimic mai puțin decât virtuozitate tehnică și inovatoare.

Cu o experiență de peste 100 de ani, oferă caracteristici la care mulți concurenți pot doar visa: Fie că este vorba de shiatsu, presopunctură, tratamente cu pietre calde, tehnologii liniștitoare cu infraroșu sau terapii avansate de masaj 3D, Panasonic vă oferă posibilitatea de a alege.

Fotoliu masaj Panasonic,  EP-MA70 beige/ negru Fotoliu masaj Panasonic,  EP-MA70 beige/ negru
La comandă
EP-MA70 este un fotoliu masaj cu sistem de încalzire ceramic Cea mai interesanta caracteristica a fotoliului cu masaj Panasonic EP-MA70 este sistemul de incalzire din ceramica care intensifica relaxarea corpului masat. Acest sistem este folosit pentru a incalzi spatele, talia, umerii si gatul la..
24.999,00 lei
Fără TVA:21.007,56 lei
Fotoliu masaj Panasonic, EP-MA59 Fotoliu masaj Panasonic, EP-MA59
La comandă
Panasonic EP-MA59 are o tehnica de masaj deosebita si un design pe masura. Cu ajutorul programelor predefinite, acest fotoliu cu masaj asigura utilizatorului un masaj eficient, având atât efect terapeutic, cât si de relaxare. Functii importante: Tehnologie avansata a rolelor de masaj Rolele d..
20.999,00 lei
Fără TVA:17.646,22 lei
Se afişează de la 1 până la 2 din 2 (1 Pagini)