Menu
Your Cart

Infrumusetare femei

Frumusețe fara limite!
Epilat, coafat ca la salon la tine acasa!

Bucurați-vă de o epilare mai rapidă și mai netedă, îndepărtând în același timp mai mult păr dintr-o singură trecere, cu puterea tehnologiei cu două discuri din seria EY de la Panasonic. Prindeți părul de până la 0,5 mm cu mai puțin efort datorită celor 60 de pensete și experimentați pe propria piele ce înseamnă puterea dublă. Datorită lățimii optimizate a pensetei, epilatorul Panasonic EY prinde chiar și părul de 0,5 mm, care ar fi prea scurt pentru epilare cu ceară.
Vrei să-ți iei rămas bun de la părul deteriorat și să-l întărești de la rădăcină până la vârf? Cu tehnologiile Panasonic nanoe™ și Double Mineral, uscătorul de păr Panasonic îți îmbogățește profund părul. De asemenea, s-a dovedit că reduce încrețirea și elimină semnele de deteriorare a părului tern și vârfurile despicate.
Redă-i părului frumusețea naturală cu nanoe™!
Descoperă metoda revoluționară pentru a avea un păr uimitor: tehnologia nanoe™, unică de la Panasonic
Hidratare activată. Deteriorarea părului este eliminată.
Încearcă și vei vedea diferența pe care tehnologia nanoe™ brevetată și unică de la Panasonic o face pentru frumusețea naturală a părului tău! Nanoe™ reprezintă particule de apă invizibile și foarte fine, care îți hidratează părul și contribuie la prevenirea deteriorării acestuia. Particulele nanoe™ bogate în umezeală sunt generate din aerul din jurul tău și conțin de circa 1 000 de ori mai multă umezeală decât ionii obișnuiți generați cu produse convenționale. Așadar, de fiecare dată când utilizezi un produs Panasonic nanoe™ din gama produselor de îngrijire a părului, particulele nanoe™ bogate în umezeală îți penetrează părul – pătrunzând adânc în cuticulă pentru a o hidrata și apoi pentru a o închide. Te vei bucura de rezultatele uimitoare!
Încercați produsele pentru îngrijirea fără efort în viața de zi cu zi!


Perie de corp Panasonic ES-2D04-W503 cu efect de exfoliere
100% BANII INAPOI -67 %
ES-2D04-W503 Perie de corp cu efect de exfoliere Panasonic Datorită vitezei mari de aproximativ 3.100 de vibratii pe minut, capul periei ES-2D04 permite o exfoliere deosebit de eficientă. Cu aproximativ 60.000 de peri aranjati dens, nimic nu stă in calea unei curătări minutioase. Utilizarea re..
39,00 lei 119,00 lei
Fără TVA:32,77 lei
Perie Panasonic, EH-XC10-N503 pentru curatarea fetei
-29 %
Noul dispozitiv Panasonic de curătare cu micro-spumă 3-in-1 EH-XC10 asigură curătarea delicată a tenului, pentru a obtine o piele mai fină si mai luminoasă. In acelasi timp, fiind primul produs de acest tip, intensificatorul anti-aging Panasonic 3 in 1 EH-XC10 actionează asupra tuturor produselor co..
749,00 lei 1.059,00 lei
Fără TVA:629,41 lei
Cap pentru ingrijirea talpilor si calcaielor, Panasonic,  ES-2D02-W503
La comandă
Se afişează de la 1 până la 16 din 16 (1 Pagini)