Menu
Your Cart

Videoproiector, Panasonic, short-throw 5200 lumeni, PT-CMZ50EJ

Videoproiector, Panasonic,  short-throw 5200 lumeni, PT-CMZ50EJ
Videoproiector, Panasonic,  short-throw 5200 lumeni, PT-CMZ50EJ
La comandă
Videoproiector, Panasonic,  short-throw 5200 lumeni, PT-CMZ50EJ
Videoproiector, Panasonic,  short-throw 5200 lumeni, PT-CMZ50EJ
Videoproiector, Panasonic, short-throw 5200 lumeni, PT-CMZ50EJ
19.549,00 lei
Fără TVA: 16.427,73 lei
  • Stock: La comandă
  • Producator: Panasonic
  • Model: PT-CMZ50EJ
  • EAN: 5025232944095
  • Garantie: 36 luni
Comenzi telefonice (09.00 - 17.30)

Cu videoproiectorul short-throw PT-CMZ50EJ, partajați imagini mari de 80–120 de inchi în încăperi de orice dimensiune, de la săli mici până la săli de clasă în care spațiul de instalare pe tavan este limitat.

Instalat într-un birou, sală de clasă sau muzeu, acest proiector are un design foarte atractiv si poate fi amplasat foarte aproape de ecranul de proiectie.În modul Silențios, zgomotul său de funcționare este de doar 25 dB comparabil cu foșnetul frunzelor.

Panourile LCD WUXGA (1920 x 1200) îmbunătățesc definirea textului și clarifică detaliile pentru o prezentare captivantă. Marginile textului sunt netede, clare și ușor de citit. Documentele și imaginile sunt reproduse clar, permițând vizualizarea fără probleme a imaginilor.În plus, conținutul de pe diferite dispozitive poate fi proiectat la același raport de aspect.

CMZ50 acceptă semnale de intrare 2560 x 1080 (21:9) sau 3240 x 1080 (27:9)  pentru ca permite afișarea conținutului pe ecran lat la raportul de aspect original. Include un terminal HDMI OUT și o funcție de aranjare a marginilor pentru a sprijini conectarea unui al doilea proiector CMZ50, astfel încât conținutul de pe ecran  să poată fi afișat pe două ecrane la rezoluția nativă. De asemenea, este posibil să partajați conținut de la proiectorul principal la un al doilea proiector sau să monitorizați prezentarea pe un ecran la distanta.

Proiectoarele din sălile de clasă, birouri și muzee trebuie să fie suficient de puternice pentru a trece prin lumina ambientală. CMZ50 oferă până la 5.200 lm  de luminozitate pentru imagini clare, bine saturate, în medii luminoase. Dynamic Contrast folosește tehnologia de conectare a scenei pentru a analiza fiecare cadru video și pentru a ajusta digital puterea de lumină în funcție de cerințele de contrast ale fiecărei scene. Raportul de contrast ridicat de 3.000.000:1 si îmbunătățește lizibilitatea textului și definește detaliile în umbră chiar și în spațiile puternic luminate.

Circuitele proprii analizează cadrele video individuale, pentru a clarifica zonele fiecărei imagini care conține detalii fine. Algoritmii extrag date din patru benzi de frecvență ale semnalului, regland si corectând contururile cat si zgomotul pentru o definiție clara si corecta a textului afisat..

Odată ce unitatea este fixată pe loc, reglarea post-instalare se realizează cu ușurință folosind telecomanda.

Digital Zoom Extender și Digital Image Shift.

Dacă nu este posibil să instalați proiectorul dvs CMZ50 în poziția optimă, funcțiile Digital Zoom Extender și Digital Image Shift pot fi utile. Pe lângă ajustarea digitală a dimensiunii imaginii, astfel încât să se potrivească pe ecran, puteți deplasa digital proiecția cu până la ±10% pe verticală și până la ±10% pe orizontală.

Suportul de perete vă economisește timp și resurse.

Hardware-ul opțional ET-WBC100 este disponibil pentru proiecția pe perete. Feroneria este parțial pre asamblată, reducând numărul de puncte de șuruburi cat și timpul și efortul necesar pentru instalare.  Pe lângă alunecarea înainte și înapoi, la stânga și la dreapta și în sus și în jos, un cadran oferă o reglare a înclinării verticale și orizontale cu ±5° și ajustarea rotației orizontale cu ±5°. Corecțiile pot fi menținute după reglare fără a fi nevoie de un șurub de reglare de blocare separat, permițând o reglare rapidă și precisă.

Echipat cu diverse funcții de corecție a ecranului.

Când proiectați, puteți corecta orice distorsiune a imaginii rezultată utilizând funcțiile de reglare a ecranului accesate prin intermediul telecomenzii,  acestea includ Corecția în 4 colțuri și corecția trapezoidală verticală orizontala.

CMZ50 acceptă semnale de intrare 4K  prin conexiuni HDMI™ și DIGITAL LINK. Acesta este de mare ajutor dacă distribuiți conținut 4K de la un server media.

Proiectorul include un terminal USB care acceptă sursa de alimentare DC 5 V/2 A pentru receptorul opțional Wireless Presentation PressIT  sau un dispozitiv de streaming media compatibil.De asemenea, poate fi folosit pentru a conecta modulul wireless opțional din seria AJ-WM50, pentru a efectua actualizări de firmware sau pentru a proiecta imagini statice  stocate pe un dispozitiv de memorie USB utilizând funcția Memory Viewer.

Reduce impactul asupra mediului datorita consumului foarte mic de energie electrica.

Fiabilitate absolută cu întreținere minimă.

Calitatea constantă și de lungă durată a imaginii este doar un avantaj al proiectorului laser CMZ50. Sursa de lumină și filtrul ECO nu necesită întreținere până la aproximativ 20.000 de ore.

Compatibil cu CEC Commanda HDMI.

Ambele intrări HDMI  ale proiectorului sunt compatibile cu comenzile CEC  pentru a permite utilizarea cu mai puține telecomenzi.

Proiectați wireless  de pe smartphone-ul sau laptopul dvs.Partajați conținut fără fir de pe laptop sau smartphone. Doar scanează codul QR afișat în meniul de afișare pe ecran folosind camera smartphone-ului tău, iar dispozitivul tău se va conecta automat la proiector prin LAN fără fir. PressIT este sistemul de prezentare fără fir opțional de la Panasonic, care permite partajarea ușoară a ecranului cu o singură apăsare a unui buton.

Monitorizați și controlați până la 2.048 de dispozitive de afișare prin LAN. Software-ul permite monitorizarea stării, controlul dispozitivului, livrarea listelor de redare, programarea redării și vizualizarea hărții sistemului.

Specificatii
Aplicabilitate Business, Educational
Luminozitate Lumeni 5200
Contrast 3.000.000:1
Rezolutie 1920 x 1200 WUXGA
Tehnologie LCD Da
Tehnologie 3 LCD Nu
Raport aspect 16:10
Dimensiune imagine 1.27–2.54 m
Durata de viata lampa ECO ore 24000
Durata de viata lampa ore 20000
Zoom manual Fix
Difuzor Audio 1 x 10 w
Nivel de zgomot 35 dB (NORMAL/ECO), 26 dB (QUIET)
Conexiuni HDMI 19-pin x 2 (Compatible with HDCP 1.4, Deep Color, 4K/30p6 signal input), CEC, COMPUTER 1 IN D-sub 15-pin (female) x 1 (RGB/YPBPR/YCBCR), COMPUTER 2 IN D-sub 15-pin (female) x 1 (RGB/YPBPR/YCBCR), AUDIO 1/2 IN M3 stereo mini-jack x 2, AUDIO OUT M3 stereo mini-jack x 1, SERIAL IN D-sub 9-pin (female) x 1 for computer control (RS-232C compliant) LAN RJ-45 x 1 for network control, 10Base-T, 100Base-TX, USB connector (Type A) x 1 for Memory Viewer function, optional AJ-WM50 Series Wireless Module, power supply (DC 5 V, maximum 2 A)
Alimentare electrica 100-240 V AC. 50/60 Hz
Plaja de corectie Keystone Vertical: ±15 °, Orizontal: ±15 °
Protocol IPv4 Da
WI FI Integrat Nu
Accesorii incluse Cablu alimentare, telecomandam, manual de utilizare
Consum 325 W
Dimensiuni (L x I x A) 495 mm x 160 mm x 421 mm
Greutate 9.5 kg

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie