Menu
Your Cart

Videoproiector, Panasonic, LCD, 6200 lumeni, PT-VMZ61EJ

Videoproiector, Panasonic, LCD, 6200 lumeni, PT-VMZ61EJ
La comandă
Videoproiector, Panasonic, LCD, 6200 lumeni, PT-VMZ61EJ
17.719,00 lei
Fără TVA: 14.889,92 lei
  • Stock: La comandă
  • Producator: Panasonic
  • Model: PT-VMZ61EJ
  • EAN: 5025232923304
  • Garantie: 36 luni
Comenzi telefonice (09.00 - 17.30)

Videoproiectorul Panasonic PT-VMZ61EJ – special pentru a oferi calitate si performanta

Videoproiectorul PanasonicPT-VMZ61EJ este integrat in gama de produse a brandului Panasonic cu tehnologie LCD care ofera calitate superioara si tehnologii de ultima generatie. Perfect pentru proiectarea imaginilor vibrante datorita contratului puternic 3.000.000:1, rezolutia 1920 x 1200 WUXGA si luminozitatea 5200 lumeni care indeplinesc pretentii riguroase in mediul corporate si intr-o gama variata de domenii de activitate. Videoproiectorul Panasonic PT-VMZ61EJ, cu o greutate de 6.5 kg, este usor de transportat si va ajuta sa va deplasati cu usurinta acasa, la birou, intr-o sala de sedinta sau oriunde este nevoie.

Imagini de inalta calitate in camere luminoase- Videoproiectorul Panasonic PT-VMZ61EJ ofera imagini clare in sali de sedinte si sali de clasa bine luminate. Luminozitatea ridicata de 5200 lumeni, contrastul de 3.000.000:1 si culorile uimitoare creeaza o experienta captivanta a prezentarilor.

Instalare flexibila- Datorita greutatii reduse de 6.5 kg, videoproiectorul este usor de instalat, in ce timp ce zoom-ul de 1.6x, reglarea obiectivului si corectia ecranului va permit sa proiectati continut aproape de oriunde, chiar si din anumite colturi ale diverselor sali.

Contrast dinamic- Cel mai eficient din punct de vedere energetic si poate corespunde unor exigente sporite pentru a se potrivi anumitor continuturi sau luminii camerei. Raportul de contrast ridicat al videoproiectorului PT-VMZ61EJ, prezinta o definire a detaliilor in umbre, cu negru mai profund, alb mai stralucitor si tonuri de piele mai naturale pentru un continut deosebit si bine definit.

Daylight View Basic- Functia care imbunatateste claritatea imaginii prin claritatea detaliilor in zonele intunecate, care pot fi dificil de vazut intr-o lumina destul de puternica. Exista un anumit sensor care masoara cantitatea de lumina ambientala din camera, optimizeaza culoarea si luminozitatea pentru cele mai bune rezultate in functie de nivelurile de iluminare din sala respectiva in care este facuta proiectia.

Consum de energie scazut cu 20%- Eficienta videoproiectorului Pnasonic PT-VMZ61EJ este ridicata, iar luminozitatea este optimizata pentru a se potrivi nivelurilor de lumina ambientala, doar prin apasarea butonului ECO de pe telecomanda videoproiectorului. Aceasta proiectie eficienta din punct de vedere energetic in salile de sedinte sau salile de clasa va ajuta sa atingeti obiectivele politicii de mediu si sa reduceti in acelasi timp o cantitate deosebita de energie.

Zoom versatil 1.6x- Zoom-ul de 1.6x accepta proiectarea de la o distanta apropiata sau de la distanta, sporind astfel flexibilitatea locatiei videoproiectorului si redand imagini mari, usor de vazut in sali de diferite dimensiuni si forme.

Suporta intrarea semnalului 4K- Videoproiectorul Panasonic PT-VMZ61EJ accepta intrarea semnalului video 4K si terminalele HDMI.

Conexiune digital link- Bazat pe tehnologia DIGITAL LINK accepta transmiterea de comenzi video, audio si control printr-un singur cablu STP CAT 5e sau superior pentru distante de 150 m.Terminalele LAN / DIGITAL LINK- Puteti atribui semnale de control compatibile 100Base-TX si 10BaseT prin terminalul LAN. Ajustare a ecranului in 6 puncte-  Videoproiectorul Panasonic PT-VMZ61EJ este primul videoproiector care dispune de ajustare a ecranului in 6 puncte. Aceasta functie va permite sa efectuati ajustarea in 4 colturi orizontala/verticala prin intermediul telecomenzii pentru a elimina distorsiunea atunci cand proiectati continut dintr-un anumit unghi. In plus, doua puncte de control sunt situate in centrul de sus si de jos al ecranului, pentru a putea elimina modificarile atunci cand proiectati continut in coltul unei camere. 

Functia de ajustare a ecranului- Functia de ajustare potriveste imaginea pe ecran astfel incat atunci cand proiectati dintr-un unghi neobisnuit sa fie eliminate distorsiunile.

Functia declansator- Aceasta functie este utila atunci cand faceti o pauza scurta in timpul prezentarilor sau oricand doriti sa intrerupeti continutul fara a mai afisa o imagine, mai exact pastrati videoproiectorul pornit si gata de a relua continutul instantaneu.

Conexiune usoara cod QR- Puteti conecta smartphone-ul la videoproiector prin wireless LAN  doar prin citirea unui cod QR afisat in meniul OSD al videoproiectorului. Aceasta functie economiseste timp si previne intreruperea

Solutia Wireless One-Press- Aceasta solutie ajuta la oglindirea ecranului dispozitivelor pe ecranul videoproiectorului aproape instantaneu. Sistemul wireless  PressIT (se achizitioneaza separat)  poate conecta wireless pana la 32 de utilizatori si va permite sa afisati ecranele si sa schimbati prezentarile printr-o simpla apasare de buton. Trebuie doar sa va conectati, sa apasati un buton si ecranul dispozitivului este afisat pe videoproiector prin reteaua wireless LAN.

Functionare silentioasa- Videoproiectorul Panasonic PT-VMZ61EJ include un mod silentios care permite functionarea cu zgomot de pana la 26 dB, astfel videoproiectorul se potriveste discret si mentine in acelasi timp atentia participantilor concentrata.

Fara inlocuire a sursei de lumina- Videoproiectorul Panasonic  PT-VMZ61EJ dispune de tehnologie SOLID SHINE a laserului si de filtrul ECO cu durata lunga de viata, care nu necesita inlocuire de pana la 20.000 ore, atunci cand acesta este utilizat intr-o sala de clasa sau la birou. De asemenea, va puteti astepta la pana la 20.000 de ore de proiectie fiabila, fara intretinere, la luminozitate maxima.

Software-ul Multi Monitoring & Control- Permite monitorizarea, controlul dispozitivului, programarea redarii si trasmiterea de continut. Aceasta functie anunta utilizatorul in cazul unei erori de redare si trimite alerte atunci cand sunt detectate probleme. 

Pornire/Oprire rapida- Cand videoproiectorul este pornit, continutul este afisat aproape instantaneu la luminozitate maxima, fara aparitie graduala. Acest lucru va ajuta sa aveti o prezentare de succes de la inceput.

Afisaj plug-and-play- Nu este nevoie de computer pentru a incepe prezentarea, trebuie doar sa introduceti un dispozitiv USB cu memorie care contine continut compatibil in portul USB al videoproiectorului, apasati butonul NETWORK/USB de pe telecomanda, selectati MEMORY VIEWER si puteti incepe prezentarea.

 

Specificatii
Aplicabilitate Business, Educational
Luminozitate Lumeni 6000
Rezolutie 1920 x 1200 WUXGA
Tehnologie LCD Da
Laser 1-chip DLP Nu
Tehnologie 3 LCD Nu
Raport aspect 3.000.000:1
Dimensiune imagine 0.76–7.62 m
Raport laturi 16:10
Durata de viata lampa ECO ore -
Durata de viata lampa ore 20000
Zoom manual 1.6 x
Nivel de zgomot Vertical: ±25 °, Horizontal: ±35 °
Conexiuni HDMI x 2 ,Deep Color, compatible with HDCP 2.3, 4K/60p signal input), DisplayPort x 1 ,Deep Color, compatible with HDCP 2.3, 4K/60p signal input, Terminal | Multi Sync In BNC x 1, Terminal | Multi Sync Out BNC X 1, Terminal | REMOTE 1 IN M3 stereo mini-jack x 1 for wired remote control, Terminal REMOTE 1 OUT M3 stereo mini-jack x 1 for link control (for wired remote control), Terminal ,Remote 2 In D-sub 9-pin (mama) x 1 for external control (parallel), Terminal | LAN RJ-45 x 1 for network connection, PJLink (Class 2) compatible, 10Base-T/100Base-TX, Art-Net compatible, Terminal USB USB connector (Type A) x 1 for optional AJ-WM50 Series Wireless Module/USB memory, Terminal | DC Out USB Type A x 1 (for power supply, DC 5 V, 2 A), Terminals | Serial In D-sub 9-pin (mama) x 1 for external control (RS-232C compliant), Terminal | Serial Out D-sub 9-pin (tata) x 1 for link control (RS-232C compliant), Protocol versions IPv4, IPv6
Alimentare electrica 100-240 V AC. 5.5-2.3 A. 50/60 Hz
Plaja de corectie Keystone Vertical: ±25 °, Horizontal: ±35 °
Conectivitate WI-FI cu adaptor AJ-WM50 Da
Protocol IPv4 Nu
Accesorii incluse Unitate control prin telecomanda x 1 Cablu alimentare (3m x 1) (x 2 pentru modelul de Europa sau Asia) Baterii pentru telecomanda (tip R03/AAA x 2) Manual de utilizare (Ghid de baza) Capac lentile x 1
Consum 335 W
Dimensiuni (L x I x A) 399 x 115 x 348 mm
Greutate 7 kg

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie