Menu
Your Cart

Videoproiector, Panasonic Laser, 7000 lumeni, PT-RZ790BEJ

Videoproiector, Panasonic Laser, 7000 lumeni,  PT-RZ790BEJ
La comandă
Videoproiector, Panasonic Laser, 7000 lumeni, PT-RZ790BEJ
67.919,00 lei
Fără TVA: 57.074,79 lei
  • Stock: La comandă
  • Producator: Panasonic
  • Model: PT-RZ790BEJ
  • Garantie: 24 luni
Comenzi telefonice (09.00 - 17.30)

Videoproiector Laser PT-RZ790BEJ, 6000 lumeni, Panasonic. (disponibil si pe culoarea alba).

Datorita tehnologiei de proiectie DLP, rezolutiei Full HD 1920 x 1200 WUXGA, contrastului de 10.000:1 si luminozitatii de 6000 lumeni, videoproiectorul Panasonic PT-RZ690BEJ, cu operare 24/7, reprezinta echipamentul ideal pentru aplicatii profesionale precum evenimente, concerte, spatii muzeale, sali expozitionale, amfiteatre, sali de simulare, video-mapping. Tehnologia japoneza Solid Shine Laser by Panasonic asigura pana la 20.000 de ore de functionare pentru intregul echipament, nu doar pentru sursa de lumina.


Garantia Strong Color & Brightness, pentru culori desavarsite si luminozitate excelenta, cu un echilibru care nu va compromite niciuna dintre aceste atribute. Optimizarea culorilor la cel mai inalt nivel pentru toate tipurile de proiectii, fie ca vorbim de prezentari in Excel sau Power Point, fie ca vorbim de imagini si/sau formate video.

Control si transmisie AV de inalta calitate printr-un singur cablu CAT5 sau superior la o distanta de pana la 150 m (Full HD). Avantaje: performanta japoneza garantata (fara pierderea calitatii, fara compresie digitala), acoperire mare, reducerea costurilor in timp, reducerea cablurilor si a altor device-uri in infrastructura AV.


Praful afecteaza videoproiectia, de aceea echipamentul a fost testat in conditii extreme de praf pentru a functiona optim chiar si in aceste conditii. Blocul optic este complet etans fata de factorii externi, astfel videoproiectorul devine solutia ideala pentru spatiile aglomerate si pentru salile cu predispunere mare la praf (amfiteatre, sali de expozitie, locatii cu tranzit etc.).

Sistem de siguranta pentru ochiul uman cu ajutorul unei lentile difuze care reduce energia laser sa se propage puternic si se afecteze astfel ochiul uman la contact direct, cum se intampla la videoproiectoarele conventionale.

Imagini intotdeauna la superlativ

-Contrastul Dinamic de 10.000:1 permite afisarea celui mai bun contrast posibil, fie ca vorbim de imagini cu scene luminoase, fie ca vorbim de imagini cu scene intunecate;

-Sistemul Daylight View 3 garanteaza cele mai bune rezultate, indiferent de nivelul de luminozitate al mediului in care se realizeaza proiectia;

-Procesorul de imagine este conceput pentru distribuirea celor mai fine detalii, punand accent pe naturalete si realism;

-Poate fi utilizat pentru prezentarile medicale, in redare imaginilor X-Ray.

Functii profesionale 

-Contrast & Shutter Sync / Edge Blending & Multi-Unit Control, pentru proiectiile multi-screen si video-mapping (pana la 64 de videoproiectoare pot fi interconectate in retea prin portul RS-232C). Luminozitatea, contrastul si culorile sunt sincronizate unitar pe intreaga suprafata de proiectie.

-Geo Adjustment PRO (doar pentru seria RZ), ajustari geometrice pentru proiectiile de pe diferite tipuri de suprafete speciale: sferice, cilindrice, curbate etc. De asemenea, aplicatia software profesionala permite corectii si control in real-time, aspecte ce nu pot fi operate din telecomanda sau butoanele fizice ale echipamentului. Ideal pentru aplicatiile de inalta creativitate - video mapping, muzee, expozitii etc.

-Line & Bitmap Masking, pentru proiectii in design-uri configurabile.

-Art-Net DMX, compatibilitate si integrare cu o consola de lumini. Ideal pentru evenimente de mare anvergura, spectacole, concerte etc.

-Early Warning Software, aplicatie software optionala pentru monitorizarea proiectoarelor si display-urilor conectate intr-o retea tip intranet. Avertizari cu privire la nefunctionalitati.

-Flexibilitate la 360 de grade, in orice directie pe verticala sau orizontala si pozitionare in orice unghi pentru videoproiectii profesionale. 

Moduri presetate si customizabile de functionare.

Posibilitate de a selecta un mod operational dorit (Normal, ECO, Long Life, User), in functie de necesitatile proiectiei, cu beneficii in reducerea mentenantei si cresterea duratei de functionare a videoproiectorului.

Normal Mode: operare continua pana la 20.000 de ore

Eco Mode: extindere pana la 24.000 de ore (ideal pentru aplicatiile educationale si digital signage)

Long Life Mode: extindere pana la 87.600 de ore (ideal pentru aplicatiile care nu necesita luminozitate maxima, precum camere de control, sali de simulare etc.)

User Mode: customizare in functie de preferintele dorite

Tehnologia laser asigura pe langa o autonomie de pana la 20.000 ore de functionare in modul de operare Normal, si un sistem rapid de pornire si oprire a videoproiectorului. Echipamentul, conceput in asa fel incat sa reziste la impuritatile mediului ambient in care este supus, detine un sistem de racire (lichid) eficient si care asigura un grad de silentiozitate ridicat pentru performantele sale. 

Gama variata de lentile interschimbabile, cu atasare si detasare facila, pentru diferite tipuri de necesitati de proiectie precum, Ultra-Short-Throw, Ultra Zoom sau Focus.


Specificatii
Aplicabilitate Business, Instalatii fixe, Profesional
Tip 1-Chip DLP
Luminozitate Lumeni 7000 lm
Rezolutie 1920 x 1200 pixeli Da
Rezolutie 4K 3840 x 2400 pixeli Nu
Rezolutie 4K+ 5120 x 3200 pixeli Nu
Tehnologie LCD Nu
Rezolutie Native 4K 4096 x 2160 pixeli Nu
Tehnologie 3 LCD Nu
Dimensiune imagine 1.27–15.24 m
Raport laturi 10,000:1
Durata de viata lampa ECO ore 24000
Laser 3-chip DLP Nu
Durata de viata lampa ore 20.000
Zoom manual In functie de lentila
Nivel de zgomot 35 dB (Normal)
Conexiuni SDI Input BNC x 1 (3G/HD/SD-SDI); HDMI 19-pin x 1; DVI-D 24-pin x 1; BNC x 5; D-Sub HD 15-pin x 1; RJ-45 x 1; D-sub 9-pin; M3 remote control
Consum W 545 W
Alimentare electrica 100-240 V AC. 50/60 Hz
Plaja de corectie Keystone Vertical : ±40, horizontal: ±25°
Conectivitate WI-FI cu adaptor AJ-WM50 Da
Accesorii incluse Cablu de alimentare; Telecomanda + baterii, CD Software.
Dimensiuni (L x I x A) 498 x 200x x 538 mm
Greutate 21.3 kg

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie