Videoproiector Panasonic 4K, Laser, PT-RQ50K ,50000 lumeni
Ai livrare GRATUITA pentru comenzi de peste 1000 LEI! (* exceptie fac produsele din categoria CLIMATIZARE)


Cod produs: PT-RQ50K

Producător: Panasonic

Disponibilitate: La comanda

Garantie: Luni

Preţ: 1.143.900,00 RON 1.143.900.00
La comanda

Cantitate


Adauga in Cos

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
021 313 66 15 | 0728 326 732
L - V : 09:00 - 17: 30
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!
50.000 lm * Imagini native 4K bogate în culori pentru o experiență de vizionare uluitoare!

 

DLPSOLID SHINE LASER4K**4K DIGITAL LINK*360°24/7 Oparation
 

Culoare, luminozitate și rezoluție impresionante!
PT-RQ50K reprezintă o piatră de hotar în tehnologia de proiecție. Servind imagini impecabile Native 4K (4096 x 2160) si cu un motor laser care combină un laser roșu și două lasere albastre care funcționează la lungimi de undă diferite, puterea de lumină este dublată de aceeași amprentă ca și proiectorul PT-RQ32K 4K de 26.000 lm. Utilizat la evenimente sportive, concerte pe arenă, evenimente de cartografiere în aer liber sau expoziții muzeale, puterea rafinată a PT-RQ50K va depăși cele mai înalte așteptări.

Motorul laser nou dezvoltat extinde gama de culori.
Un nou motor laser extinde gama de culori la 114% din actualul nostru flagship PT-RQ32K, obținând nuanțe luxuriante și vibrante care atrag publicul în lumea artistului. Un nou laser roșu îmbunătățește cele două lasere albastre, care emit lumină la lungimi de undă diferite pentru o precizie ridicată a culorii. Combinat cu control digital cadru cu cadru pentru a gestiona lumina în funcție de cerințele de contrast și luminozitate ale scenei și răcirea cu laser roșu dedicată pentru a controla cu precizie temperatura, PT-RQ50K atinge cele mai vii culori rosii și un albastru profund, natural, pentru o culoare spectaculoasă pe ecran.
Corp compact All-in-One cu răcire încorporată Motorul laser și unitatea optică a PT-RQ50K dublează puterea de ieșire de la aceeași amprentă compactă ca și PT-RQ32K. O cale reproiectată a fluxului de aer și un nou radiator fără aripi mărește eficiența sistemului de răcire a lichidului, în timp ce o răcire separată pentru laserul roșu este reglementată de Dynamic Digital Control pentru o consistență excelentă a imaginii și o fiabilitate ridicată. Designul de economisire a spațiului, cu sisteme de răcire integrate, aduce eficiența logistică a proiecției all-in-one la o etapă amplă, economisind timp și bani operatorilor. Corp compact All-in-One cu 
Corp compact All-in-One cu răcire încorporată!
Motorul laser și unitatea optică a PT-RQ50K dublează puterea de ieșire de la aceeași amprentă compactă ca și PT-RQ32K. O cale reproiectată a fluxului de aer și un nou radiator mărește eficiența sistemului de răcire a lichidului, în timp ce o răcire separată pentru laserul roșu este reglementată de Dynamic Digital Control pentru o consistență excelentă a imaginii și o fiabilitate ridicată. Designul de economisire a spațiului, cu sisteme de răcire integrate, aduce eficiența logistică a proiecției all-in-one la o etapă amplă, economisind timp și bani operatorilor. Corp compact All-in-One cu răcire încorporată.


Previzualizarea la distanță economisește timp și evita stresul inutil.
Nou introdus în cadrul software-ului, Multi Monitoring & Control și accesibil și prin browserul web, Remote Preview permite proiecționiștilor să verifice conținutul primit de proiector prin intermediul unui laptop conectat la Wi-Fi® sau LAN. Funcționează cu proiectorul în standby, cu declanșatorul pornit sau când lumina directă a soarelui face dificilă inspectarea imaginilor de pe ecran. Oferă șansa de a remedia erorile dintre sursă și proiector înainte de finalizarea configurării.


Kiturile de upgrade încorporate pentru software-ul Geo Pro sunt acum preactivate.
Cu PT-RQ50K, funcțiile de upgrade pentru Geometry Manager Pro sunt integrate în software și nu necesită activare cu plată. Pur și simplu descărcați și instalați Geo Pro pe un computer pentru a simplifica ajustările geometrice avansate pe mai multe ecrane. Capabilitățile încorporate includ corectarea uniformității și ajustarea automată a ecranului pentru calibrarea automată și simultană a mai multor ecrane (inclusiv corectarea ecranului curbat) utilizând o cameră compatibilă. Aceste caracteristici accelerează amestecarea muchiilor și potrivirea culorilor în aplicațiile de cartografiere cu calibrare automată pentru nivelul de negru sau uniformizarea luminozității.

Reglare geometrică cu corectare gratuită a rețelei prin telecomandă.
Grila gratuită este o funcție în Reglare geometrică care permite reglarea convenabilă a imaginii pe grilă utilizând telecomanda proiectorului. Rezoluțiile de grilă de 2 x 2, 3 x 3, 5 x 5, 9 x 9 sau 17 x 17 pot fi proiectate și zone ale imaginii remodelate sau modificate geometric pentru a compensa distorsiunile ecranului. Această corecție se realizează cu ușurință prin ajustarea punctelor de control situate la intersecțiile rețea-linie. Mutați-vă liber între rezoluțiile grilei pentru a atinge nivelul dorit de granularitate fără a pierde progresul lucrării. Această funcție inteligentă de economisire a datelor permite tehnicienilor să creeze fără probleme o proiecție fără distorsiuni într-o gamă largă de situații de instalare.


Aplicație de la distanță cu funcție NFC * 1 și focalizare automată a proiectorului prin cameră Smartphone
Aplicația Smart Projector Control pentru Android ™ și iOS include acum funcția Near Field Communication (NFC) pentru a asocia instantaneu smartphone-ul cu proiectorul doar prin atingerea acestora. Odată conectată, aplicația accesează un meniu de setări de informații care poate fi citit și scris pentru o ajustare ușoară fără a porni proiectorul. Pe lângă afișarea datelor și permiterea modificării anumitor setări, aplicația dispune de o funcție de focalizare automată  care utilizează camera smartphone-ului și interfața de utilizare a aplicației pentru a realiza o focalizare rapidă, dar precisă a imaginii.

Disponibilitatea poate varia în funcție de țară sau regiune.


Nota:Este posibil ca focalizarea automată să nu fie compatibilă cu unele dispozitive mobile.
În unele țări, activarea proiectorului este necesară pentru a utiliza funcția NFC.

Monitor de informații noi
Pentru a simplifica și mai mult configurarea și funcționarea PT-RQ50K, un monitor de informații este situat pe panoul lateral adiacent terminalelor și comenzilor fizice. Monitorul oferă navigare bazată pe meniu pentru configurarea fără probleme a ID-ului proiectorului și a configurației de bază a rețelei. De asemenea, arată starea proiectorului, inclusiv temperatura, timpul de funcționare și datele de semnal active, precum și codurile de eroare în cazul în care se detectează o problemă.

Lentile dedicate
O nouă gamă exclusivă de lentile opționale pentru PT-RQ50K oferă o acoperire a raportului de aruncare fără gol între 1,11-1,70: 1 până la 4,97-7,76: 1, adaptând proiecțiile pentru a se potrivi cu locul de instalare. Toate cele șase modele acceptă zoomul activat, schimbarea obiectivului, precum și memoria obiectivului și ID-ul obiectivului pentru ajustări mai ușoare la fața locului. Caracteristica AFO (Active Focus Optimizer) optimizează focalizarea pe baza conținutului APL, menținând imaginile clare și focalizate.


Performanță fiabilă cu laser roșu pentru culori intense

Laserele roșii sporesc în mod demonstrabil expresia culorii. Cu toate acestea, implementarea tehnologiei a fost o provocare datorită sensibilității laserului la fluctuațiile de temperatură. Panasonic inovează o unitate cu laser roșu extrem de stabilă, care controlează digital puterea de lumină în parametri exacți, cadru cu cadru, utilizând controlul digital dinamic și un sistem de răcire independent. Laserul roșu suplimentar este cheia reproducerii culorii rosii vii a PT-RQ50K și a unui echilibru RGB superior.

Unitate laser ecranată 

Blocul DMD etanșat ermetic, unitatea laser protejată și sistemul de răcire fără filtru sunt întărite de un nou radiator , care îmbunătățește eficiența răcirii cu până la 30% față de implementările anterioare, protejând în același timp componentele critice de pătrunderea prafului. Proiectorul depășește normele internaționale comune de protecție împotriva prafului și este fabricat în Japonia la standarde de control al calității extrem de riguroase. Operatorii economici se pot aștepta la până la 20.000 de ore * de proiecție fiabilă, fără întreținere, la luminozitate maximă.

* În această perioadă, puterea luminii va scădea cu aproximativ 50%. IEC62087: 2008 Conținut difuzat, Mod NORMAL, Contrast dinamic [3], temperatura 35 ° C (95 ° F), altitudine 700 m (2,297 ft) cu 0,15 mg / m3 de particule în aer. Timpul estimat până când luminozitatea scade la 50% va varia în funcție de mediu și de condițiile de utilizare. Părțile altele decât sursa de lumină pot necesita înlocuire înainte de 20.000 de ore și se recomandă verificarea în această perioadă.


Unitatea laser SOLID SHINE grupează diodele laser în module discrete. În cazul puțin probabil, o singură diodă dintr-un modul se stinge, Failover Circuitry permite ocolirea diodelor din seria afectată - restul de diode funcționale continuă să funcționeze cu o pierdere imperceptibilă a luminozității. Dacă o diodă laser eșuează în alte proiectoare laser, întregul modul scade și pierderea luminozității este atât de mare încât proiectorul trebuie să fie deconectat. Tehnologia Panasonic cu diodă laser cu failover adaugă încă o asigurare pentru proiecția evenimentelor atunci când trebuie menținută prezentarea imaginii.  

Intrarea de rezervă garantează afișarea imaginii
Dacă semnalul principal este întrerupt, proiectorul trece la o intrare de rezervă * 1 în doar 0,3 secunde la cel mai rapid * 2, astfel încât afișarea imaginii este menținută atunci când proiecția nu trebuie întreruptă. În timpul comutării de intrare de rezervă nu are loc blocarea ecranului.
* 1 Combinația de terminale de intrare primare / secundare este fixă. Comutarea la intrarea secundară (sau intrarea primară) are loc automat atunci când semnalul de intrare pentru intrarea primară (sau intrarea secundară) este întrerupt. Setarea de intrare de rezervă este activată numai atunci când semnalul de intrare la terminalele primare și secundare este același.
* 2 Viteza de comutare este o valoare aproximativă și poate varia în funcție de setările modului de intrare de rezervă și de configurația dispozitivului sursă.
  
Specificatii videoproiectoare
Tip proiector 3-Chip DLP™
Marime panel 35.1 mm (1.38 in)
Raport laturi 17:9
Nr. de pixeli 8,847,360 (4,096 x 2,160) pixeli x 3
Sursa lumina Laser
Luminozitate 50,000 lm (NORMAL) / 51,000 lm (Centru)
Plaja de corectie Keystone Vertical: ±40° (±28° with ET-D3QW300), Orizontal: ±40° (±15° cu ET-D3QW300)
Durata de viata a lampii 20,000 ore (NORMAL)/ 24,000 ore (ECO)
Rezolutie Nativ 4K (4,096 x 2,160)
Contrast (Full ON/Full OFF) 20,000:1
Dimensiune ecran (diagonala) 2.54-38.1 m (100-1,500 in)
Lens shift Vertical: ± 45%, Orizontal: ± 16% (alimentat)
Durata de inlocuire a filtrului Fără filtru
Instalare Instalare orizontală / verticală, libera la 360 de grade
Conexiuni Multi-proiector SYNC în [BNC x 1] Multi proiector SYNC out [BNC x 1] Serial în [D-sub cu 9 pini x 1] Ieșire în serie [D-sub cu 9 pini x 1] Telecomandă 1 intrare / ieșire [M3 x 2] Telecomandă 2 în [D-sub cu 9 pini x 1] LAN / DIGITAL LINK / Art-net [RJ-45 x 1] Ieșire DC [USB tip-A x 2 (pentru alimentare (DC 5 V, până la 2 A))] USB [USB tip-A x 1 pentru stick de memorie USB / modul wireless (AJ-WM50) Slot 1 [Preinstalat cu ET-MDN12G10] Slot 2 [Vacant pentru plăci de intrare compatibile]
Alimentare electrica 100-240 V AC, 50/60 Hz
Consum electric 4,100 W
Valoare BTU Max. 13,560 BTU
Nivel de zgomot 52 dB
Dimensiuni (L x I x A) 720 x 445 x 1070 mm (28-11/32 x 17-9/16 x 42-1/8 in)
Greutate videoproiector Aprox. 126 kg fara lentila
Telecomanda Da
Accesorii incluse Cablu de alimentare, placă de intrare 12G-SDI x 1, capac obiectiv 1, telecomandă fără fir x 1, baterii pentru telecomandă (tip AA / R6 x 2)
Accesorii optionale ET-YFB200G (Comutator DIGITAL LINK) ET-YFB100G (cutie de interfață digitală) AJ-WM50 (modul wireless) ET-MDN12G10 (Placă de intrare 12G-SDI) ET-MDNHM10 (Placă de intrare HDMI) ET-MDNDV10 (placă de intrare DVI-D) ET-MDNDP10 (placa de intrare DisplayPort)) ET-NUK10 [NFC Upgrade Kit]

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Nu stii despre ce sa scrii?

  • Raportul calitate/pret
  • Ce ti-a placut/nu ti-a placut
  • Ai adauga ceva la descriere?
  • Ce-ai fi dorit sa stii inainte de a cumpara
  • Daca ai recomanda si altora