Videoproiector Panasonic 4K+, Laser, PT-RQ13K ,10000 lumeni
Ai livrare GRATUITA pentru comenzi de peste 1000 LEI! (* exceptie fac produsele din categoria CLIMATIZARE)


Cod produs: PT-RQ13K

Producător: Panasonic

Disponibilitate: La comanda

Garantie: Luni

Preţ: 340.136,00 RON 340.136.00
La comanda

Cantitate


Adauga in Cos

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
021 313 66 15 | 0728 326 732
L - V : 09:00 - 17: 30
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!
Proiecție laser extrem de compactă de 10.000 lm la 4K + !

 

DLPSOLID SHINE LASER4K**4K DIGITAL LINK*360°24/7 Oparation


Adăugați proiecție asemănătoare filmului în orice loc cu PT-RQ13K, cel mai ușor de manevrat din lume 3-Chip DLP ™ 4K + proiector. Cu unitatea Quad Pixel care redă pixeli invizibili în videoclipuri de 5120 x 3200 și produce 10.000 lm de luminozitate constantă, performanța este spectaculoasă. Asociați orice lentilă din familia 3-Chip DLP ™ a Panasonic și vedeți cum dimensiunea redusă a PT-RQ13K și instalarea la 360 ° economisesc timp și bani. Până la 20.000 de ore * 1 de funcționare fără întreținere la putere maximă !

* 1 La 20.000 de ore, luminozitatea proiectorului va scădea la aproximativ jumătate din nivelul inițial (Modul de contrast dinamic: 3, Modul de imagine: Dinamic). Panasonic recomandă curățarea sau controlul  după fiecare perioadă de 20.000 de ore (aproximativ). Durata de viață a sursei de lumină poate fi redusă în funcție de condițiile de mediu. Înlocuirea pieselor, altele decât sursa de lumină, poate fi necesară într-o perioadă mai scurtă.

Profita de calitatea imaginii luminoase și vii de la laserul 3-chip DLP ™ SOLID SHINE
Combinând imaginea 3-Chip DLP ™ cu tehnologia originală SOLID SHINE Laser Phosphor, seria de panouri 3-Chip DLP ™ SOLID SHINE Laser produce imagini colorate în culori vii, bogate în detalii, cu o luminozitate excelentă.


Reproducerea culorii de precizie
Proiectoarele laser 3-chip DLP ™ SOLID SHINE captează un spațiu de culoare mai precis decât proiectoarele laser comparabile. Laserele albastre asigură o precizie mai mare, în timp ce o gamă de culori extinsă îmbunătățește precizia balansului de alb.

Cost total mai mic
Proiectorul oferă până la 20.000 de ore * 1 functionare fără întreținere la putere maximă, fără filtre pentru curățare sau înlocuire * 2 datorită unui bloc optic complet sigilat și admisiei de aer reproiectate. Consumul de energie a fost, de asemenea, redus.
* 1 În acest moment, luminozitatea va scădea la aproximativ jumătate din nivelul inițial. Vă rugăm să consultați specificațiile pentru condițiile de detaliu.
* 2 Mediul de utilizare poate afecta ciclul de întreținere a filtrului.

Motorul optic cu două laseruri asigură fiabilitatea la siguranță
Dual-Drive Laser Optical Engine grupează diodele laser în două module discrete. Un circuit de redundanță funcționează pentru a reduce la minimum pierderea uniformității luminozității și a culorii în cazul în care o diodă laser eșuează, ceea ce face ca produsele acceptate să fie ideale pentru aplicații în care trebuie menținută prezentarea imaginii.


Optica rezistentă la praf mareste longevitatea echipamentului
Modulele laser sigilate ermetic și un sistem rafinat de admisie a aerului funcționează pentru a prelungi durata de viață și pentru a menține calitatea imaginii în locuri cu praf. Produsele laser SOLID SHINE sunt testate în conformitate cu instrucțiuni mai severe decât alte proiectoare pentru o funcționare stabilă în medii cu praf, conținând 0.150 mg de particule pe metru cub *.
* Testele antipraf sunt efectuate pentru a confirma eficacitatea operațională în condiții cu 0,15 mg / m3 de particule (pe baza testelor realizate de Societatea Americană a Inginerilor de Încălzire, Frigidere și Climatizare [ASHRAE] și Asociația Japoneză de Întreținere a Clădirilor). Măsurătorile se fac folosind teste de accelerație.

Sistemul de răcire eficient îmbunătățește fiabilitatea
Un sistem de răcire lichid pentru sursa de lumină are un nou aport de aer și un radiator solid din aluminiu pentru a suprima creșterile de temperatură, permițând o funcționare stabilă la temperaturi ridicate, reducând în același timp zgomotul .

Filtrul Eco extinde ciclul de înlocuire la 20.000 de ore
Filtrul Eco încorporează un filtru electrostatic Micro Cut care colectează particule minuscule de praf folosind un efect ionic. Se îmbină cu un dulap rezistent la praf pentru a permite utilizarea pe termen lung chiar și în condiții delicate. Un ciclu lung de întreținere de până la 20.000 de ore * 1 reduce problemele, în timp ce filtrul ecologic lavabil * 2 poate fi reutilizat.
* 1 Mediul de utilizare poate afecta ciclul de întreținere a filtrului.
* 2 Vă rugăm să urmați procedurile enumerate în instrucțiunile de operare atunci când spălați filtrul cu apă. Înlocuirea este recomandată după ce filtrul a fost spălat și reutilizat de două ori sau dacă filtrul nu este suficient de curat după spălare.

Unitatea Quad Pixel merge dincolo de 4K
O rezoluție mai bună decât 4K este obținută prin utilizarea unui cip DMD de 2560 x 1600 pixeli (WQXGA) de mare viteză care schimbă fiecare pixel pe verticală și orizontală, cvadruplând numărul de pixeli. Lucrând împreună cu Procesorul de mișcare reală la crearea cadrelor de 240 Hz, tehnologia Quad Pixel Drive produce imagini asemănătoare unui film de 5120 x 3200 pixeli (4K + / 16: 10). Pe lângă videoclipul clar, acest puternic motor de procesare redă textul în cele mai fine detalii, ideal pentru prelegeri și prezentări.
Tehnologia Pixel Quadrupling
Schimbarea pixelilor pe verticală și orizontală creează imagini de înaltă rezoluție care depășesc rezoluția standard Ultra HD.Real Motion Processor
Crearea cadrelor de 240 Hz de mare viteză acceptă imagini cu rezoluție de până la 5120 x 3200 pixeli (16:10).

* Rezoluție 5120 x 3200 pixeli (rezoluție fizică maximă)

Real Motion Processor reduce neclaritatea mișcării

Real Motion Processor folosește algoritmi sofisticati pentru a crea trei cadre suplimentare pentru fiecare imagine, sporind filmările native de 60 fps la 240 de cadre pe secundă * 1. Rezultatul este redarea lină și realistă a mișcării, deosebit de utilă pentru difuzarea de evenimente sportive și alte videoclipuri rapide. Mai mult, imaginile pot fi afișate cu intrări simultane SDI, DVI-D și HDMI * 2. Un motor optic rafinat îmbunătățește performanța focalizării pentru un sentiment real de rezoluție, contrast și fluiditate.
* 1 Rata de reîmprospătare variază în funcție de frecvența de scanare verticală. Rețineți că rata de cadru de 240 Hz este redusă la 60 Hz atunci când se proiectează la rezoluție 4K +.
* 2 Funcțiile de reglare geometrică și set de upgrade nu sunt acceptate cu intrarea simultană a semnalului video.Procesor de claritate pentru detalii 5+
Tehnologia circuitelor de nouă generație Panasonic analizează imagini individuale cadru cu cadru pentru a clarifica zonele care conțin detalii fine și texturi. Algoritmii extrag informații ascunse de la benzi video de înaltă frecvență la frecvență joasă, accentuand contururile, corectându-le și îmbunătățind rezoluția. Tehnologia include un algoritm exclusiv - Refine Enhancer pentru a optimiza în continuare reproducerea detaliilor în imagini 4K +.Funcție de contrast dinamic pentru un contrast ridicat de 20.000: 1
Modulația directă a puterii laserului realizează un contrast ridicat cu un consum mai mic de energie. Modulația de legare scenă cadru cu cadru controlată digital asigură o ajustare precisă a ieșirii, în timp ce contrastul precis de 20.000: 1  este oferit chiar și atunci când scenele luminoase și întunecate se schimbă frecvent.

System Daylight View 3
Sistemul premium Daylight View 3 de la Panasonic oprește neclaritatea imaginilor cu lumină puternică și îmbunătățește impactul în aplicații de cartografiere și multi-proiector. Folosește informații despre senzori pentru a regla claritatea, a manipula curbele gamma și a corecta culorile pentru a se potrivi condițiilor de la fața locului.
 
 
Mod de viață lung pentru funcționare continuăInstalare usoara la 360 de grade
Tehnologia laser SOLID SHINE permite instalarea usoara la 360 de grade pe orice axă. Cu o gamă largă de obiective opționale, proiectorul poate fi montat în orice mod dorit fără distorsionarea imaginii temporar sau în aplicații permanente.

Functiile Contrast Sync si Shutter Sync
Funcția Contrast Sync, concepută pentru aplicații cu mai multe ecrane, permite sincronizarea controlului dinamic al contrastului pentru o calitate a imaginii consecventă pe ecrane. Între timp, Shutter Sync sincronizează timpul de pornire / oprire a declanșatorului.


Conexiune 4K DIGITAL LINK cu un singur cablu

Bazat pe tehnologia HDBaseT ™, DIGITAL LINK, acceptă transmiterea comenzilor video, audio * 1 și de comandă printr-un singur cablu STP CAT 5e sau superior, pentru distanțe de 150 m (492 ft) pentru video Full HD și 50 m (164 ft) pentru Video 4K * 2. Un comutator DIGITAL LINK sau o interfață digitală opțională simplifică instalarea în spații mari, reducând în același timp costurile și îmbunătățind fiabilitatea.
* 1 Transmisie audio în funcție de capacitatea audio a modelului.
* 2 ET-YFB200G / YFB100G nu este compatibil cu semnalele 4K. Transmisie de 150 m (492 ft) disponibilă numai cu comutator DIGITAL LINK ET-YFB200G pentru semnale de până la 1080p în modul Long Reach.
Setarea intrării de rezervă asigură afișarea imaginii
Proiectoarele trec instantaneu la un semnal de intrare de rezervă în cazul în care semnalul de intrare primar este întrerupt *, asigurându-se că afișarea imaginii este menținută în orice moment în locații în care proiecția nu trebuie întreruptă.Software-ul Geometry Manager Pro și kituri de upgrade
Descărcați software-ul Geometry Manager Pro pentru a extinde capacitățile de configurare și calibrare geometrice și multi-ecran prin PC. Suita include două seturi de upgrade care pot fi deblocate opțional cu coduri de cheie plătite. ET-UK20 adaugă corectarea uniformității și capacități extinse de mascare creativă. ET-CUK10 dispune de Reglare automată a ecranului, care permite configurarea simultană (inclusiv corecția ecranului curbat) a mai multor proiectoare pentru aplicații multi-ecran folosind o cameră compatibilă. Aceasta simplifică calibrarea amestecării muchiilor, potrivirii culorilor, nivelului de negru și uniformității luminozității.
 
Software de avertizare timpurie Seria ET-SWA100 (opțional)
 
Software-ul de avertizare timpurie monitorizează starea proiectoarelor și afișajelor conectate la un intranet și informează operatorul când este detectată sau prezisă o anomalie sau când există simptome de probleme. Acest lucru minimizează timpul de nefuncționare pentru a oferi o funcționare mai stabilă.
 
Specificatii videoproiectoare
Tip proiector 3-Chip DLP
Marime panel 22.9 mm
Raport laturi 16:10
Nr. de pixeli 4,096,000 (2,560 x 1,600) pixels x 3
Sursa lumina Laser
Luminozitate 10,000 lm
Plaja de corectie Keystone Vertical: ±40° (±22° cu ET-D75LE50, ±28° cu ET-D75LE6, +5° cu ET-D75LE90), Orizontal: ±15° (0° cu ET-D75LE90)
Durata de viata a lampii 20.000 ore (NORMAL) / 24.000 ore (ECO) / 43.000 ore (LONG LIFE1) / 61.000 ore (LONG LIFE2) / 87.000 de ore (LONG LIFE3)
Rezolutie 4K+ (5,120 x 3,200)
Contrast (Full ON/Full OFF) 20,000:1
Dimensiune ecran (diagonala) 1.78-25.4 m
Lentila (anvergura) Optional
Lens shift Vertical: ± 59% Orizontal: ± 29%
Durata de inlocuire a filtrului 20,000 ore
Instalare Tavan / podea, față / spate
Conexiuni SDI în [BNC x 4 (3G / HD / SD-SDI Dual-link 3G / HD-SDI, Quad-link 3G / HD-SDI)] Sincronizare cadru intrare / ieșire [BNC x 1 (Semnal de sincronizare a cadrelor)] Serial în [D-sub 9 pini x 1 (RS-232C)] FRAME SYNC out [BNC x 1(Semnal de sincronizare a cadrelor)] Ieșire în serie [D-sub cu 9 pini x 1] Telecomandă 1 intrare / ieșire [M3 x 2] Telecomandă 2 în [D-sub cu 9 pini x 1] LAN / DIGITAL LINK / Art-net [RJ-45 x 1] Slot pentru placă opțional [Slot x 2] Slot 1/2 [Vacant pentru plăci de intrare compatibile (opțional)]
Alimentare electrica 100-240 V AC, 50/60 Hz
Consum electric 1,270 W
Valoare BTU Max. 4,334 BTU
Nivel de zgomot 46 dB
Dimensiuni (L x I x A) 578 x 323.5 x 740 mm (22-3/4 x 12-23/32 x 29-1/8 in)
Greutate videoproiector Aprox. 49 Kg
Telecomanda Da
Accesorii incluse Cablu de alimentare cu blocare sigură (× 2) Telecomandă fără fir (× 1) Baterii pentru telecomandă (tip AA / R6 × 2) Capacul obiectivului (× 1) Șurub de prevenire a căderii obiectivului (× 1)
Accesorii optionale ET-PKD520H (suport de montare pentru tavan înalt) ET-PKD520S (suport de montare pentru tavan jos) ET-PKD520B (Accesoriu pentru suport de montare în tavan) ET-PFD510 (cadru) ET-EMF330 (unitate de filtrare de schimb) ET-SFR330 (filtru de fum) ET-YFB200G (Comutator DIGITAL LINK) ET-YFB100G (cutie de interfață digitală) ET-UK20 (kit de upgrade pentru Geometry Manager Pro) ET-CUK10 / CUK10P (Kit de actualizare automată a ecranului) ET-MDNDV10 (placă de intrare DVI-D) ET-MDNHM10 (Placă de intrare HDMI) ET-MDN12G10 (Placă de intrare 12G-SDI) TY-TBN03G (Placă de intrare 3G-SDI)
Lentile optionale Solicita detalii
Rata de refresh 240Hz

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Nu stii despre ce sa scrii?

  • Raportul calitate/pret
  • Ce ti-a placut/nu ti-a placut
  • Ai adauga ceva la descriere?
  • Ce-ai fi dorit sa stii inainte de a cumpara
  • Daca ai recomanda si altora