Menu
Your Cart

Videoproiector, laser Panasonic, 3 LCD, 16.500 lumeni, PT-MZ17KLBEJ

Videoproiector, laser Panasonic, 3 LCD, 16.500 lumeni, PT-MZ17KLBEJ
La comandă
Videoproiector, laser Panasonic, 3 LCD, 16.500 lumeni, PT-MZ17KLBEJ
135.849,00 lei
Fără TVA: 114.158,82 lei
  • Stock: La comandă
  • Producator: Panasonic
  • Model: PT-MZ17KLBEJ
  • EAN:  5025232934171
  • Garantie: 36 luni
Comenzi telefonice (09.00 - 17.30)
Videoproiectorul Panasonic PT-MZ17KLBEJ asigura vizualizare clara de lunga durata pentru eficienta si confort. Device-ul se bucura de 16.500 de lumeni si rezolutie WUXGA, panouri LCD de 15,4 mm (1 inch), motor cu actionare multi-laser si tehnologie Generator de alb pur.

Functionare fiabila
Datorita tehnologiei de racire a laserelui cu lichid, precum si a inchiderii sigilate a rotii de fosfor, videoproiectorul Panasonic se bucura de fiabilitate pe termen lung, inlaturand intreruperile neprevazute.

Instalare simplificata
Modelele de videoproiectoare LCD compacte beneficiaza de tehnologia Smart Projector Control Ver 2.0 si software-ul Geo Pro. Intrarea de semnal 4K / 60p se alatura obiectivelor noi care elimina golurile raportului de aruncare si fac integrarea perfecta.

Generator de alb pur
Noile panouri LCD de 1 inch, motorul de actionare multi-laser, roata anorganica cu fosfor si generatorul de alb pur se combina pentru a obtine o expresie a culorilor mai stralucitoare si mai naturala. Generatorul de alb pur reduce risipa de energie din sursa de lumina utilizand un motor multi-reflectie original Panasonic care colecteaza lumina albastra a laserului cu o eficienta foarte ridicata. Generatorul de alb pur valorifica lumina suplimentara pentru a imbunatati precizia culorilor si a crea culori vibrante, naturale, adevarate, care apar mai stralucitoare si mai profunde pe ecran. Indiferent de locul de instalare si de nivelul de lumina ambientala, publicul se poate bucura de imagini captivante de inalta calitate vizualizate confortabil pentru perioade lungi de timp.

Videoproiector LCD cu racire lichida
Videoproiectorul Panasonic PT-MZ17KLBEJ dispune de un sistem de racire a lichidului pentru mai multe module laser in stare solida, asigurand stabilitate fiabila a proiectiei. Pe langa ridicarea plafonului pentru proiectie cu luminozitate ridicata in locatii ridicate si in medii supuse caldurii, sistemul de racire a lichidului contribuie la o functionare silentioasa de 32–38 dB pentru a minimiza zgomotul din interiorul spatiului de invatare.

Sistemul original de racire a rotilor cu fosfor
Videoproiectorul Panasonic PT-MZ17KLBEJ prezinta un sistem de racire sigilat dedicat si original pentru roata cu fosfor, sistem ce este fabricat dintr-un material anorganic durabil, rezistent la caldura. Ecranarea extinsa in jurul ansamblului rotii protejeaza impotriva intruziunii particulelor de praf pentru o fiabilitate extinsa si o luminozitate constanta.

Motor de actionare multi-laser cu circuite de redundanta de basculare
Multi-Drive Laser Optical Engine grupeaza diodele laser in mai multe module laser. Daca o dioda intr-un modul esueaza, doar un numar limitat de diode din seria afectata sunt ocolite. Restul diodelor continua sa functioneze, mentinandu-se aproape de luminozitatea maxima. Daca o dioda laser esueaza in alte videoproiectoare, intregul modul se opreste, rezultand o pierdere dramatica a luminozitatii.


Comutarea intrarii de rezerva mentine afisarea imaginii
Videoproiectorul Panasonic PT-MZ17KLBEJ se mandreste cu o functie flexibila de comutare a intrarii de rezerva configurabila pentru a primi acelasi semnal de intrare printr-o combinatie de intrari primare si secundare atribuite. Daca transmisia semnalului la intrarea primara esueaza, proiectia continua prin intrarea de rezerva alocata fara blocarea ecranului. Cand comunicarea este restabilita, videoproiectorul revine automat la intrarea principala.


Monitor de informatii
Pentru a simplifica si mai mult configurarea si functionarea videoproiectorului Panasonic PT-MZ17KLBEJ, un monitor de informatii este situat pe panoul din spate adiacent terminalelor si comenzilor fizice. Monitorul ofera navigare bazata pe meniu pentru configurarea fara probleme a ID-ului ideoproiectorului si a configuratiei de baza a retelei. De asemenea, arata starea acestuia, inclusiv temperatura, timpul de functionare si datele de semnal active, precum si codurile de eroare in cazul in care se detecteaza o problema.Suporta intrarea semnalului 4K
Videoproiectorul Panasonic PT-MZ17KLBEJ accepta intrarea semnalului video 4K / 60p necomprimat prin terminale HDMI® sau DIGITAL LINK. Capacitatea de a reda videoclipuri Ultra HD la rezolutia nativa acceptata de videoproiector este utila in situatii in care acelasi continut video premium este destinat redarii pe mai multe videoproiectoare sau afisaje 4K si non-4K.

Primul videoproiectoar LCD care accepta software-ul Geometry Manager Pro
Acesta este primul videoproiectoar LCD Panasonic care accepta software-ul gratuit Geometry Manager Pro disponibil in mod traditional cu proiectoarele noastre DLP pentru spatii mari. Software-ul extinde capacitatile de reglare geometrice si multi-ecran incorporate cu o functie Free Grid care guverneaza ajustarea cu 4 colturi, corectarea trapezului, corectia ecranului curbat si corectarea imaginilor in forma libera prin interfata PC.

Doua kituri de upgrade pot fi deblocate cu chei de licenta platite pentru a aprofunda functionalitatea. ET-UK20 adauga o corectie de uniformitate si un pachet de mascare creativ extins, in timp ce ET-CUK10 are reglare automata a ecranului pentru configurarea simultana a mai multor ecrane (inclusiv corectia ecranului curbat) folosind o camera compatibila. Aceste kituri accelereaza imaginile de imbinare a marginilor si de potrivire a culorilor pe mai multe ecrane cu calibrare automata pentru nivelul de negru, uniformitatea luminozitatii si stivuirea.


Reglare geometrica prin telecomanda
Panasonic a adaugat o noua functie Free Grid la Reglarea Geometrica existenta, care permite reglarea convenabila a imaginii pe retea utilizand telecomanda videoproiectorului. Rezolutiile de grila de 2 x 2, 3 x 3, 5 x 5, 9 x 9 sau 17 x 17 pot fi proiectate si zone ale imaginii remodelate sau modificate geometric pentru a compensa distorsiunile ecranului. Aceasta corectie se realizeaza cu usurinta prin ajustarea punctelor de control situate la intersectiile retea-linie. Aceasta functie inteligenta de economisire a datelor permite tehnicienilor sa creeze fara probleme o proiectie fara distorsiuni intr-o gama larga de situatii de instalare.Functie NFC
Aplicatia Smart Projector Control pentru Android si iOS include functia Near Field Communication (NFC) pentru a asocia instantaneu smartphone-ul cu videoproiectorul doar prin atingerea acestora. Odata conectata, aplicatia acceseaza un meniu de setari de informatii care poate fi citit si scris pentru o ajustare usoara fara a porni videoproiectorul. Pe langa afisarea datelor si permiterea modificarii anumitor setari, aplicatia are o functie de focalizare automata care utilizeaza camera smartphone-ului si interfata de utilizare a aplicatiei pentru a obtine o focalizare rapida, dar precisa a imaginii.Lentile dedicate cu AFO
O noua linie de sapte obiective optionale pentru proiectoarele din seria PT-MZ17K ofera o acoperire a raportului de aruncare fara goluri de la 0,480-0,550 pana la 4,14-7,40, integrand fara probleme proiectiile in aproape orice loc de instalare. Lentilele sunt compatibile cu toate modelele din serie, indiferent de luminozitate. Zoomul si schimbarea obiectivului sunt disponibile prin telecomanda si prin aplicatia Smart Projector Control. De asemenea, este inclus un senzor AFO care optimizeaza focalizarea pe masura ce temperatura obiectivului fluctueaza, mentinand imaginile clare si reducand nevoia de calibrare manuala.


Operatiune silentioasa
Cu implementarea intentionata in scoli secundare si tertiare, sali de seminarii, centre de conferinte si alte spatii de instruire, videoproiectorulul Panasonic PT-MZ16KLBEJ este proiectat pentru o functionare silentioasa la 32 dB intr-un mod silentios.

Contrast dinamic
Modulatia precisa a puterii laserului realizeaza un contrast ridicat cu un consum redus de energie, permitand o expresie superioara a scenelor luminoase si intunecate pentru o experienta de vizionare naturala si confortabila. Seria PT-MZ17K are un contrast dinamic ridicat de 3.000.000: 1.

Procesorul de claritate
Circuitele proprietare analizeaza cadrele video individuale pentru a clarifica zonele fiecarei imagini care contin detalii fine. Algoritmii extrag informatii din patru benzi de frecventa ale semnalului, ascutind contururile, corectand contururile si reducand zgomotul de apel pentru o imagine superioara.Functia de reglare a culorii
Reglarea culorii faciliteaza corectarea usoara a variatiilor de reproducere a culorilor pentru unitatile individuale configurate pentru proiectie multipla, in special cele in configuratie side-by-side. Corectia se efectueaza pe 3 sau 7 culori.

Fara inlocuirea sursei de lumina timp de 20.000 de ore
Durata de viata a sursei de lumina laser este extinsa la 20.000 de ore, reducand costurile de functionare, forta de munca si risipa in comparatie cu proiectoarele pe baza de lampa.

Inlocuire reutilizabila a filtrului ECO extinsa la 20.000 de ore
Eco Filter include un filtru Micro Cut care colecteaza particule minuscule de praf cu efect electrostatic. impreuna cu dulapul pentru proiectoare rezistent la praf, Eco Filter permite utilizarea pe termen lung in conditii de praf cu timp de oprire mai redus. Inlocuirea este la aproximativ 20.000 de ore, iar filtrul poate fi spalat si reutilizat.

Conexiune DIGITAL LINK
Bazat pe tehnologia HDBaseT, DIGITAL LINK accepta transmiterea de comenzi video, audio si control Full HD printr-un singur cablu STP CAT 5e sau superior pentru distante de 150 m.

Terminalele LAN / DIGITAL LINK separate
Terminalele separate pentru LAN si DIGITAL LINK sporesc versatilitatea. Instalatorii pot atribui semnale de control compatibile 100Base-TX- si 10BaseT prin terminalul LAN, eliberand DIGITAL LINK pentru video.


Sistem de suport multi-ecran
Regleaza optim mai multe ecrane cu amestecarea muchiilor, potrivirea culorilor si marirea imaginii digitale.
Instalare la 360 de grade
Tehnologia laser SOLID SHINE permite instalarea la 360 de grade pe orice axa. Impreuna cu schimbarea obiectivului si o gama larga de obiective optionale, videoproiectorul poate fi montat in orice mod dorit fara distorsionarea imaginii temporar sau in aplicatii permanente.


Software de monitorizare
Software-ul Panasonic Multi Monitoring & Control accepta pana la 2.048 de dispozitive prin LAN si ofera vizualizarea hartii de sistem sau cautarea automata a dispozitivelor care urmeaza sa fie inregistrate. Software-ul gratuit este disponibil cu functii de avertizare timpurie (este disponibila o perioada de incercare gratuita de 90 de zile). Aceste functii avansate permit monitorizarea in timp real, detectarea anomaliilor si notificarea inainte de a fi necesara repararea. Administratorii pot realiza un control continuu si o monitorizare in timp real, prevenind in acelasi timp potentiale probleme, economisind timp si imbunatatind fiabilitatea sistemului.
Pornire rapida si oprire rapida
Sursa de lumina laser nu necesita timp pentru incalzire, astfel incat imaginile apar aproape instantaneu cu functia Quick Start / Quick Off. De asemenea, nu este necesara racirea la oprirea alimentarii.

Fade In si Fade Out
Un alt beneficiu al videoproiectorului Panasonic PT-MZ17KLBEJ este o functie la indemana Fade In / Fade Out, care permite utilizatorilor sa inceapa sau sa incheie prezentarea lor cu efect profesional.Specificatii
Aplicabilitate Business, Educational
Luminozitate Lumeni 16500
Rezolutie 1920 x 1200 WUXGA
Tehnologie LCD Nu
Laser 1-chip DLP Nu
Tehnologie 3 LCD Da
Raport aspect 3.000.000:1
Dimensiune imagine 2.03–15.24 m
Raport laturi 16:10
Durata de viata lampa ECO ore -
Durata de viata lampa ore 20000
Zoom manual -
Nivel de zgomot 38 dB (NORMAL), 32 dB (QUIET)
Conexiuni HDMI x 2 ,Deep Color, compatible with HDCP 2.3, 4K/60p signal input), DisplayPort x 1 ,Deep Color, compatible with HDCP 2.3, 4K/60p signal input, Terminal | Multi Sync In BNC x 1, Terminal | Multi Sync Out BNC X 1, Terminal | REMOTE 1 IN M3 stereo mini-jack x 1 for wired remote control, Terminal REMOTE 1 OUT M3 stereo mini-jack x 1 for link control (for wired remote control), Terminal ,Remote 2 In D-sub 9-pin (mama) x 1 for external control (parallel), Terminal | LAN RJ-45 x 1 for network connection, PJLink (Class 2) compatible, 10Base-T/100Base-TX, Art-Net compatible, Terminal USB USB connector (Type A) x 1 for optional AJ-WM50 Series Wireless Module/USB memory, Terminal | DC Out USB Type A x 1 (for power supply, DC 5 V, 2 A), Terminals | Serial In D-sub 9-pin (mama) x 1 for external control (RS-232C compliant), Terminal | Serial Out D-sub 9-pin (tata) x 1 for link control (RS-232C compliant), Protocol versions IPv4, IPv6
Alimentare electrica 100-240 V AC. 5.5-2.3 A. 50/60 Hz
Plaja de corectie Keystone Vertical: ±45 ° Horizontal ±5 °
Conectivitate WI-FI cu adaptor AJ-WM50 Da
Protocol IPv4 Nu
Accesorii incluse Unitate control prin telecomanda x 1 Cablu alimentare (3m x 1) (x 2 pentru modelul de Europa sau Asia) Baterii pentru telecomanda (tip R03/AAA x 2) Manual de utilizare (Ghid de baza) Capac lentile x 1
Consum 420 W
Dimensiuni (L x I x A) 650 x 185 x 440 mm
Greutate 22.5 kg

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie