Tastatura pentru acces KX-HNK101FXW PanasonicAvantajele clientului myPanasonic:

   


Ai livrare GRATUITA pentru comenzi de peste 1000 LEI! (* exceptie fac produsele din categoria CLIMATIZARE)


Cod produs: KX-HNK101FXW

Producător: Panasonic

Disponibilitate: La comanda

Garantie: 24 Luni Luni

Preţ: 329,00 RON 329.00
La comanda

Cantitate


Adauga in Cos

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
021 313 66 15 | 0728 326 732
L - V : 09:00 - 17: 30
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!
Tastatura de acces: Sofisticata, design stilizat, touch screen,  functie ARM/DISARM, montare pe perete. Dimensiuni (W x D x H):120 mm x 21 mm x 120 mm. Greutate: 163 gTastatura de acces va permite armarea/dezarmarea cu usurinta a Sistemului Home Smart. Tastatura de acces poate fi montata pe peretele de langa intrare si va permite sa folositi sistemul Smart Home fara a activa aplicatia de pe smartphone.


Notificarile sunt anuntate prin intermediul tastaturii dvs. de acces. De exemplu:  cand o fereastra sau usa este deschisa sau in cazul in care un alt senzor detecteaza conditii neobisnuite.


Tehnologia sofisticata a retelei  va permite sa adaptati si sa extindeti sistemul  pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Puteti construi personalizat un sistem perfect folosind oricare dintre combinatiile dispozitivului prezentat in diagrama, iar Panasonic lucreaza deja la alte dispozitive care se vor insera cu usurinta in retea odata ce acestea sunt disponibile.
Pur si simplu conectati Hub-ul la retea, descarcati aplicatia pe smartphone sau tableta si asociati fiecare dispozitiv la acesta.
Sistemul are un program usor de asociere, trebuie doar sa apasati un buton de pe fiecare dispozitiv si un singur buton de pe hub. Dispozitivele pot fi inregistrate si prin intermediul aplicatiei.
Aceasta apasare de imperechere functioneaza pe toate dispozitivele Smart Home daca va decideti sa adaugati mai multe in viitor. 

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Nu stii despre ce sa scrii?

  • Raportul calitate/pret
  • Ce ti-a placut/nu ti-a placut
  • Ai adauga ceva la descriere?
  • Ce-ai fi dorit sa stii inainte de a cumpara
  • Daca ai recomanda si altora