Menu
Your Cart

Sistem videoconferinta all-in-one PressIT360, TY-CSP1 Panasonic

Sistem videoconferinta all-in-one PressIT360, TY-CSP1 Panasonic
Sistem videoconferinta all-in-one PressIT360, TY-CSP1 Panasonic
Sistem videoconferinta all-in-one PressIT360, TY-CSP1 Panasonic
-13 %
Sistem videoconferinta all-in-one PressIT360, TY-CSP1 Panasonic
Sistem videoconferinta all-in-one PressIT360, TY-CSP1 Panasonic
Sistem videoconferinta all-in-one PressIT360, TY-CSP1 Panasonic
Sistem videoconferinta all-in-one PressIT360, TY-CSP1 Panasonic
This offer ends in:
Zile
Ore
Min
Sec
6.999,00 lei
7.999,00 lei
Fără TVA: 5.881,51 lei
 • Stock: Stoc limitat
 • Model: TY-CSP1
 • EAN: 4010869312035
 • Garantie: 24 luni
Comenzi telefonice (09.00 - 17.30)
021 313 66 15

Panasonic PressIT360 – o experienta extrem de realista 360 grade in sesiunile de videoconferinta.

Intre termenele limita, evolutiile continue din domeniul IT si nevoia de a furniza rapid informatii vitale echipei, nu ai timp pentru cabluri, procese de configurare complexe sau un software complicat.Ai nevoie de flexibilitate, de un setup-up rapid, simplu si de posibilitatea de a folosi propriul laptop sau PC.

Ai nevoie de PressIT360.PressIT360 Panasonic este un sistem de videoconferinta all-in-one ce contine 4 camere web performante captare 360 grade, 7 microfoane captare 360 de grade prin care sustine mediul de lucru hibrid in care online-ul este conectat cu offline-ul.

Altfel spus, Panasonic PressIT360 este solutia de prezentare plug&play adaptata societatii de astazi care raspunde simultan la necesitatile lucrului la distanta si in mai multe locatii.

Beneficiile sistemului de videoconferinta PressIT Panasonic360:

- O experienta audio-video extrem de realista. Patru camere capteaza imagini de calitate la 360 grade si astfel toata lumea se va vedea clar indiferent unde se afla in sala de conferinta. Camera se poate roti 360 grade pe plan orizontal si microfoanele 360 grade ofera o calitate audio exceptionala de la pana la 5 metri distanta. 

Sistemul de videoconferinta PressIT360 Panasonic elimina problemele de sunet ce pot reprezenta o adevarata provocare in cadrul sesiunilor de videoconferinta. Dispune de functii de anulare ale ecoului si zgomotului de fundal si de egalizare a volumului, ce se regleaza automat pentru a asigura o comunicare de calitate intre participanti. Este momentul sa vezi lumea din jurul tau la 360 de grade!

5 moduri video pentru adaptarea rapida la orice situatie. Sistemul de videoconferinta Panasonic PressIT360 este dotat cu 5 moduri video pentru a se adapta la cel mai bun scenariu de comunicare si a crea senzatia de firesc in cadrul sesiunilor de videoconferinta. De exemplu, in modul Multi View un led verde indica pe laptop-ul sau calculatorul colegului care lucreaza remote cine este vorbitorul in acel moment. Astfel, colegii care lucreaza de la distanta vor intelege scenariul de desfasurare din birou si vor sti cand este momentul sa intervina pentru a-si exprima parerea.

 • - Single View - Afiseaza persoana care vorbeste in sala de conferinta;
 • - Dual view - Afiseaza cele doua persoane care vorbesc in acel moment in sala de conferinta;
 • - Multi view - Afiseaza un grup de patru persoane in patrru cadre. Un LED verde indica persoana care vorbeste in acel moment;
 • - Surround view - Arata 4 persoane pe ecran, iar afisarea generala 360 de grade este impartita in doua ecrane de 180 de grade fiecare;
 • - Stable view - Afiseaza imaginile dintr-o pozitie fixa ca o camera web.

 • Surround view - Arata 4 persoane pe ecran, iar afisarea generala 360 de grade este impartita in doua ecrane de 180 de grade fiecare;
 • - Stable view - Afiseaza imaginile dintr-o pozitie fixa ca o camera web.

Conectare simpla plug&play la PC sau laptop printr-un singur cablu USB-C. Sedintele, prezentarile sau lectiile pot incepe instant si mesajele vor ajunge cu un impact mai mare asupra participantilor datorita procesului extrem de facil de configurare si prin eliminarea necesitatii unor echipamente suplimentare.

Usor de folosit. Controlul volumului, functia de mute si selectarea modului video se realizeaza intuitiv prin simpla apasare de butoane de la baza dispozitivului. In plus, prezenta unui LED indica utilizatorului daca microfonul este pornit sau oprit. Totodata, setarile pentru reglarea pozitiei camerei sau modificarea calitatii imaginii se pot realiza prin intermediul unei aplicatii dedicate.

- Design-ul elegant si dimensiunile sale reduce integreaza discret dispozitivul in design-ul oricarei incapari si nu va crea o discrepanta nici atunci cand este asezat in mijlocul mesei din sala de conferinta. Camera web capteaza fetele participantilor la unghiul optim, astfel incat accentul va fi pe schimbul de idei, fara a exista distrageri cu probleme de echipament.

Dispozitivul poate fi montat si pe un trepied, avand un orificiu de montare standard 1/4" pe partea de jos. De asemenea este echipat cu un slot Noble Wedge, unde poate fi conectat un cablu de securitate pentru a proteja echipamentul de tentativele de furt.

- Aplicatia PressIT. Este incorporata in dispozitiv si poate fi instalata pe un laptop sau PC pentru a efectua setari amanuntite:

 • - Modul de afisare a imaginii;
 • - Control video: zoom in/zoom out, tilt up/down, pan left/right;
 • - Reglarea claritatii imaginii;
 • - Efectuare test sunet vorbitor;
 • - Confirmarea versiunii si update la firmware;
 • - Sistemele de operare compatibile cu aplicatia PressIT sunt Microsoft Windows (Windows 10/11) si macOS.                                                                                        

Sistemul de videoconferinta PressIT360 Panasonic nu ofera doar simplitate, ci si flexibilitate, securitatea informatiilor si o experienta de videoconferinta dusa la un alt nivel.

Specificatii
Altele Microfoane: Bi-directionale activeaza în directie vocii vorbitorului
Audio 3W Difuzor incorporat
Butoane 1 buton
Dimensiuni 64 x 285
Microfon Bi-directional
Retea USB-C
Securitate 1 x Security slot
Tastatura Butoane pentru control
Tehnologie Difuzor integrat All in one
Temperatura 0 - 40
Temperatura de functionare recomandata 0 - 40
Umiditate 20 - 80%
Conectivitate USB 3.0 Tip C Plug and Play via USB-C
Caracteristici speciale 360° acoperire
Alimentare USB 3.1 Type C
Accesorii incluse Microfon si boxe integrate
Greutate 350 g

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie