Sistem audio High Power SC-UA7E-K, 1700W, Bluetooth, negru,Panasonic
Funcţie AIRQUAKE BASSEgalizator presetat localAplicaţie Panasonic MAX JukeFuncţie Karaoke JukeboxSolicitaţi şi partajaţi melodii cu uşurinţă
Bluetooth<sup>®</sup>NFC (conectare cu o singură atingere)Două porturi USBMemorie internă de 4 GBFuncţie karaoke complet


Ai livrare GRATUITA pentru comenzi de peste 1000 LEI! (* exceptie fac produsele din categoria CLIMATIZARE)


Cod produs: SC-UA7E-K

Producător: Panasonic

Disponibilitate: La comanda

Garantie: 24 Luni Luni

Preţ: 2.699,00 RON 2.699.00
La comanda

Cantitate


Adauga in Cos

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
021 313 66 15 | 0728 326 732
L - V : 09:00 - 17: 30
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!
VIATA PE RITMURI DE MUZICA, REIMAGINATA.
Cu un aspect elegant si sunet senzational, dispozitivul cu funcţie URBAN AUDIO este complet reproiectat cu caracteristici uimitoare, toate acestea avand scopul de a atinge perfectiunea prin gradul de sofisticare.


Este momentul să simtiti fiecare val de emotie din fiecare nota muzicala. Si sa duceti muzica din viata dvs. la un nivel complet nou, pentru dvs. si pentru cei dragi.
O experientă muzicala elegantă şi unica: permiteţi functiei URBAN AUDIO sa aduca o noua rezonanta bogata în viata dvs.

Sunet dinamic prin difuzorul multifunctional
Sunet extins, ce umple încaperea
Pentru a atinge o presiune sonora suficienta, modelul UA7 dispune de 10 difuzoare în total: patru tweetere de 6 cm, patru woofere de 8 cm pentru sunete din gama medie si doua super woofere de 16 cm. Wooferele de 16 cm sunt amplasate spate în spate, pentru a elimina vibratiile şi a produce sunete lipsite de distorsiuni. Prin pozitionarea wooferelor pentru sunete din gama medie şi a tweeterelor pe trei laturi, se obţine un sunet extins care umple încaperea la 180 de grade, indiferent unde va aflati.

Bas şi rezonantă uimitoare
Functie AIRQUAKE BASS
Basul si rezonanta puternice de care au nevoie petrecerile reusite au fost amplificate în mod suplimentar de catre sistemul de bas reflex unic. Tehnologia unica de porturi directioneaza sunetele fara a pierde rezonanta sonora generata din spatele unitatii wooferului. Aceasta amplifica în mod suplimentar basul pentru a produce o experienta de sunet extrem de puternic.

Combinatie de functii şi design
Design hexagonal elegant
Designul tip caseta hexagonala necesită foarte putin spatiu pentru instalare, asigurand în acelasi timp sunete dinamice cu direcţionare extinsa. Pe langa puterea sonoră pura, modelul dispune de un buton cu senzor tactil si cercuri albe stralucitoare pe un panou superior cu finisaj tip oglinda si sistem elegant de iluminare cu lumină albastra în partea centrala, toate acestea reglate fin pentru a imbunataţi capacitatea de utilizare si pentru a crea o senzatie premium a prezentei.


Partajati melodii cu prietenii
Aplicatie Panasonic MAX Juke
Aplicatia Panasonic MAX Juke App duce petrecerea la un nivel superior. Utilizati această aplicatie pentru a transfera mai multe surse de sunet de pe telefonul dvs. inteligent în memoria internă de 4 GB a dispozitivului, suficienta pentru a stoca aprox. 1 000 de melodii. În plus, difuzorul UA7 dispune de doua terminale USB, astfel ca, pe langa redarea directa a muzicii, puteti sa si partajati continutul acestuia. Iar functia de redare combinata va permite sa redati melodii la cerere pentru a întretine atmosfera petrecerii.

Însufletiti petrecerea
Caracteristici inteligente
Cu versatilitatea ridicata a egalizatorului presetat tip Latino, puteti optimiza redarea continutului audio, de la rock sau salsa la comentariul unui meci de fotbal. Intrarea optica va permite să va conectati televizorul, iar cu modul Voice Expansive (Voce extinsa) recent adaugat, sunetul televizorului este redat ca si cum ar fi directionat din ecran. In plus, prin conectarea unui microfon, puteti sa va bucurati de functia Karaoke la domiciliu cu 6 functii, cum ar fi Echo (Ecou) sau Key Control (Control taste).
Specificatii HI-FI Power
Bluetooth Re Master Da
DJ JUKEBOX -
Latin Preset Egalizator -
Pmpo 1700w
Putere consumata (nominala) 190w
Manual EQ da
Alimentare AC 120V, 60Hz
Memorie 4GB INTERN
Analog audio input Da
Iluminare Da
Configurare Subwoofer 160CM paper cone
CD, CD-R/ -RW Da
Microfon 6.3mm
Airquake Bas da
Amplificator digital Da
Radio-posturi presetate FM/ 30, AM/ 15
Bluetooth Wireless Da
Intrare audio Da
Greutate ( kg) 4kg
Dimensiuni unitate principala(W x H x D): 29 x 29.5 x 74.4 cm.
Intrare optica Da
Boxe WOFER 8cmx4; TWETER 6cmx4, Super Wofer 16 cm: Paper Cone,Type x 2.

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Nu stii despre ce sa scrii?

  • Raportul calitate/pret
  • Ce ti-a placut/nu ti-a placut
  • Ai adauga ceva la descriere?
  • Ce-ai fi dorit sa stii inainte de a cumpara
  • Daca ai recomanda si altora