Servicii

T&T Consulting SRL

Importator si distribuitor pentru echipamente de telecomunicatii Panasonic si 3M!


Suntem o companie privata prezenta pe piata romaneasca din 2001. Activam in domeniul vanzarilor de echipamente electronice si telecomunicatiilor  atat pentru consultanta cat si servicii. Calitatea de importator si distribuitor pentru echipamente de telecomunicatii Panasonic si 3M, ne ofera posibilitatea sa va punem la dispozitie toata gama unor astfel de echipamente.
 
Obiectivul nostru principal il reprezinta satisfactia clientului . Acesta este motivul pentru care, incercam sa venim in intampinarea dumneavoastra cu toate beneficiile enumerate. Pe langa acestea, dispunem si de service autorizat de catre Panasonic Marketing Europe GmbH;
Oferim posibilitatea testarii echipamentelor in showroom; ca si servicii postvanzare, putem efectua contra cost instalarea / programarea echipamentelor.
Din gama noastra de echipamente Panasonic, fac parte: Centrale Telefonice, TV , Audio Video, Home Entertainment si Foto Video, Scanere, Videoproiectoare, Aer conditonat , faxuri/multifunctionale si consumabilele acestora, inclusiv echipamente medicale .
Pentru a putea contribui la prosperitatea afacerii dumneavoastra, avem in permanenta grija sa acoperim  toata gama de echipamente , dispunand  de stocuri suficiente.
Echipamentele noastre, prin caracteristicile acestora unice si inovatoare, va ofera solutia perfecta pentru a imbunatati eficienta si productivitatea in orice mediu de lucru.


Prin specialistii sai, T&T Consulting 2001 SRL asigura consiliere tehnica de specialitate clientilor sai si respecta toate etapele implementarii unor solutii de succes. Oferim clientilor nostri solutii care sa satisfaca cele mai exigente solicitari. Fie ca este vorba de o retea structurata de telecomunicatii, retea electrica, instalatie complexa de climatizare sau de conectarea unor echipamente speciale audio-video, respectiv  interconectarea diverselor dispozitive periferice (scanere, multifunctionale, videoproiectoare), este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
                                            
Pornind de la etapele premergatoare de estimare si proiectare (la domiciliul/ sediul dumneavoastra) , pana la configurarea si implementarea  corespunzatoare, respectam toate standardele in vigoare , asigurandu-va de o administrare ulterioara corespunzatoare a tuturor echipamentelor, garantand functionarea acestora la cele mai inalte standarde.