Senzor miscare KX-HNS102FXW PanasonicAvantajele clientului myPanasonic:

   


Ai livrare GRATUITA pentru comenzi de peste 1000 LEI! (* exceptie fac produsele din categoria CLIMATIZARE)


Cod produs: KX-HNS102FXW

Producător: Panasonic

Disponibilitate: La comanda

Garantie: 24 Luni Luni

Preţ: 209,00 RON 209.00
La comanda

Cantitate


Adauga in Cos

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
021 313 66 15 | 0728 326 732
L - V : 09:00 - 17: 30
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!

Senzor miscare: mod High/Low. Piroelectric infrared senzor (senzor de caldura). Detection range: distanta: aprox. 5 m, orizontal aprox. ±45°, vertical aprox. ±10° ,  baterie  standard AA x 2. Dimensiuni (W x D x H): 73 mm x 61 mm x 72 mm . Greutate: 77g

Smart Home foloseste senzorii de miscare pentru detectarea intrusilor si activarea alarmelor sau camerelor. Acestia pot fi folositi si pentru configurarea unor efecte automate utile pentru casa.De exemplu, un senzor de miscare de pe scara ar putea declansa o lumina conectata la un Smart Plug  din sala de la parter.
Puteti regla sensibilitatea senzorului de miscare, astfel incat sa nu fie declansat in mod accidental de animalele de companie ale familiei.


Tehnologia sofisticata a retelei  va permite sa adaptati si sa extindeti sistemul  pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Puteti construi personalizat un sistem perfect folosind oricare dintre combinatiile dispozitivului prezentat in diagrama, iar Panasonic lucreaza deja la alte dispozitive care se vor insera cu usurinta in retea odata ce acestea sunt disponibile.
Pur si simplu conectati Hub-ul la retea, descarcati aplicatia pe smartphone sau tableta si asociati fiecare dispozitiv la acesta.
Sistemul are un program usor de asociere, trebuie doar sa apasati un buton de pe fiecare dispozitiv si un singur buton de pe hub. Dispozitivele pot fi inregistrate si prin intermediul aplicatiei.
Aceasta apasare de imperechere functioneaza pe toate dispozitivele Smart Home daca va decideti sa adaugati mai multe in viitor.


Se pot conecta un numar de maxim 4 camere, 6 telefoane DECT si  50 de unitati suplimentare pe un singur HUB.

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Nu stii despre ce sa scrii?

  • Raportul calitate/pret
  • Ce ti-a placut/nu ti-a placut
  • Ai adauga ceva la descriere?
  • Ce-ai fi dorit sa stii inainte de a cumpara
  • Daca ai recomanda si altora