Scanner Panasonic KV-S5076H -U, A3Avantajele clientului myPanasonic:

 


Ai livrare GRATUITA pentru comenzi de peste 1000 LEI! (* exceptie fac produsele din categoria CLIMATIZARE)


Cod produs: KV-S5076H-U

Producător: Panasonic

Disponibilitate: La comanda

Garantie: 24 Luni Luni

Preţ: 25.479,00 RON 25.479.00
La comanda

Cantitate


Adauga in Cos

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
021 313 66 15 | 0728 326 732
L - V : 09:00 - 17: 30
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!


 

                                                                             

Scanner color de mare viteza

• viteza de scanare 100ppm/200ipm
• scanare color Duplex -de la carte de vizita la dimensiunea A3
• mecanism inovator de alimentare cu hârtie cu detectarea documentelor capsate cu ultrasunete
• de mare volum ,de 300 de pagini ADF
• functii de auto-curatare
• ciclu de zi cu zi : 35.000 pagini / zi
 
Ofera excelenta performanta si productivitate mare. Recomandat pentru locurile de munca unde este necesar a se prelucra zi de zi munti de documente  si transformarea acestor in date. Este ideal pentru conversia si gestionarea fisierelor electronice. Rezultatele scanarii sunt documente curate si clare.

Incredere:
Hardware-ul  asigura procesarea corecta a imaginii, controlul documentelor si o calitate deosebita la scanare .
Utilizare usoara:
Functiile :Decupare automata , detectare auto color sau pagina goala , luminozitate automata ai scanarea de mare viteza  fac  functionarea eficienta si simpla .
Flexibil:
Caracteristicile de software , cum ar fi AutoRescan si AutoPreview sunt disponibile cu noile scanere , care permit utilizatorilor sa selecteze cea mai potrivita imagine pentru nevoile sale, numai printr-un singur click .
Detectarea documentelor capsate:
KV - S5076H are mai multi senzori care detecteaza diverse tipuri de documente capsate ,  pentru a opri imediat scannerul . Capsele sunt detectate rapid, in acest fel minimizandu-se daunele provocate atat documentului cat si sticlei optice.
Role superioare:
Rolele de alimentare  sunt utile atunci cand alimentarea se face cu hartii de diferite grosimi.
Functie de autocuratare:
Ionii neutralizeaza incarcatura electrica pe documentele care urmeaza sa fie scanate, si reduce cantitatea de praf care se agata pe suprafata hartiei.
Aceasta  briza de ioni curge pe intreg traseul hârtiei si îndeparteaza praful de pe hartia de scanat, pentru a reduce nevoia  utilizatorilor  de a curata geamul.

"ToughFeed" este un grup de functii: "Staple Document Detection", "Ultrasonic Double-Feed Detection", "Intelligent Feed Control" si "Superior Roller Mechanisms". Utilitatea consta in detectarea documentelor capsate, detectarea cu ultrasunete a alimentarii duble pentru a preveni intreruperea inutila a procesului de scanare din cauza unor defectiuni la echipament si la eliminarea alimentarii duble, care poate duce la foi nescanate.

În cazul în care scannerul detecteaza o alimentare dubla , pur si simplu apasati butonul Skip pentru a relua scanarea . Acest lucru este convenabil atunci când nu doriti ca scanarea sa se opreasca din cauza documentelor ,cum ar fi chitante, note lipicioase sau plicuri .

Duplex scanning

 
Scanarea fa??-verso a documentelor de la dimensiunea business-card pân? la A3 se poate face cu o singur? scanare. In plus, scanarea fa??-verso se face la aceea?i vitez? ca ?i scanarea pe o singur? fa??. - See more at: http://www.mypanasonic.ro/office/scannere/panasonic---kv-s5076h--u---scanner-a3-kv-s5076h--u.html#sthash.I4Mh0dmX.dpuf
Scanarea fata-verso a documentelor de la dimensiunea business-card pâna la A3 se poate face cu o singura scanare. In plus, scanarea fara-verso se face la aceeasi viteza ca si scanarea pe o singura fata.

Orientare automata a imaginii

Chiar si atunci când documentele sunt stabilite în directii diferite, aceasta functie detecteaza directia textului scanat în documente si în mod automat il roteste în directia corecta. Acest lucru creste eficienta muncii prin eliminarea necesitatii de a schimba directia la fiecare pagina , atunci când este necesara scanarea unei mari cantitati de documente cu diferite marimi si directii.


Sistemul de alimentare cu hârtie extrem de fiabil va permite sa scanati documente de format lung. Acest lucru este ideal pentru electrocardiograma (EKG), sau alte documente speciale. Acest singur scanner acopera o gama larga de aplicatii.

Designul cu clapeta permite accesul usor la intreaga cale de imprimare, astfel încât sa puteti elimina blocajele de hârtie sau sa curatati  aparatul, fara a apela la un centru de service. Rolele dureaza mult timp si sunt usor de înlocuit atunci când este cazul, îmbunatatind eficacitatea  unitatii.

 
Datele scanate sunt sterse automat din memoria scannerului,  îndata ce scanarea a fost  finalizata . Aceasta elimina practic pericolul de scurgeri de informatii , si asigura utilizatorul de scanare în conditii de siguranta .

Prin utilizarea KV-S5076H si opational KV-SS081, puteti scana cu usurinta documente si brosuri, si sa le salvati în acelasi document.


 
Specificatiile Produsului
Gradare tonuri Dither / Error diffusion
Caracteristici comprimare fisier JPEG pentru color si tonuri de gri
Grosime hartie, mm 0.04 - 0.2
Dimensiuni, mm 468 x 444 x 344
Interfata USB 3.0
Greutate hartie 20 - 157 g / m 2
Dimensiune maxima document scanat, mm 307 x 2540
Dimensiuni hartie, mm minim 48 x 70 / maxim 297 — 432
Nota* Viteza de scanare difera in functie de calculatorul gazda/ sistemul de operare / aplicatie / metoda de masurare / cantitatea de date din imagine si tipul de hartie. Dimensiunea scanare depinde de memoria instalata in scaner.
Domeniu recomandat:Birouri servicii Da
Domeniu recomandat:Transportatori Da
Scanare documente dimensiuni diferite Da
Scanare hartie subtire Da
Scanare hartie lungime mare Da
Domeniu recomandat:Sanatate Da
Domeniu recomandat:Office Da
Domeniu recomandat:Finante Da
Domeniu recomandat:Guvern Da
Scanare volum mare documente Da
Metoda de scanare Color CIS
Model recomandat in domeniul: Sanatate/Finante/Birouri servicii/Guvern/Transportatori/Office
Image Output Auto preview/ Auto rescan/ Controlul nivelului de alb din hartie
Capacitate tava pana la 300 pagini (80 g/m2)
Viteza de scanare alb negru mod Simplex - Landscape - Letter:100/100 ppm / mod Simplex - Landscape - A4:100/100 ppm / mod Simplex - Portret - Letter: 80/80 ppm / mod Simplex - Portret - A4:80/80 ppm / mod Duplex - Landscape - Letter: 200/200 ipm /Duplex Landscape A4:200/200
Alte functii Control sheet / Detectare Patch Code / Control lungime / Detectare de coduri de bare (ISIS) / Mod
Consum de energie Mod scanare: 90W sau mai putin /Mod Standby: 30W sau mai putin / Mod asteptare: 1.2 W sau mai putin / Power OFF: 0.3W sau mai putin
Viteza de scanare color mod Simplex - Landscape - Letter:100/100 ppm / mod Simplex - Landscape - A4:100/100 ppm / mod Simplex - Portret - Letter: 80/80 ppm / mod Simplex - Portret - A4:80/80 ppm / mod Duplex - Landscape - Letter: 200/200 ipm /Duplex Landscape A4:200/200
Greutate (kg) 17
Tip scanare Scanare duplex
Rezolutie scanare 100 - 600 dpi
Format hartie A3
Accesorii optionale KV-SS039 - Kit Role de schimb (Paper feed roller module/ Double feed prevention roller) / KV-SS03 - Rola de hartie pentru curatare / KV-SS014 - Imprinter / KV-SS021 - Cartus de cerneala / KV-SS081 - Flatbed Scanner / KV-SS080
Accesorii Manual de instalare / Cablu de alimentare / Cablu USB / Rola de hartie pentru curatare / Hartie pentru umbrire / CD-ROM ( Soft device driver / Soft driver ISIS / Soft driver TWAIN / Aplicatie Soft Image Capture Plus

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Nu stii despre ce sa scrii?

  • Raportul calitate/pret
  • Ce ti-a placut/nu ti-a placut
  • Ai adauga ceva la descriere?
  • Ce-ai fi dorit sa stii inainte de a cumpara
  • Daca ai recomanda si altora