Scanner KV-S2087-U, A4, PanasonicAvantajele clientului myPanasonic:

 


Ai livrare GRATUITA pentru comenzi de peste 1000 LEI! (* exceptie fac produsele din categoria CLIMATIZARE)


Cod produs: KV-S2087-U

Producător: Panasonic

Disponibilitate: La comanda

Garantie: 24 Luni Luni

Preţ: 10.899,00 RON 10.899.00
La comanda

Cantitate


Adauga in Cos

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
021 313 66 15 | 0728 326 732
L - V : 09:00 - 17: 30
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!
Documente atasate: Catalog
Trebuie sa va inregistrati ca sa puteti descarca manualul.
EXCELENTE PERFORMANTE, PRODUCTIVITATE MARE

Acest scaner poate converti rapid un numar mare de documente în date electronice, asa ca este ideal în birouri cu mai multi utilizatori. Scanarea documentelor îmbunatateste eficienta de lucru si reduce spatiul necesar pentru a stoca documentele.
Acest scaner este recomandat a fi folosit in spitale, clinici stomatologice, centre de asistenta medicala si alte organizatii medicale care se ocupa de o gama larga de documente pe hartie, cum ar fi informatii de asigurari de sanatate, fise medicale si retete pentru pacienti.
KV-S2087 este recomandat si pentru utilizarea in institutii publice unde sunt manevrate o gama larga de documente pe hartie, precum formularele de cerere, permisiuni, certificate si licente, care contin diferite tipuri de informatii cu caracter personal. Convertindu-le in date digitale cu acest scaner, se imbunatateste semnificativ eficienta de gestionare a informatiilor si datele digitale pot fi partajate on-line cu alte birouri guvernamentale si birouri locale.
 
CAPACITATE ADF MARE:
Pâna la 200 pagini A4 pot fi setate într-un singur program. Acest lucru elimina necesitatea de a stabili parametrii de scanare de fiecare data, si aduce o mai mare eficienta la locurile de munca.
DUPLEX SCANNING
"Duplex Scanning" este functia de scanare fata-verso a documentelor de dimensiunea business-card  dintr-o singura scanare si scanarea fata-verso pe o singura fata. In plus, scanarea fata-verso se face la aceeasi viteza ca si scanarea pe o singura fata. Aceasta functie elimina munca de pre-sortare si elimina riscul de a nu fi scanat intregul document.
Cu KV-S 2087 se previne alimentarea dubla si rotatia instantanee a documentelor in timpul scanarii. Chiar daca documentele sunt partial lipite, sistemul le detecteaza si previne incarcarea acestora pe timpul scanarii.

Setarile pot fi realizate cu o singura apasare a butonului si pot fi confirmate cu butoanele LCD si cursorul scanerului.
Echipamentul detecteaza alimentarea dubla a documentelor, chiar in format fotografie, voucher sau eticheta.


In cazul in care scanarea se opreste datorita unor hartii lipicioase, plicuri, este necesar doar sa apasati tasta Skip si eroarea va fi anulata. Scanarea va continua fara probleme.KV-S2087 este capabil de a scana foi subtiri, foi groase, brosuri, carti, si alte documente de diferite dimensiuni si grosimi.Acest model poate scana cardurile in relief, cum ar fi permisele de conducere.Cu acest scaner, documentele de diferite tipuri pot fi scanate fara probleme unul dupa altul. Documente de marimi/ grosimi diferite, de la carduri pana la A4 pot fi alimentate in acelasi timp. Asadar, este un model perfect pentru biroul Dvs, unde se lucreaza cu o gama larga de tipuri de documente.


Cu KV-S2087 puteti scana documente de dimensiuni neobisnuit de lungi.
Sistemul de alimentare cu hârtie de înalta fiabilitate va permite sa scanati documente de pâna la 5588 mm (220 inch) în lungime. Acest lucru este ideal pentru electrocardiograme (ECG) sau alte documente speciale.

Nu mai faceti griji cu privire directia documentului!

Chiar si atunci când documentele sunt stabilite în directii diferite, aceasta functie detecteaza directia textului scanat în documente si în mod automat il roteste în directia corecta.  Acest lucru mareste eficienta muncii prin eliminarea necesitatii de a schimba directia la fiecare pagina , atunci când se scaneaza o cantitate mare de documente cu diferite dimensiuni si directii.
KV-S2087 efectueaza automat seturi complicate pentru a îmbunatati calitatea de scanare.
Functia de ajustare automata a luminozitatii regleaza automat luminozitatea si contrastul imaginilor scanate, chiar si pe documente cu diferite culori si nuante de hârtie si text, pentru a produce imagini scanate cu luminozitate adecvata.Functia "2-page separation" imparte automat imaginea unica in doua foi volante. Impartirea documentelor scanate economiseste timp prin anularea operatiilor complexe de editare.

Functia Digital Imprinter adauga date text la imagini scanate. Prin utilizarea optionala post-imprinter, textul poate fi imprimat pe partea din spate a documentului, dupa scanare.

Curatarea echipamentului se poate face usor, din partea frontala.
Specificatiile Produsului
Dimensiuni, mm 350 x 319 x 242
Viteza de scanare color mod Simplex -Letter: 85ppm / mod Simplex - A4: 85 ppm / mod Duplex - Letter: 170 ipm / mod Duplex - A4 170 ipm
Alte functii Length Control / Control sheet / Barcode detection / Long paper mode / Double Feed Skip
Caracteristici comprimare fisier
Grosime hartie, mm Mod Single Feed: 0.04-0.66 mm / Mod Continuous Feed: 0.04-0.66 mm / Mod Business Card 0.76 mm in grosime si relief
Consum de energie Mod scanare: 65 W / Mod Standby 20 W / Mod asteptare 3 W sau mai putin / Mod Power OFF: 0.5 W sau mai putin
Format hartie A4
Accesorii optionale KV-SS076-foaie transport; KV-SS03-rola curatare;KV-SS081-flatbed;KV-SS020-imprinter; KV-SS021-ink cartridge
Accesorii Manual de instalare / Cablu de alimentare / Cablu USB / CD-ROM ( Soft driver device / Soft driver ISIS / Soft driver TWAIN / Soft aplicatie Image Capture Plus
Consumabile Kit role de schimb KV-S0063
Interfata USB 3.0 / 2.0
Greutate hartie Automatic feeding:20 - 157 g/m2 Manual feeding:20 - 546 g/m2
Dimensiune maxima document scanat, mm 216 x nelimitat
Dimensiuni hartie, mm minim 48 x 70 / maxim 216 x nelimitat
Gradare tonuri Dither / Error diffusion / Grayscale (8 bit) / Binary
Image Output MultiStream (Color & Binary or Gray& Binary)
Capacitate tava pana la 200 pagini (80 g/m2)
Rezolutie scanare 100 - 600 dpi Optic 300 - 600 dpi (comutator automat)
Tip scanare Scanare duplex
Greutate (kg) 9
Viteza de scanare alb negru mod Simplex-Letter: 85 ppm / mod Simplex- A4:85 ppm / mod Duplex-Letter: 170 ipm / mod Duplex-A4 170 ipm
Metoda de scanare CIS color (600 dpi)/ background alb si negru
Model recomandat in domeniul: Sanatate/Finante/Guvern/Office
Scanare hartie subtire Da
Scanare hartie lungime mare Da
Domeniu recomandat:Sanatate Da
Domeniu recomandat:Office Da
Domeniu recomandat:Finante Da
Domeniu recomandat:Guvern Da
Scanare carduri Da
Scanare deskside Da

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Nu stii despre ce sa scrii?

  • Raportul calitate/pret
  • Ce ti-a placut/nu ti-a placut
  • Ai adauga ceva la descriere?
  • Ce-ai fi dorit sa stii inainte de a cumpara
  • Daca ai recomanda si altora