-35%

Scanner KV-S1015C-U, A4 , PanasonicAvantajele clientului myPanasonic:

 


Ai livrare GRATUITA pentru comenzi de peste 1000 LEI! (* exceptie fac produsele din categoria CLIMATIZARE)


Cod produs: KV-S1015C-U

Producător: Panasonic

Disponibilitate: La comanda

Garantie: 24 Luni Luni

Preţ: 1.919,00 RON
1.239,00 RON 1.239.00
La comanda

Cantitate


Adauga in Cos

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
021 313 66 15 | 0728 326 732
L - V : 09:00 - 17: 30
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!
Documente atasate: Catalog
Trebuie sa va inregistrati ca sa puteti descarca manualul.KV-S1015C este un scaner compact conceput pentru birourile mici si care ofera imagini de inalta calitate, de pana la 600 dpi.                      
Departamentele unei societati gestioneaza periodic contracte si formulare care contin informatii cu caracter personal si informatii confidentiale, precum documente referitoare la proprietatea intelectuala, in timp ce departamentul de Contabilitate gestioneaza informatii despre clienti si documente interne referitoare la managementul companiei. Conversia acestor documente in date digitale cu ajutorul unui scanner permite nu doar o utilizare mai eficienta a spatiilor de birouri, dar permite, de asemenea, cautarea mai usoara si mai rapida a datelor.
                                            
Este recomandat a fi folosit in spitale, clinici stomatologice, centre de asistenta medicala si alte organizatii medicale se ocupa de o gama larga de documente pe hartie, cum ar fi informatii de asigurari de sanatate, fise medicale si retete pentru pacienti, pentru ca ofera excelenta performanta si productivitate mare.  Scaneaza trei documente unul dupa altul cum ar fi carti de identitate, cardurile de asigurare si afiseaza ambele fete ale documentului pe acelasi ecan.
 
Este recomandat pentru locuri de munca unde este necesar a se prelucra zi de zi munti de documente  si transformarea acestora in date. Rezultatele scanarii sunt documente curate si clare.       
         
"Duplex Scanning" este functia de scanare fata-verso a documentelor de dimensiunea business-card  dintr-o singura scanare si scanarea fata verso pe o singura fata. In plus scanarea fata-verso se face la aceeasi viteza ca si scanarea pe o singura fata. Aceasta functie elimina munca de presortare si elimina riscul de a nu fi scanat intregul document.

Cu functia "Blank Page Removal" cand scanati un set de documente care contin atat coli cu o singura fata cat si fata-verso, aceasta functie sare automat peste paginile goale si astfel se economiseste timp pentru editare si sortare.
KV-S1015C este echipat cu trei taste predefinite care simplifica sarcinile de scanare. Prin simpla atingere a unui buton, incepe imediat scanarea documentelor si le trimite la o destinatie la alegerea utilizatorului.

Aceste scanere sunt concepute pentru a combina documente de hartie, impreuna cu carduri  in relief, cum ar fi un permis de conducere, intr-un singur lot. Puteti scana chiar un teanc de asemenea documente in mod continuu prin alimentatorul automat de documente.Cu sistem de alimentare cu dublu role se previne alimentarea dubla, care poate duce la foi nescanate. In plus sistemul de prevenire a alimentarii duble este sporit de un senzor cu ultrasunete care detecteaza dubla alimentare in timpul scanarii. Acest sistem si-a dovedit eficienta chiar si atunci cand sunt scanate documente cu hartie de diferite greutati sau grosimi, dar si si atunci cand scanate volume mari de documente.
                                                
 "Automatic Image Orientation"  este  functia care detecteaza directia textului scanat si atunci cand documentele sunt orientate in directii diferite, aceasta le roteste automat in directia corecta.  Aceasta creste eficienta muncii prin eliminarea necesitatii editarii.
"Auto Eraser Security" asigura un grad ridicat de siguranta. Datele scanate sunt sterse automat din memoria scanerului de indata ce scanarea este finalizata. Aceasta elimina practic pericolul de scurgeri de informatii, si asigura utilizatorul de scanare in conditii de siguranta.
Pentru un consum redus de energie in timpul scanarii sunt utilizate LED-uri ca sursa de lumina iar scanerul se opreste automat dupa un timp prestabilit. Consumul de energie scade cu pana la 1,6w in mod asteptare pentru a economisi energie in timp ce scanerul nu este utilizat.
Pentru scanarea de documente care nu pot fi introduse in ADF- alimentatorul de documente ( pasapoarte, carti, materiale legate) se poate folosi scanarea flatbed. Scanerul este echipat cu un buton de pornire, astfel incat eficienta de lucru poate fi crescuta prin scanarea rapida in timp ce rotiti paginile cartii, fara o operatiune suplimentara a PC-ului. Scaner optional : KV-SS081.


Se poate utiliza platforma KV-SS081 pentru a scana 2 pagini din carti, reviste, etc . Imaginea scanata poate fi impartita in mod automat din imagine unica in doua foi volante. Impartirea documentelor scanate economiseste timp si elimina operatii complexe de editare inutile. Cu functia "2-page separation" se economiseste timp prin anularea operatiilor complexe de editare.


 

Specificatiile Produsului
Consumabile KV-SS059 Kit role de schimb
Alimentare AC 100 - 120 V (50 Hz/60 Hz) / AC 200 - 240 V (50 Hz/60 Hz)
Greutate (kg) 2.7
Tip scanare Scanare duplex
Rezolutie scanare 100 - 600 dpi
Accesorii Ghid de siguranta / Ghid de referinta rapida / Adaptor AC / Cablu de alimentare / Cablu USB / DVD-ROM ( Drivere si utilitare pentru Windows / Manuale / Soft driver ISIS / TWAIN / Aplicatii soft Image Capture Plus)
Accesorii optionale KV-SS03 - Rola de hartie pentru curatare / KV-SS081 - Flatbed Scanner
Format hartie A4
Consum de energie Mod scanare: 17 W sau mai putin / Mod Standby: 4.5 W sau mai putin / Mod asteptare: 1.6 W sau mai putin / Mod Power off: 0.3 W sau mai putin
Viteza de scanare color mod Simplex - Letter: 20 ppm / mod Simplex - A4: 20 ppm / mod Duplex -Letter: 40 ipm / mod Duplex - A4: 40 ipm
Alte functii Separation sheet / Single Touch Scan
Caracteristici comprimare fisier JPEG (color si tonuri de gri)
Grosime hartie, mm Mod Single Feed: 0.09-0.2 mm / Mod Continuous Feed:0.09-0.2 mm / Mod Business Card 0.76 mm in grosime si relief
Dimensiuni, mm 303 x 177 x 137
Interfata USB 2.0
Greutate hartie 40 - 209 g/m2
Dimensiune maxima document scanat, mm 216 x 2540
Dimensiuni hartie, mm minim 48 x 70 / maxim 216 x 2540
Gradare tonuri Dither / Error Diffusion
Image Output Binary / Grayscale / Color / MultiStream (Color & Binary / Gray & Binary)
Capacitate tava pana la 50 pagini (80 g/m2)
Viteza de scanare alb negru mod Simplex-Letter: 20 ppm / mod Simplex- A4 20 ppm / mod Duplex-Letter: 40 ipm / mod Duplex-A4 40 ipm
Metoda de scanare 1-Line CIS (Contact Image Sensor)
Model recomandat in domeniul: Office
Domeniu recomandat:Office Da
Scanare carduri Da
Scanare deskside Da
Nota* Viteza de scanare difera in functie de calculatorul gazda/ sistemul de operare / aplicatie / metoda de masurare / cantitatea de date din imagine si tipul de hartie. Dimensiunea scanare depinde de memoria instalata in scaner.

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Nu stii despre ce sa scrii?

  • Raportul calitate/pret
  • Ce ti-a placut/nu ti-a placut
  • Ai adauga ceva la descriere?
  • Ce-ai fi dorit sa stii inainte de a cumpara
  • Daca ai recomanda si altora