-3%

Pompa de caldura Panasonic Aquarea H T-CAP bi-bloc, 380V, Clasa A+++, R410a, 12 kW, KIT-WXC12H9E8Cod produs: KIT-WXC12H9E8

Producător: Panasonic

Disponibilitate: Stoc Limitat

Garantie: 24 Luni

Preţ: 42.899,00 RON
41.699,00 RON 41.699.00
Stoc Limitat

Cantitate


Adauga in Cos

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
021 313 66 15 | 0728 326 732
L - V : 09:00 - 17: 30
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!

 
 

 Aquarea T-CAP bi-bloc ,Generatia H, monofazat / trifazat, • R410A
Aquarea, un nou sistem inovator cu consum redus de energie bazat pe tehnologia pompei de căldură Aer-Apă
Aquarea iti incalzeste locuinta in mod eficient, chiar si la temperaturi exterioare extreme. Aquarea poate, de asemenea, să răcească spațiul în timpul verii și să aducă apă caldă pe tot parcursul anului.
Aquarea T-CAP este gama de retehnologizări și construcții noi, păstrând capacitatea totală chiar și la un ambient extrem de rece.
Sistemul Bi-Bloc: Sistemul, unități separate de interior și exterior, se conectează la sistemul de încălzire și/sau apă caldă.

 • Clasa A++ de înaltă energie
 • Capacitate constantă de până la -20°C
 • Temperatura maxima de iesire a modulului hidraulic: 60°C
 • Funcționează la temperaturi de până la -28 °C
 • Software special pentru case cu consum redus, cu temperatura minima de iesire: 20°C
 • Built-in magnet filtru de apă și debitmetru, și supapă automată de evacuare a aerului
 • Apă caldă menajeră cu rezervor extern
 • Control și service în cloud cu CZ-TAW1
 • Telecomandă ușor de utilizat

O pompă de căldură transformă energia termică din exterior în căldură în interior
Cu Aquarea, până la 80% din energia termică necesară este preluată din aerul înconjurător.
Aquarea captează energia termică din aerul înconjurător și o transferă pentru a încălzi apa necesară pentru a vă încălzi casa, sau pentru apă caldă menajeră sau chiar pentru a răci casa, după caz.


3 motive pentru care Aquarea este o soluție ideală pentru casa ta

1. Gamă variată pentru a se potrivi tuturor caselor
Aquarea este un sistem inovator cu consum redus de energie, conceput pentru a oferi temperaturi ambientale ideale și apă caldă menajera, prin intermediul unui boiler atasat, chiar și la temperaturi exterioare extreme.
Este foarte fiabila datorită calității tuturor componentelor, inclusiv a compresorului, dezvoltat și fabricat de Panasonic. Cu multe unitati din care sa alegi, gama Aquarea ofera o gama foarte variata pentru furnizarea
celei mai potrivite alegeri pentru locuinta dumneavoastra.

2. Pompă de căldură, poate furniza pana la 80% din caldura necesara, gratuit
Bazat pe tehnologia pompei de căldură Aer-Apă, Aquarea este o solutie foarte eficienta și ecologica. Captează energia termică din aerul înconjurător și o transferă pentru a încălzi apa necesară pentru încălzirea locuintei,
apă caldă menajeră și chiar pentru a răci casa, după caz. În acest fel, până la 80% din energia termică necesară este luată din aerul înconjurător - chiar și la temperaturi extrem de scăzute.
 
3. Vă ajută să economisiți bani
Economii de costuri de energie de până la 1100 € pe an sunt posibile în comparație cu încălzirea electrică convențională. În timp ce investiția inițială poate fi mai mare decât alte solutii, costurile de funcționare sunt mult mai mici
și cu o perioadă scurtă de recuperare a costului inițial de investitie. Economia este semnificativa mai ales în comparație cu cazanele clasice și încălzitoarele electrice.

Capacitatea de încălzire este menținută chiar și la temperaturi scăzute.
Întreaga gamă Aquarea T-CAP este excelentă pentru înlocuirea cazanelor pe gaz sau ulei și pentru conectarea la noi unități de încălzire prin pardoseală, radiatoare sau ventiloconvectoare. Toate pompele de căldură Aquarea
pot fi, de asemenea, conectate la un sistem solar termic sau fotovoltaic pentru a crește eficiența și a minimiza impactul asupra mediului. 

Eficiență mai mare în comparație cu alte sisteme de încălzire.

Pompele de căldură Panasonic au un COP maxim de 4,85 la +7°C, ceea ce le face mult mai eficiente decât alte sisteme de încălzire.

T-CAP este, de asemenea, capabil să ofere o eficiență extrem de ridicată, indiferent de exterior sau de temperatura apei.

Nu este nevoie să supradimensionați pentru a ajunge la capacitatea necesară la temperaturi scăzute.

Pompele de căldură Panasonic pot funcționa la temperaturi exterioare de până la -28°C și pot menține capacitatea fără încălzire de rezervă la -20°C*. Cu alte pompe de căldură, este necesară o capacitate mai mare pentru a atinge același nivel de confort la temperaturi scăzute.

Cum menține Aquarea T-CAP performanța chiar și la -20°C în aer liber.

Datorită controlului eficient al agentului frigorific prin intermediul schimbătorului de căldură și bypass-ului nostru unic cu două țevi, Aquarea T-CAP oferă o încălzire stabilă chiar și la -20 °C.

Aquarea Super Quiet T-CAP Bi-bloc

Constructia unitatii exterioare reduce nivelul de zgomot in funcționare cu până la 15dB*.


Aquarea Smart Cloud

Aquarea Smart Cloud de la Panasonic este soluția IoT pentru a ajuta la maximizarea confortului, gestionând în același timp consumul de energie, asigurând "O viață mai bună, o lume mai bună".
Aquarea Smart Cloud este un serviciu puternic, intuitiv și gratuit, conceput pentru a ajuta la controlul de la distanță al pompelor de căldură Aquarea de oriunde, 24/7.Îmbunătățind confortul și gestionarea energiei, controlul avansat este un serviciu inteligent, sofisticat și eficient pentru a gestiona pe deplin gama Aquarea de funcții de încălzire, răcire și apă caldă din casă, inclusiv monitorizarea consumului de energie al gospodăriei folosind un smartphone, o tabletă sau un dispozitiv mobil. 
Ce este Aquarea Smart Cloud?
Vizualizare și control
Controlați cu ușurință setările de încălzire, răcire și apă caldă prin intermediul interfeței ușor de utilizat. Temperatura exterioară poate fi, de asemenea, văzută pentru a ajuta la alegerea celui mai confortabil mediu interior.
Programarea
Programează funcționarea pompei de căldură Aquarea pentru a maximiza economiile de energie și confortul în funcție de stilul tău de viață.
Orarele și modelele pot fi copiate și repetate cu ușurință pentru a asigura o utilizare simplă și simplă.
Statistici energetice
Monitorizați eficient consumul de energie al pompei de căldură.
Acest lucru este util pentru a asigura o eficiență energetică maximă și vă permite să învățați cum să potriviți confortul și optimizarea energiei.
Consumul de energie poate fi defalcat prin încălzirea spațiului, răcirea spațiului și apa caldă menajeră.
De ce ai nevoie pentru a utiliza Aquarea Smart Cloud 

Soluții comerciale Aquarea pentru cele mai bune economii

Soluții pentru cele mai bune economii. Pompele de căldură panasonic eficiente pot ajuta la reducerea semnificativă a consumului de energie al afacerii dvs.Pompele de căldură Panasonic Aquarea oferă economie de spațiu, încălzire eficientă din punct de vedere energetic și pot fi adaptate cu ușurință pentru instalarea în apartamente, case și spații comerciale. Pentru restaurante sau supermarketuri, institutii mari consumatori de încălzire, răcire, precum si anumiti consumatori casnici  de apă caldă la 65 °C, instalarea unui sistem de pompă de căldură Aquarea poate utiliza căldura irosită, imbunatatindu-se astfel eficiența energetică.
Tehnologia pompei de căldură este scalabilă, ceea ce înseamnă că poate fi instalată în clădiri de diferite dimensiuni, oferind atât soluții de încălzire la scară mică, cât și la scară largă. Tehnologia este, de asemenea, ecologică în comparație cu alternativele sistemelor tradiționale de încălzire bazate pe energia combustibililor fosili și, în plus, este mai eficientă din punct de vedere energetic.
Puncte cheie:
· Producție eficientă de apă caldă
· Rentabilitatea rapidă a investiției
· Facilități de control
· Integrare ușoară în sistemul de apă existent: ventiloconvectoare, încălzire prin pardoseală, rezervoare de apă caldă menajeră etc
· Eficiență ridicată 

Specificatii pompe de caldura
Coeficient randament COP 4.74
Capacitate incalzire KW 12
Dimensiuni aparat AC in mm - Unitate externa 1340 x 900 x 320
Dimensiuni aparat AC in mm - Unitate interna 892 x 500 x 340
Nivel presiune sonora Interior Racire/Incalzire db(A) 33/33
Tensiune (V) 380
Nivel presiune sonora Exterior Racire/Incalzire db(A) 69
Diferenta nivel (int/ext) Max m 20
Interval de temperatura pentru functionare incalzire min/max 28
Agent frigorific R410
Greutate - Unitate interna Kg 44
Lungime traseu min/max 3~30
Greutate - Unitate externa Kg 108
Debit apa calda (l/min) 34.4
Capacitate rezistenta electrica (kW) 9

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Nu stii despre ce sa scrii?

 • Raportul calitate/pret
 • Ce ti-a placut/nu ti-a placut
 • Ai adauga ceva la descriere?
 • Ce-ai fi dorit sa stii inainte de a cumpara
 • Daca ai recomanda si altora