Politica de returnare

Cumparatorul poate face comenzi pe site prin adaugarea produselor in cosul de cumparaturi.
In cazul in care produsul este disponibil, Cumparatorul poate trece la urmatorul pas si anume completarea detaliilor de plata si cele de livrare.
O data cu completarea detaliilor specificate mai sus, Cumparatorul isi da consimtamantul ca datele furnizate sunt corecte si complete.
Se precizeaza ca daca produsul s-a adaugat in cosul de cumparaturi fara sa se finalizeze comanda, acesta nu este rezervat automat.
Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Cumparatorul, o data cu finalizarea comenzii accepta ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil si agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
In cazul in care Cumparatorul doreste sa beneficieze de dreptul de retur, are urmatoarele obligatii:
- sa returneze produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala Cumparatorului;
- produsul ce urmeaza a se returna, trebuie transmis cu asigurarea coletului.
In cazul returului de produse, costul de transport nu se storneaza.
Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta, urmatoarele:
- furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;
- furnizarea de inregistrari video sau audio sigilate sau programe informatice (software) sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
- furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat la cunostinta faptul ca isi pierde dreptul de retragere.
 
Returul produselor Panasonic in cativa pasi:

1.    Cumparatorul merge in showroom, nu inainte de a se asigura ca produsul indeplineste conditiile de retur.
sau
2.    Cumparatorul completeaza formularul de retur dupa modelul de mai jos, asigurandu-se ca produsul pe care vrea sa il returneze, indeplineste conditiile de retur.

3.    Cumparatorul va mentiona in formular una dintre optiunile de retur: schimb cu un alt produs comercializat de Vanzator sau rambursarea sumei de bani platite la cumparare.

4.    Dupa aprobarea cererii de retur, Vanzatorul va trimite curierul la adresa furnizata de Cumparator pentru ridicarea produsului pe care vrea sa il returneze.

Daca Cumparatorul a optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-a returnat indeplineste conditiile de retur, Vanzatorul va returna banii in contul indicat in formularul de retur.
Daca se alege returnarea produsului prin completarea formularului de retur, si trimiterea curierului la Cumparator pentru ridicarea produsului, costul de transport va fi platit de Cumparator.
Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produsului care face obiectul returului.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, produsulul este deteriorat), Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produsului in stadiul initial, dupa caz, sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumparatorului, se va reexpedia produsul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.
 
Cumparatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Diminuarea valorii produselor poate fi cuprinsa intre 10% si 50% din pretul de achizitie, sau in mod exceptional, atunci cand produsul nu mai poate fi adus la starea initiala, se poate retine suma integrala de catre Vanzator, iar produsul va fi trimis Cumparatorului pe cheltuiala Cumparatorului.
Accesoriile (manuale de utilizare, CD-uri, cabluri etc.) aflate în cutia produsului precum și ambalajul original al acestuia fac parte integrantă din produs. Ca urmare, Cumparatorul are obligatia atunci cand isi exercita dreptul de retragere din contract sa il returneze in ambalajul original nedeteriorat, protejat prin înfoliere cu folie pentru ambalat din plastic stretch sau ambalat în cutie din carton (fără etichete lipite pe acesta, fără tăieturi, rupturi etc.) și împreună cu toate accesoriile produsului respectiv.
 
Revine in sarcina cumparatorului sa se informeze care sunt costurile de transport.
Costul transportului la returnarea produsului poate fi diferit fata de cel de la achizitionarea produsului.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Observatie: Prin ”Cumparator” se va intelege exclusiv cumparatorul persoana fizica si asociatiile de consumatori persoane fizice.
 
 
 
Detalii necesare:
Destinatar: T&T Consulting 2001 SRL
Adresa: Calea 13 Septembrie 59-61, Bucuresti
E-mail: contact@mypanasonic.ro
Telefon: 021 313 66 15