Incinta orizontala Panasonic SC-ALL30TEGIncinta orizontala.Avantajele clientului myPanasonic:


 

Ai livrare GRATUITA pentru comenzi de peste 1000 LEI!


Cod produs: SC-ALL30TEG

Producător: Panasonic

Disponibilitate: La comanda

Garantie pentru persoane fizice: 24 Luni Luni

Preţ: 2.099,00 RON 2.099.00
La comanda

Cantitate


Cere Detalii

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
021 313 66 15 | 0728 326 732
L - V : 09:00 - 17: 30
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!
Prezentare generala
Dispozitivul ALL30T aduce placerile oferite de experienta Home Cinema pe sistemul dvs. de difuzoare ALL.
Sistemul de sunet de sunet cu profil subtire si trei canale, cu design superb se combina cu un subwoofer fara fir pentru a reda filme cu o claritate si detalii incredibile.
In plus, deoarece este un difuzor din seria ALL, poate sa partajeze muzica cu alte difuzoare ALL din casa sau sa se transforme intr-un sistem complet de sunet surround prin adaugarea a doua difuzoare ALL2 fara fir pentru functiile de canale din spate.Orice sursa, oriunde, oricand
Familia de produse ALL este suficient de flexibila pentru a reda aproape toate sursele de muzica dorite. Posturi de radio prin internet, colectiile digitale de muzica de pe computer, CD-uri, dispozitive AUX si chiar programe TV si coloane sonore din filme, toate acestea sunt posibile.
Aplicatia Panasonic Music Streaming va permite sa va bucurati chiar si de caracteristicile si interfetele originale ale serviciilor cheie de muzica pe baza de abonament, cum ar fi Qualcomm AllPlay Radio Powered by TUNEIN, Spotify, AUPEO! si napster.
Calitatea sunetului
Bara de sunet ALL30T da viata filmelor cu trei difuzoare cu design nou, modelate pentru a reduce distorsiunile, a intensifica basul si a face clare si puternice sunetele la frecvente inalte.Configurarea unui sistem ALL reprezinta simplitatea personificata
Tot ce aveti nevoie pentru a configura un sistem de difuzoare ALL pentru mai multe incaperi reprezinta un ruter Wi-Fi si aplicatia Panasonic Music Streaming. Nu trebuie decat sa porniti un nou difuzor ALL, sa il gasiti in aplicatia Music Streaming, sa ii acordati un nume (cum ar fi Bucatarie sau Dormitor) si ati terminat, sunteti pregatit sa redati muzica in flux. De asemenea, puteti utiliza aplicatia pentru a asocia sau a grupa cu usurinta difuzoare pentru a crea sunetul perfect pentru casa* dvs. 

* Este posibil ca iesirile video si audio sa nu fie sincronizate.Idei inteligente
Doriti sa descatusati calitatea sunetului tuturor melodiilor stocate pe dispozitivele dvs. inteligente? Nu trebuie decat sa configurati o legatura Bluetooth la cel mai apropiat difuzor ALL pentru a putea reda muzica in flux direct prin acesta. Difuzoarele ALL pot chiar sa redea sunetul clipurilor video muzicale pe care le vizionati pe tableta. In plus, deoarece difuzoarele ALL sunt conectate in retea, puteti redirectiona sunetul de la cel mai apropiat difuzor ALL la alte difuzoare ALL din casa.Ascultati sunetul televizorului fara nicio bariera
Nu mai trebuie sa priviti la televizor pentru a va bucura de sunetul unui program TV. De exemplu, se difuzeaza un concert in direct la televizor in camera de zi, dar trebuie sa gatiti cina. Cu bara de sunet ALL30T puteti pur si simplu sa redati in flux sunetul concertului prin orice difuzor ALL din bucatarie*.

* Se recomanda sa redati din nou in flux sunetul doar prin difuzoare AllPlay aflate in incaperi diferite, deoarece sunetul de la difuzorul AllPlay secundar are o intarziere de o secundaDe la computer la sistemul Hi-Fi
Pentru numerosi pasionati de muzica, locul natural de stocare a colectiei digitale de melodii este laptopul.
Astfel ca produsele din seria ALL fac mai usoara ascultarea muzicii fara nicio limitare impusa de difuzoarele slabe ale laptopului. Puteti sa utilizati functia Bluetooth sau Wi-Fi pentru a reda in flux melodii de pe laptop prin reteaua de difuzoare ALL si sa utilizati aplicatia Panasonic Music Streaming pentru a alege difuzoarele ALL prin care doriti sa se redea muzica.


 
Specificatiile Produsului
Dolby Digital da
Putere totala 200W
Consum uz normal 58W
Dimensiuni 600 x 63 x 365 mm
DTS -HD Master Audio Essential/ DTS-HD High Resolution Audio da
Deep Color da
Mod sunet (Standard, Stadion, Muzică, Cinema, News, Stereo)
Canal iesire 2.1ch
Iesire HDMI da (TV)
Intrare PCM liniara pana la 7.1 canale prin HDMI da
Telecomanda da
HDMI-CEC da
Intrare audio 3.5 mm Jack
Hbass da
Clear-mode Dialog da
FULL HD 3D Compatibil da
ARC da
Bluetooth da
NFC da
Sistem Wireless LAN da
Configurare Subwoofer 1-way 2 difuzoare, Bass-reflex
Intrare Optica da (TV)
Intrare HDMI da (BD / DVD)
Alimentare AC 220-240V, 50Hz
Sistem Audio-Dolby Pro logic II da
Greutate 6,0 kg

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Nu stii despre ce sa scrii?

  • Raportul calitate/pret
  • Ce ti-a placut/nu ti-a placut
  • Ai adauga ceva la descriere?
  • Ce-ai fi dorit sa stii inainte de a cumpara
  • Daca ai recomanda si altora