Menu
Your Cart

Camera, Panasonic, G Micro System, Body, Fara obiectiv, DMC-GX1EG-K

Camera,  Panasonic, G Micro System, Body, Fara obiectiv, DMC-GX1EG-K
-17 %
Camera, Panasonic, G Micro System, Body, Fara obiectiv, DMC-GX1EG-K
This offer ends in:
Zile
Ore
Min
Sec
1.999,00 lei
2.399,00 lei
Fără TVA: 1.679,83 lei
  • Stock: Stoc limitat
  • Producator: Panasonic
  • Model: DMC-GX1EG-K
  • Dimensiuni: 0.21m x 0.42m x 0.17m
  • EAN: 5025232654116
  • Garantie: 24 luni
Comenzi telefonice (09.00 - 17.30)

Camera LUMIX G Micro System este capabila sa obtina imagini de o calitate foarte ridicata, cu detalii apropiate de realitate, la o rezolutie excelenta si cu o reproducere fidela a culorilor.

Senzorul Live MOS de 16.0-megapixeli joaca un rol foarte important in obtinerea unor imagini prelucrate de o calitate foarte buna. Avand un circuit dedicat care citeste semnalele cu minimum de zgomot, nivelul acestuia este redus semnificativ, cu mai mult de 66%. De remarcat ca modelul DMC-GX1 poate functiona la un nivel ISO de 12800. In timpul realizarii de fotografii la un asemenea nivel de senzitivitate valoarea S/N este imbunatatita cu aproximativ 200% comparativ cu un sensor conventional de 12.1-megapixeli. Performanta senzorului este imbunatatita cu 6db la ISO 3200 ti maximum 9db la ISO 6400, avand ca rezultat obtinerea de imagini superbe, fara zgomot.

Compartiv cu Phase difference AF, Contrast AF ajuta la obtinerea unor imagini de o acuratete mai buna in special atunci cand fotografiile sunt realizate in conditii de lumina puternica cu o valoare F mica. (spre exemplu, acuratetea sistemului Contrast AF este de aprox. 90% in timp ce a sistemului Phase difference AF este de aprox. 60% la F1.4.) DMC-GX1 beneficiaza de un sistem de autofocalizare Light Speed AF* in numai 0.09 secunde, viteza obtinuta prin reducerea timpului de detectare pentru focalizare prin sincronizarea lentilelor si a senzorului la o rata de 120 fps. Nu doar acuratetea, dar si viteza GX1 sunt mult mai bune decat la camerele DSRL varf de gama, noua camera Panasonic beneficiind de sistemul avansat Contrast AF. Noul mod de focalizare AFF (AF Flexible) mentine pozitia cand declansatorul este apasat pana la jumatate si chiar daca subiectul se misca, focus-ul se reconfigureaza automat pana cand se obtin cele mai bune rezultate. Touch AF face incredibil de facila focalizarea subiectului, fotograful putand specula chiar si cele mai rapide oportunitati. In afara sistemului Contrast AF, DMC-GX1 poate focaliza Full-area ceea ce face posibila fixarea focus-ului in orice punct din campul visual. Compunerea cadrului este la libera inspiratie a fotografului care dispune de functii foarte intuitive in acest scop, ce pot fi operate direct de pe ecranul tactil.

In ciuda aspectului sau compact, operarea camerei DMC-GX1 este facila datorita designului optimizat si aranjarii foarte intuitive a butoanelor pentru controlarea diferitelor functii. Functiile la care utilizatorul doreste sa schimbe configuratiile pot fi fixate pe cele doua butoane externe si pe cele doua meniuri din tab-ul software, pentru un acces mai facil. Mai mult, un total de 4 configurari personalizate pot fi memorate de catre camera. Acum DMC-GX1 vine echipata cu Level Gauge care permite camerei sa detecteze intern campul de vedere orizontal/vertical astfel incat fotografiile portret sa fie afisare pe verticala, indiferent cu ce obiectiv sunt realizate. Nou incorporat in modelul DMC-GX1 este functia One Push AE care ajusteaza expunerea printr-o singura apasare a pe butonul Fn (Function) atunci cand imaginea este supra sau sub expusa. Functia este de ajutor mai ales cand se realizeaza fotografii in spatii exterioare, cu deschidere larga sau in interior cu expunere mica.

Ca parte a noii linii premium GX din seria LUMIX G Micro System, designul exterior a fost conceput fara compromisuri. Manerul de sustinere este ergonomic ti faciliteaza operarea camerei. Materialele din care este fabricata carcasa ofera comfort iar rotita de fixare a modului de fotografiere este atent proiectata astfel incat sa fie utor de folosit. Butoanele de pe spatele camerei au fost si ele proiectate cu stil. DMC-GX1 vine echipata cu un montant pentru un flash extern sau pentru noul Live View Finder DMW-LVF2, accesoriu optional.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie