Menu
Your Cart

Perie Panasonic, EH-XC10-N503 pentru curatarea fetei

Perie Panasonic, EH-XC10-N503 pentru curatarea fetei
-38 %
Perie Panasonic, EH-XC10-N503 pentru curatarea fetei
This offer ends in:
Zile
Ore
Min
Sec
659,00 lei
1.059,00 lei
Fără TVA: 553,78 lei
  • Stock: Stoc limitat
  • Producator: Panasonic
  • Model: EH-XC10-N503
  • Dimensiuni: 0.43m x 0.50m x 0.21m
  • EAN: 5025232846078
  • Garantie: 24 luni
Comenzi telefonice (09.00 - 17.30)

Noul dispozitiv Panasonic de curătare cu micro-spumă 3-in-1 EH-XC10 asigură curătarea delicată a tenului, pentru a obtine o piele mai fină si mai luminoasă. In acelasi timp, fiind primul produs de acest tip, intensificatorul anti-aging Panasonic 3 in 1 EH-XC10 actionează asupra tuturor produselor cosmetice pentru ten pentru a le amplifica efectul, oferind pielii hidratare, fermitate si tonifiere, intarziind astfel imbătranirea acesteia. De asemenea, testele efectuate de Institutul Dr. Schrader au reusit să demonstreze o reducere a profunzimii ridurilor după patru săptămani de utilizare a intensificatorului anti-aging 3 in 1 EH-XC10 impreună cu o cremă de noapte.
 

Curătare in profunzime cu Panasonic Micro-Foaming 3-in-1 EH-XC10

Curătarea este un prim pas important in rutina de ingrijire a pielii, care contribuie la mentinerea unui aspect proaspăt si sănătos. Dispozitivul Panasonic de curătare cu micro-spumă 3-in-1 realizează dublă curătare intr-un mod inovator. O dată, prin intermediul unei plăcute calde care ajută la indepărtarea machiajului utilizand căldură moderată iar apoi prin intermediul unei perii moi cu peri de formă conică ultra-fini care actionează cu micro-spumă bogată pentru a curăta porii. Micro-spuma este importantă pentru a asigura o curătare directă si in profunzime. In acelasi timp, peria din silicon pentru pori asigură o curătare in profunzime destinată zonelor problematice, precum cea din jurul nasului si a bărbiei.
 

Sofisticat si, totodată, simplu: Intensificatorul anti-aging Panasonic 3 in 1

Inspirat de etapele esentiale ale sofisticatului ritual de infrumusetare al japonezelor, intensificatorul anti-aging 3 in 1 EH-XC10 conferă tenului un aspect mult imbunătătit, ferm si luminos, realizand consecutiv actiunile de purificare, hidratare si răcorire.
 

Purificare: căldura moderată emantă de intensificatorul anti-aging 3 in 1 EH-XC10 deschide porii, iar un curent alternativ de ioni pozitivi si negativi extrage cu usurintă mai mult de 60%2 din murdăria si grăsimea adunate in profunzimea porilor. Se aplică lotiune tonică pe un disc demachiant din bumbac care este apoi atasat de dispozitiv; acesta se trece usor peste suprafata tenului. Capul igienic din titan al intensificatorului anti-aging se poate incălzi pană la o temperatură selectată de 37 - 43 °C, iar forma sa triunghiulară ergonomică asigură acces facil in jurul contururilor fetei.
 

Hidratare: Intensificatorul anti-aging potentează efectul produselor folosite pentru ten (creme, geluri sau seruri), asigurand cu 40%3 mai multă hidratare. După aplicarea produsului de ingrijire, dispozitivul trebuie trecut usor peste suprafata tenului. Acest lucru va permite curentului de ioni al intensificatorului să genereze un flux electro-osmotic, imbunătătind miscarea apei moleculare si făcand posibilă penetrarea ingredientelor produsului de ingrijire a pielii si activarea substantelor sale hidratante in stratul mai profund al pielii.
 

Răcorire: După curătare si hidratare, acest mod răcoreste tenul, inchizand porii si crescand fermitatea acestuia. Efectul răcoritor este deosebit de plăcut in zona din jurul ochilor si are ca efect reducerea cearcănelor, a ochilor umflati oferind pielii luminozitate imediată.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie