Importator Autorizat

SC T&T Consulting 2001 importator autorizat pentru produsele Panasonic  prin calitatea de importator cu o experienta de 20 ani in vinzarea produselor Panasonic  consideram ca ne-am indeplinit misiunea  atunci  cand clientii nostrii se declara mutumiti de eforturile pe care le-am depus.

Tehnologia avansata a produselor Panasonic si calitatea de exceptie a acestora, personalul calificat din activitatea de management si experienta indelungata in domeniu ne ajuta sa nu ne indepartam niciodata de promisiunile pe care vi le facem.
Avem grija sa nu va lipseasca nimic, indiferent daca este voraba de o comanda obisnuita sau este nevoie urgent de anumite produse.
Raspundem nevoilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Livram la timp si propunem mereu solutii eficiente.
Ne asiguram ca mereu primiti ce ati comandat. Verificam fiecare comanda, iar dupa expediere, ne asiguram ca ati fost multumiti.
Va oferim cea mai buna calitate la cele mai bune preturi. Ne adaptam cerintelor pentru ca dumneavoastra sa primiti de fiecare data ce vi se potriveste cel mai bine.
Dumneavoastra, clientii nostri stiti ca la myPanasonic.ro puteti gasi cele mai variate produse: produse de uz intensiv,cadouri sofisticate, produse pentru business sau articole pentru viata de zi cu zi.
Indiferent de care este varianta preferata de a deveni client mypanasonic.ro va asteptam!

Suntem la dispozitia dumneavoastra telefonic la numarul  +40 021.313 6615 sau e-mail contact@mypanasonic.ro .