Menu
Your Cart

Fotoliu masaj Panasonic, EP-MA59

Fotoliu masaj Panasonic, EP-MA59
Fotoliu masaj Panasonic, EP-MA59
La comandă
Fotoliu masaj Panasonic, EP-MA59
Fotoliu masaj Panasonic, EP-MA59
Fotoliu masaj Panasonic, EP-MA59
20.999,00 lei
Fără TVA: 17.646,22 lei
  • Stock: La comandă
  • Producator: Panasonic
  • Model: EP-MA59
  • Garantie: 24 luni
Comenzi telefonice (09.00 - 17.30)

Panasonic EP-MA59 are o tehnica de masaj deosebita si un design pe masura. Cu ajutorul programelor predefinite, acest fotoliu cu masaj asigura utilizatorului un masaj eficient, având atât efect terapeutic, cât si de relaxare.

Functii importante:

Tehnologie avansata a rolelor de masaj
Rolele de masaj pentru gât si umeri sunt reproiectate, dispunând de o extindere mai mare. În acest fel masajul actioneaza din zona gâtului, acoperind întreaga zona, pâna la latura exterioara a umerilor, oferind o relaxare deplina.
Panou de control reversibil
Dispune de un display generos ca dimensiune, multi-color, pentru ca utilizatorul si fie informat si sa detina permanent controlul.
Sistem de ghidare vocal
Pentru ca dispune de atâtea posibilitati de masaj, iar utilizatorul ar putea fi pus in dificultate în alegerea programului potrivit, acest fotoliu dispune de un sistem de ghidare vocal. Dupa vizionarea unui tutorial video scurt, cea mai potrivita alegere pentru un masaj profesionist va fi usor de realizat.
Memorie program
Posibilitatea de a crea un program personalizat de masaj ale carui presetari vor fi tinute minte astfel încât sa le puteti accesa rapid de fiecare data. Memoria salveaza 6 programe personalizate pentru 4 utilizatori diferiti.
Suport ajustabil pentru picioare
Acest suport este ideal pentru a se potrivi oricarei persoane care foloseste acest scaun de masaj.

 
Recomandat de Asociatia Americana de Ortopedie Chiropractica
O dovada clara a faptului ca acest model ofera un masaj cu un puternic efect terapeutic, consta în faptul ca este recomandat de Asociatia Americana de Ortopedie Chiropractica, cea mai mare asociatie din lume din acest domeniu, care recunoaste actiunile benefice ale fotoliului cu masaj Panasonic EP-MA59 asupra sanatatii
Diverse tipuri de masaj:
(predefinite de câte 15 minute)
-Masaj Shiatsu
Masajul presupune mentinerea si eliberarea presiunii exercitate de degete pentru detensionarea în profunzime a tesuturilor si destinderea acestora.
-Masaj Suedez
Mai multe role simuleaza presiunea usoara a palmelor. Proiectat în special pentru a relaxa musculatura.
-Masaj profund tesuturi
Acesta este un tip de terapie de masaj care se concentreaza pe realinierea straturilor profunde ale muschilor si tesutului conjunctiv. Este util mai ales pentru zonele cronic tensionate si contractate, cum ar fi rigiditatea gâtului, încordarea umerilor si durerile lombare.
- Masaj pentru brate si picioare
O sesiune intensa de masaj ofera stimulare maxima si relaxare simultana a muschilor bratelor si picioarelor.


Tehnici si functii de masaj:
Tehnica Junetsu
Tehnica Junetsu deriva din miscarile circulare pe care le realizeaza terapeutii profesionisti, folosind în special degetul mare, în timpul unei sedinte de masaj. Prin intermediul miscarilor în forma de spirala, actioneaza chiar si asupra celor mai încordati muschi, relaxându-i.
Functia de acupunctura
Exista aproximativ 350 de puncte de acupunctura în corpul omului, distribuite în special de-a lungul suprafetii pielii. 100 dintre acestea sunt situate în spate si gât. Toate tehnicile de masaj ale acestui fotoliu cu masaj sunt proiectate în special pentru a controla aceste puncte, oferind un remarcabil si eficient masaj de revitalizare.
Reflexoterapie
Dispunând de placi detasabile si reglabile în jurul picioarelor, acest fotoliu, include în experienta de masaj a utilizatorului, reflexoterapia. Masajul picioarelor este important, întrucât ele în permanenta mentin si transporta greutatea corpului. Cu ajutorul a trei perne de aer, situate la fiecare picior în punctele de tensiune, se îmbunatateste circulatia sângelui, dând senzatia de energie în întregul corp.
Relaxarea bratelor si a mâinilor
Un masaj eficient la nivelul bratelor si mâinilor stimuleaza circulatia sângelui si îmbunatesete flexibilitatea. De asemenea, masajul actioneaza si asupra palmei si încheieturii, îndepartând semnificativ durerile ce pot aparea în aceste zone.
Tehnica de streching
Aceasta tehnica îmbunatateste flexibilitatea, prin cresterea fluxului sanguin. O flexibilitate mai mare înseamna o mobilitate mai buna.
Posibilitate masaj rapid
Un program de masaj rapid, atunci când sunteti foarte grabit, dar aveti nevoie de o revitalizare a corpului pentru a face fata tuturor activitatilor.

Sistem de ghidare vocal
Pentru ce dispune de atâtea posibilitati de masaj, iar utilizatorul ar putea fi pus in dificultate în alegerea programului potrivit, acest fotoliu dispune de un sistem de ghidare vocal. Astfel, cea mai potrivita alegere pentru un masaj profesionist va fi usor de realizat.

Specificatii
Programe automate de masaj pentru intregul corp 5
Programe manuale Da
Combinatii de masaje Multiple
Sistem de incalzire ceramic Nu
Poziție de gravitate zero Nu
Program special de stretching pentru intregul corp Nu
Masaj 3D Da
Reflexoterapie Da
Zona pentru picioare Da
Masaj gambe si picioare Da
Masaj pentru maini si brate Da
Masaj solduri si coapse Da
Masaj zona pelviana si fesiera Da
Loc pentru zona capului Da
Tehnologie scanare corporala Da
Masaj cu perne de aer Da
Senzor de tensiune/stres Nu
Oprire automata Aprox.15 minute
Control automat de rabatare Da
Reglare spatar aproximativ 120-170°
Afisaj program Da
Telecomanda Da, Comenzi vocale
Dimensiuni pozitie normala (cm -aprox) 120 x 84 x 127
Dimensiuni pozitie rabatata (cm-aprox) 72 x 84 x 183
Tapiterie Imitatie de piele de inalta calitate
Distanta minima fata de perete 40 cm
Limita greutate utilizator (kg) 120
Greutate (kg) 82
Consum energie (W) 195
Culori disponibile negru

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: fotoliu , masaj , panasonic , ep-ma59 , fotolii