Display profesional TH-55EQ1-IR, 55 inch, UHD, Panasonic
Ai livrare GRATUITA pentru comenzi de peste 1000 LEI! (* exceptie fac produsele din categoria CLIMATIZARE)


Cod produs: TH-55EQ1-IR

Disponibilitate: La comanda

Garantie: 36 Luni

Preţ: 10.700,00 RON 10.700.00
La comanda

Cantitate


Adauga in Cos

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
021 313 66 15 | 0728 326 732
L - V : 09:00 - 17: 30
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!

Display-ul profesional 4K Panasonic are un design subtire si elegant. Instalare simpla si  conectivitate ridicata. Este ideal pentru mediile corporate si retail.


4K PROFESSIONALIPS LED24/7 Operation4K USB Media PlayerPortraitCISCO CompatiblePortrait Zoom

Seria EQ1 este conceputa cu un design subtire si stilat oferind o conectivitate ridicata si o instalare simpla.
Display-ul Panasonic 4K 
TH-55EQ1-IR este ideal de folosit in centrele comerciale, in showroom-uri, in salile de sedinte si in salile de clasa.
 

O calitate uimitoare 4K a imaginii, un design elegant si subtire.
Panourile de rezolutie 4K Ultra HD ofera cel mai inalt nivel al detaliului si  al calitatii imaginii, creand imagini clare si naturale.
Panoul In-Plane Switching ofera o vizibilitate clara si o reproducere fidela a culorii atunci cand este vizualizat in afara axei.
Seria EQ1 are o latime a bandei inguste intre 11.9 si 15.2 mm si o adancime  intre 61 si 86 mm, rezultand din aceasta o imagine cu un impact mai puternic care imbunatateste calitatea imaginii 4K.


 

Cu aproximativ 8 290 000 pixeli, de aproximativ de patru ori mai mult decat pixelii unui afisaj Full-HD, imaginile sunt extrem de detaliate.
Acest afisaj dinamic, cu ecran mare, arhiveaza imagini realiste, nuantate fin. Afisajul 4K este o alegere excelenta pentru salile de sedinta sau magazine.
Seria EQ1 contine un media player USB incorporat care reda filmele in format 4K, imaginile statice si redarea de continut Full HD fara a fi necesare cabluri. Introduceti un dispozitiv de memorie USB si editati un playlist cu fotografii si fisiere video fara a folosi un computer si programati continutul sa fie afisat in ordinea dorita folosind software-ul Content Management Software oferit gratuit.
Functia de clonare faciliteaza copierea informatiei din setari de pe un display principal printr-un dispozitiv USB sau cablu LAN pentru a sincroniza redarea pe mai multe display-uri, reducand in mod semnificativ timpul de setare.
 

Utilizati telecomanda unitatii principale pentru a seta functiile de redare pentru conținutul salvat pe stick-ul usb.Nu este nevoie sa utilizati un dispozitiv special, cum ar fi un procesor, în timp ce creati continut din diferite imagini.
Compatibil cu software-ul de monitorizare si control multiplu, unde se pot adauga noi functii, cum ar fi cautarea automata a  dispozitivelor înregistrate.
Ecranele si echipamentele periferice  pot fi controlate cu usurinta.
De asemenea, notificarea erorii si indicarea erorii pot fi detectate de o functie de monitorizare a indicatiei (contra cost) pentru o intretinere imbunatatita.

Redati automat continutul cu functia de programare.

Software-ul de gestionare a continutului pentru PC Versiunea 3.2 (gratuit) permite crearea usoara a listelor de redare cu suport media, inclusiv combinatii de imagini statice si video.
Puteti configura programari pentru redarea si incheierea listei de redare media la date si ore prestabilite.

Listele de redare si programarile create cu software-ul de gestionare a continutului pot fi transferate pe memoria USB sau prin LAN. Este acceptata si redarea sincronizata pe mai multe display-uri.

Instalare simpla si operare usoara.
Puteti utiliza un dispozitiv de memorie USB pentru a copia cu usurinta setarile de retea pentru mai multe display-uri, iar adresele individuale IP pentru fiecare unitate sunt setate automat.
In timpul pornirii si in lipsa semnalului, puteti seta ca imaginea aleasa de dumneavoastra sa fie afisata.
Multumita functiei failover si failback, atunci cand semnalele principale video si audio sunt intrerupte, sistemul comuta imediat pe semnale alternative.

Multi Monitoring & Control Software va permite sa monitorizati si sa controlati pana la 2048 de dispozitive prin LAN de la un singur computer. 

Cand instalati mai multe panouri display , functia Clonare va permite sa utilizati o memorie USB (sau o rețea LAN) pentru a copia setarile unui afisaj parinte pe alte unitati, scurtand astfel mult timpul de configurare.

Functia de temporizare a unitatii de afisare poate fi utilizata pentru a schimba dispozitivele din sursa de semnal.
Aceasta permite o schimbare usoara a continutului afisat în functie de aplicatia dorita.

Daca semnalele video si audio principale sunt întrerupte, sistemul trece imediat la semnale alternative.
Daca semnalele principale sunt restabilite, se afisează imaginea originala.
Acest lucru îl face ideal pentru salile de supraveghere.

Seria EQ1 detecteaza semnalul atunci cand display-ul si PC-ul sunt conectate cu un cablu video si activeaza urmatorul lant de operații: afișaj pornit → intrare comutata → afisaj oprit.

Dispozitivele compatibile HDMI-CEC pot fi conectate la display printr-un cablu HDMI, permitand operatiunilor de baza (cum ar fi pornirea / oprirea) a dispozitivelor compatibile sa fie controlate usor cu telecomanda televizorului.

Cisco Systems poate fi conectat. Sursa de alimentare pentru display poate fi pornita si oprita de Cisco Systems Device Controller.
Atunci cand sunteti conectat la un dispozitiv Cisco Systems, modul video, modul videoconferinta, pot fi setate automat.

Display-ul are difuzoare incorporate, astfel incat sa poata reda continut cu sunet fara conectarea difuzoarelor externe.

Seria EQ1 poate fi controlata prin LAN sau RS-232C. Puteti configura display-ul în sistemul dvs de control existent si puteti controla mai multe dispozitive simultan.
De asemenea, sistemul accepta controlul LAN AMX sau Crestron Connected ™.

Compatibil cu software-ul Screen Transfer Ver.2.0 care afiseaza pe ecranul computerului pana la 64 de aparate display conectate prin LAN.
Distribuiti in timp real imagini în mai multe sali de clasa, sali de conferinte si confirmati statusul de distributie direct de pe un computer.

 

 
Pictograma Verificată de Comunitate
 


 

 

 

 

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Nu stii despre ce sa scrii?

  • Raportul calitate/pret
  • Ce ti-a placut/nu ti-a placut
  • Ai adauga ceva la descriere?
  • Ce-ai fi dorit sa stii inainte de a cumpara
  • Daca ai recomanda si altora