Menu
Your Cart

Display profesional,Panasonic TH-75SQ1HW, 75 inch, UHD

Display profesional,Panasonic TH-75SQ1HW, 75 inch, UHD
La comandă
Display profesional,Panasonic TH-75SQ1HW, 75 inch, UHD
39.449,00 lei
Fără TVA: 33.150,42 lei
  • Stock: La comandă
  • Producator: Panasonic
  • Model: TH-75SQ1HW
  • EAN: 4010869304900
  • Garantie: 36 luni
Comenzi telefonice (09.00 - 17.30)


Calitate deosebita a imaginii
Seria SQ1H este un model care foloseste panouri cu o luminozitate ridicata de 1500cd / m² (TH-75SQ1H) ?i 1200cd / m² (TH-86SQ1H), deci este compatibila cu instalarea în incaperi luminate puternic de lumina exterioar?.


Compatibil cu „Functia de gestionare a culorii pe 12 axe” si „HDR”.
Afiseaza imagini 4K.


Instalare usoara si fiabilitate excelenta
Cu o instalare usoara, acum au devenit posibile diferite tipuri de instalare. De asemenea, oferind eficienta si fiabilitate ridicata, acest model este capabil sa functioneze constant, 24/7.


Configurare usoara a sistemului de semnalizare
Seria SQ1H este echipata cu standardul slotului de specificatie Intel® SDM care accepta semnalele 4K. Combinat cu placa de interfata, puteti utiliza cu usurinta un computer încorporat si puteti adauga diverse interfete. Functia DIGITAL LINK permite instalarea simpla si costuri reduse ale sistemului. Prin conectarea terminalelor de intrare / iesire DisplayPort în lant , imaginile 4K pot fi afisate simultan.


Panou cu luminozitate ridicata pentru o afisare clara a imaginilor chiar si în locuri puternic iluminate
Seria SQ1H are o luminozitate de 1500cd / m² (TH-75SQ1H) si 1200cd / m² (TH-86SQ1H), pentru a oferi o imagine mult mai stralucitoare decât un ecran 4K conventional. Afiseaza imagini 4K clare, chiar si într-un loc puternic iluminat. Atunci când este pozitionat în orientare portret, poate afisa o imagine aproape în marime naturala a oamenilor si exercita un efect puternic atragator celor din jur.


Functie de reglare automataa luminozitatii pentru o functionare eficienta a afisajului
SQ1H regleaza luminozitatea ecranului în functie de starea luminii ambientale. Regleaza luminozitatea liniar pentru a mentine imaginile afisate aratând cât mai natural posibil. Mai mult, luminozitatea luminii de fundal poate fi selectata din trei niveluri, astfel încât luminozitatea ecranului sa poata fi reglata flexibil pentru o vizualizare usoara la locatia specifica de instalare.


 Calitate uimitoare Panasonic 4K pâna la cele mai mici detalii!

Cu aproximativ 8.290.000 pixeli, sau de aproximativ patru ori mai mult decât pixelii unui afisaj Full-HD, imaginile sunt extrem de detaliate. Acest ecran dinamic, mare, arhiveaza imagini realiste, nuantate fin. Afisajul 4K este o alegere excelenta pentru salile de întâlnire în care imaginile sunt adesea vizualizate de aproape si creeaz a o ambiata impresionanta în aplicatiile comerciale. 

Suporta emularea HDR si BT.2020

Seria SQ1H accepta HDR (High Dynamic Range) (PQ si HLG). Reproducerea imaginilor este uimitoare, de la negru adânc la luminoase stralucitoare. În plus, au modul de emulare pentru BT.2020. Aceasta permite afisarea unei emulatii pentru a sustine gama larga de culori a standardului ITU-R BT.2020.
* HDR accepta doar intrarea 4K.

 

Arhiva de gestionare a culorii pe 12 axe. Reproducere fidela a culorilor

Seria SQ1H, parametrii temperaturii culorii, nuantei si luminozitatii imaginilor individuale pot fi ajustate pentru rosu, verde si albastru, precum si culorile lor complementare, cyan, magenta si galben. Acest lucru mentine nuantele intermediare ale culorilor extrem de fine, vibrante si realiste. 

Fiabilitatea ridicata permite functionarea continua 24/7

Seria SQ1H este capabila sa functioneze constant, 24/7. Ofera o utilizare fiabila în spatiile publice unde se aduna multi oameni, cum ar fi garile, aeroporturile si centrele comerciale, precum si instalarea în salile de supraveghere. De asemenea, este echipat cu o varietate de terminale de intrare / iesire pentru aplicatii versatile.
* În caz de timp îndelungat, se recomanda afisarea imaginii în miscare. Daca afisati o imagine statica pentru o perioada îndelungata, pastrarea imaginii ar putea ramâne pe ecran. Cu toate acestea, pastrarea imaginii poate disparea treptat prin afisarea imaginilor în miscare.

Un mod de reducere a luminii albastre previne oboseala ochilor
Se spune ca lumina albastra, care are o lungime de unda scurta are chiar si în lumina vizibila si energie puternica, are un efect asupra oboselii ochilor. Seria SQ1H este echipata cu modul de „reducere a luminii albastre”, care poate reduce pâna la 50% din lumina albastra a afisajului pentru a minimiza oboseala ochilor.
* * Efectele nu sunt garantate.


Un design elegant si subtire scoate in evideenta imaginea. Rama îngusta reda imagini cu impact mai mare, îmbunatatind în continuare calitatea imaginii 4K. Fara a fi distras de cadru, privitorul este atras de imaginea uimitoare.

Functia DIGITAL LINK permite instalarea simpla si costuri reduse ale sistemului
Bazat pe tehnologia HDBaseT ™, DIGITAL LINK accepta transmiterea comenzilor video, audio si de comanda printr-un singur cablu STP CAT5e sau superior pentru distante de 150 m (492 ft) pentru video Full HD ?i 50 m (164 ft) pentru video 4K * . Un comutator DIGITAL LINK sau o interfata digitala optionala simplifica instalarea în spatii mari, reducând în acelasi timp costurile si îmbunatatind fiabilitatea.
* ET-YFB200G / YFB100G nu este compatibil cu semnalele 4K. Transmisie de 150 m (492 ft) disponibil? numai cu comutator DIGITAL LINK ET-YFB200G pentru semnale de pân? la 1080 / 60p în modul Long Reach.Afisajul are un player media USB compatibil 4K încorporat
Prin simpla introducere a unui stick de memorie USB pe care a fost salvat continutul, redarea începe automat. Deoarece este compatibil 4K, ofera cu usurinta semnalizare digitala 4K fara a fi nevoie si folositi un PC . Continutul poate fi redat consecutiv * . De asemenea, continutul poate fi schimbat prin LAN sau pot fi utilizate mai multe afisaje.Suporta standardul slotului de specificatii Intel® SDM de generatie urmatoare
Seria SQ1H este echipata cu noul standard de slot de specificatie Intel® SDM care accepta semnalele 4K. Combinat cu placa de interfata, puteti utiliza cu usurinta un computer încorporat si puteti adauga diverse interfete.


Semnalizarea dinamic? este posibil? cu zoomul portret
Împartiti continutul de sursele de imagine si mariti afisajul în orientare portret. Nu este nevoie si utilizati un dispozitiv special, cum ar fi un procesor, în timp ce creati continut din diferite imagini. Plasarea a trei modele TH-86SQ1H pe verticala creeaza un afisaj echivalent cu 148 inci. Aceasta permite semnalizarea foarte vizibila
* Calitatea imaginii poate fi degradata atunci când imaginea este marit?.
* Aceste functii pentru modelele de 86/75-inch sunt compatibile cu versiunea principala a software-ului 3.0000 sau mai recenta.


Functia de clonare economiseste forta de munca atunci când configurati mai multe dispozitive
Când instalati mai multe afisaje, functia Clonare va permite sa utilizati o memorie USB (sau o retea LAN) pentru a copia setarile unui afisaj parinte pe alte unittii, scurtând astfel mult timpul de configurare.

Software-ul pentru PC permite redarea si gestionarea continutului si mai usor si mai convenabil
Seria SQ1H are o functie USB Media Player care permite redarea usoara a semnalizarii. Software-ul de gestionare a continutului este un software de aplicatie pentru programarea redarii semnalizarii digitale pe un computer. De asemenea, permite setarea ON / OFF a pozitionatorului.

Redati automat continutul cu functia de programare
Software-ul de administrare a continutului pentru PC Versiunea 3.3 (gratuit) permite crearea usoara a listelor de redare cu suport media, inclusiv combinatii de imagini statice si video. Puteti configura programari pentru redarea si încheierea listei de redare media la date si ore predeterminate.Lista de redare convenabila si sincronizarea programarii
Listele de redare si programarile create cu software-ul de gestionare a continutului pot fi transferate pe afisaje cu memorie USB sau prin LAN. Este acceptata si redarea sincronizata pe mai multe afisaje.Setari retea de memorie USB
Folosind un dispozitiv de memorie USB, setarea retelei poate fi facuta pentru mai multe afisaje. Adresele IP individuale pentru fiecare unitate sunt setate automat.

Software de monitorizare si control multiplu
Compatibil cu software-ul de monitorizare si control multiplu pentru adaugarea de noi functii, cum ar fi cautarea automata a afisarilor de harti si a dispozitivelor înregistrate. Ecranele si echipamentele periferice de pe intranet pot fi controlate si starea lor poate fi monitorizata. De asemenea, notificarea erorii si indicarea erorii pot fi detectate de o functe de monitorizare a indicatiei (contra cost) pentru o întretinere îmbunatatita


Masuri de siguranta pentru reluare in situatii critice
Daca semnalele video si audio principale sunt întrerupte, sistemul trece imediat la semnale alternative. Daca semnalele principale sunt restabilite, se afiseaza imaginea originala. Acest lucru îl face ideal pentru centrele de supraveghere.
* Combinatiile utilizabile de semnale principale si de rezerva sunt limitate.

Specificatii
Dimensiune ecran (diagonala) inch 75
Ore de functionare 24/7
Luminozitate (cd/mp) 1200
Rezolutie IPS/D-LED
Rata contrast 1500:1
Caracteristici speciale 4K USB Media Player, Display port, Daisy chain, HDR support, HDBase-T
Raport laturi 16:9
Timp de raspuns (ms) 10
Unghi de vizualizare (Orizontal/Vertical) 178°/ 178°
Tratament suprafata panou Tip anti-orbire avansat (Haze 1%)
Difuzor incorporat 20W
Latime rama 11 mm (T/R/L), 13.8 mm (B)
Conexiuni HDMI Tip A x 3; port Display 1; USB 3.0; Mini D-sub 15-pin x 1 (Female); Stereo Mini Jack (M3) x 1; LAN 10/100 RJ45x 1; Stereo mini jack (3.5 mm) x 1
Consum electric (W) 730
Consum electric mediu (Mod OFF) W 0.3
Consum electric (Mod Standby) W 0.5
Standard VESA 600 x 400 mm
Instalare (orientare) Landscape/Portrait
Alimentare AC 110 - 240 V 50 Hz / 60 Hz
Instalare (unghi de inclinare) 0 - 20 grade Portrait si landscape
Temperatura de operare 0-40℃
Greutate (kg) 7.8
Dimensiuni (L x I x A) 1684 x 962 x 96 mm

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie