Menu
Your Cart

Display profesional Panasonic TH-75EQ2W, 75 inch, UHD

Display profesional Panasonic TH-75EQ2W, 75 inch, UHD
La comandă
Display profesional Panasonic TH-75EQ2W, 75 inch, UHD
20.929,00 lei
Fără TVA: 17.587,40 lei
  • Stock: La comandă
  • Producator: Panasonic
  • Model: TH-75EQ2W
  • EAN: 885170391529
  • Garantie: 36 luni
Comenzi telefonice (09.00 - 17.30)

Vizibilitate ridicata si proprietati de instalare

Cu o luminozitate de 500 cd/m² si panouri cu valoare mare de ceta  pentru a suprima stralucirea reflectata a luminii stralucitoare, seria EQ2 este ideala pentru sali de conferinte, sali de clasa si spatii deschise, cum ar fi receptii si centre comerciale. Abilitatea de a pozitiona afisajul în modul portret sau peisaj, cu un unghi de înclinare de pâna la 20 de grade si 18 ore de functionare continua face, de asemenea, seria perfecta pentru afisarea informatiilor.

Scalabilitate care permite cooperarea cu diverse sisteme

Seria EQ2 accepta slotul de specificatie Intel® SDM (Modul de afisare inteligent), care poate fi utilizat cu versiunea de placa de receptie a sistemului de prezentare fara fir Panasonic PressIT, sau placi de terminale optionale, cum ar fi 12G-SDI si DIGITAL LINK. Echipat cu terminale de intrare video HDMI (x 3), PC si USB Type-C, poate conecta dispozitive externe în functie de mediul de utilizare.

Functii îmbunatatite utile pentru comunicare

Dispune de o functie de tabla alba încorporata pentru a adnota ecranul de afisare si a mari si micsora folosind un mouse. Dispozitivele USB pot fi conectate la afisaj printr-un cablu USB de tip A si controlate folosind un computer conectat la EQ2 prin portul USB de tip C. Aceasta functionalitate, de exemplu, este ideala pentru un început simplu si rapid la conferinte video. Daca o camera sau un difuzor este conectat permanent la afisajul dintr-o sala de conferinte, un utilizator poate doar sa-ti conecteze computerul si sa controleze imediat toate dispozitivele pentru a începe întâlnirea.

Calitate elaborata a imaginii 4K pâna la cele mai mici detalii

Cu aproximativ 8.290.000 de pixeli, aproximativ de patru ori mai mari decât pixelii unui ecran Full-HD, imaginile sunt foarte detaliate. Acest afisaj dinamic, cu ecran mare, arhiveaza imagini reale si fin nuantate. Ecranul 4K este o alegere excelenta pentru semnalizare digitala si sali de întâlnire.

Asigura vizibilitate ridicata chiar si în încaperi luminoase

Seria EQ2 afiseaza imagini cu rezolutie 4K la o luminozitate de 500 cd/m², asigurând o vizibilitate ridicata chiar si în medii luminoase

Tratamentul suprafetei panoului pentru a asigura o vizibilitate ridicata

Adopta panou de tratament anti-orbire (Haze 25%) pentru a suprima stralucirea reflectata a luminii stralucitoare, este ideal pentru salile de conferinte si salile de clasa

Instalare flexibila pentru a se potrivi spatiului dumneavoastra

Disponibil în modele de 43 pâna la 86 de inchi, pentru a se potrivi spatiului dvs., variind de la colturi mici, cum ar fi o camera de grup pâna la afisajul principal dintr-o sala de conferinte. Poate fi instalat orizontal sau vertical, permitându-va sa alegeti orientarea de instalare în functie de continut. De asemenea, accepta instalarea cu o înclinare înainte/înapoi de pâna la 20 de grade, astfel încât sa poata fi montat pe perete sau înclinat la un unghi de vizualizare confortabil.

Accepta standardul de slot pentru specificatii Intel® SDM de urmatoarea generatie

 Seria EQ2 este echipata cu noulslot standard cu specificatii Intel® SDM care accepta semnale 4K. Poate fi utilizat cu versiunea placii de receptie a sistemului de prezentare fara fir Panasonic PressIT, sau placi de borne optionale*, cum ar fi 12G-SDI si DIGITAL LINK.

Conectivitate USB tip C

Afisajul 4K, transferul de date si încarcarea dispozitivelor conectate (pâna la 60 W) pot fi efectuate simultan printr-un singur cablu cu portul USB Type-C.

Conectivitate HDMI (x3).

Dispozitivele externe pot fi conectate si diferite continuturi pot fi afisate în functie de mediul de utilizare cu terminalele de intrare video HDMI (x3).

Suporta conexiune de control LAN

Seria EQ2 poate fi controlata prin LAN sau RS-232C. Puteti configura afisajul în sistemul dvs. de control existent si puteti controla mai multe dispozitive simultan. De asemenea, accepta controlul LAN AMX sau Crestron Connected™.

Functia Screen Transfer care va permite sa distribuiti imagini pe afisaje din fiecare sala de clasa si sala de conferinte
Compatibil cu software-ul Screen Transfer Ver.2.3 care afiseaza ecranul PC-ului pe pâna la 64 de afiaaje prin LAN cu fir.
Distribuiti discutiile de la director sau profesor si starea instruirii interne în mai multe sali de clasa si sali de conferinte si confirmati starea distributiei de pe un computer.
Folosind functia de distributie prioritara, puteti distribui imagini necomenzi sau pornind automat alimentarea, permitându-va sa distribuiti mesaje în timpul unei urgente.

 

 

Permite scrierea pe ecranul de afisare

Seria EQ2 este echipata cu o functie de tabla alba. Setând receptorul USB al mouse-ului pe afisaj, puteti utiliza mouse-ul pentru a scrie pe ecran si a mari/ micsora. Acest lucru este util pentru a facilita întâlniri eficiente

Functia de trecere prin USB pentru a economisi timp si efort în pregatirea pentru întâlniri           

Dispozitivele USB conectate prin USB Type-A pot fi controlate de la un PC conectat la afisaj prin USB Type-C. Daca dispozitivele USB, cum ar fi camerele, difuzoarele si microfoanele sunt instalate permanent în sala de conferinte, pur si simplu conectati cablul USB Type-C la computer pentru a începe imediat întâlnirea.

Semnalizarea dinamica este posibila cu zoomul portret

impartiti continutul din sursele de imagine si mariti afisajul într-o orientare portret. Nu este nevoie sa folositi un dispozitiv special, cum ar fi un procesor, în timp ce creati continut din diferite imagini. Amplasarea a trei modele TH-65EQ2 pe verticala creeaza un afisaj echivalent cu 112 inchi. Acest lucru permite semnalizarea magazinului foarte vizibila.

Ecranul are un player media USB compatibil 4K încorporat

Prin simpla introducere a unui stick de memorie USB pe care a fost salvat continutul, redarea începe automat. Deoarece este compatibil 4K, ofera cu usurinta semnalizare digitala 4K fara a fi nevoie sa utilizati un computer sau un set-top box. Continutul poate fi redat consecutiv fara letterbox. Continutul poate fi, de asemenea, comutat prin LAN sau pot fi operate mai multe afisaje.

Semnalizarea dinamica este posibila cu zoomul portret

Impartiti continutul din sursele de imagine si mariti afisajul într-o orientare portret. Nu este nevoie si folositi un dispozitiv special, cum ar fi un procesor, în timp ce creati continut din diferite imagini. Amplasarea a trei modele TH-65EQ2 pe verticala creeaza un afisaj echivalent cu 112 inchi. Acest lucru permite semnalizarea magazinului foarte vizibila.

Dispozitive de colaborare CISCO

Sistemele Cisco pot fi conectate. Sursa de alimentare pentru afisaj poate fi pornita si oprita de catre controlerul de dispozitiv Cisco Systems. Sau atunci când este conectat la un dispozitiv Cisco Systems, modul video, modul video conferinta etc., pot fi setate automat.

Seria EQ2 dispune de o functie USB Media Player care permite redarea usoara a semnalizarii.

Software-ul de gestionare a continutului este un software de aplicatie pentru programarea redarii semnalizarii digitale pe un computer. De asemenea, permite activarea/dezactivarea pozitiei.
Software-ul de gestionare a continutului pentru PC Versiunea 3.2 (gratuit) permite crearea usoara a listelor de redare cu suport media, inclusiv combinatii de imagini statice si video. Puteti configura programe pentru redarea si terminarea listei de redare media la date si ore prestabilite.

 

 

Lista de redare convenabila si sincronizare programata
Listele de redare si programele create cu software-ul de gestionare a continutului pot fi transferate pe ecrane cu memorie USB sau prin LAN. Este acceptata si redarea sincronizata pe mai multe afisaje.
Redare prin memorie USB Livrat prin LAN. Redare sincronizata disponibila!

 

 

Software de monitorizare si control multiplu

Compatibil cu software-ul Multi Monitoring & Control pentru adaugarea de noi functii, cum ar fi cautarea automata a afisajelor de harti si a dispozitivelor înregistrate. Afisajele si echipamentele periferice de pe intranet pot fi controlate si starea acestora poate fi monitorizata. De asemenea, notificarea erorilor si indicarea erorilor pot fi detectate printr-o functie de monitorizare a indicatiilor (contra cost) pentru o întretinere îmbuntatita.

Masuri de siguranta pentru failover si failback pentru situatii critice pentru misiune
Daca semnalele video si audio principale sunt întrerupte, sistemul trece imediat la semnale alternative. Daca semnalele principale sunt restabilite, este afisata imaginea originala.
Acest lucru îl face ideal pentru camerele de control critice si centrele de supraveghere.

Difuzoare încorporate pentru redarea continutului cu sunetUnitatea de afisare are difuzoare încorporate, astfel încât sa poata reda continut cu sunet fara conectarea unor difuzoare externe. Acest lucru permite utilizarea maxima a unui spatiu limitat pentru instalarea unui afisaj cu ecran mare.

Specificatii
Dimensiune ecran (diagonala) inch 75
Ore de functionare 18/7
Luminozitate (cd/mp) 500
Rezolutie ADS/D-LED
Rata contrast 1200:1
Caracteristici speciale SDM slot, Mouse Annotation function, USB Signal Through-out
Raport laturi 16:9
Timp de raspuns (ms) 8
Unghi de vizualizare (Orizontal/Vertical) 178°/ 178°
Tratament suprafata panou Tip anti-orbire avansat (Haze 25%)
Difuzor incorporat 20W
Latime rama 14.9 mm (T/R/L/B)
Conexiuni HDMI Tip A x 3; port Display x 1; USB 3.0; Mini D-sub 15-pin x 1 (Female); Stereo Mini Jack (M3) x 1; LAN 10/100 RJ45 x 1;
Consum electric (W) 385
Consum electric mediu (Mod OFF) W 0.3
Consum electric (Mod Standby) W 0.5
Standard VESA 600 x 400 mm, M8
Instalare (orientare) Landscape/Portrait
Alimentare AC 110 - 240 V 50 Hz / 60 Hz
Instalare (unghi de inclinare) 0 - 20 grade Portrait si landscape
Temperatura de operare 0-40℃
Greutate (kg) 37.3
Dimensiuni (L x I x A) 1684 x 962 x 96 mm

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie