Menu
Your Cart

Display profesional Panasonic TH-55VF2W Full HD IPS, D-LED 55 inch

Display profesional Panasonic TH-55VF2W Full HD IPS, D-LED 55 inch
La comandă
Display profesional Panasonic TH-55VF2W Full HD IPS, D-LED 55 inch
22.349,00 lei
Fără TVA: 18.780,67 lei
  • Stock: La comandă
  • Producator: Panasonic
  • Model: TH-55VF2W
  • EAN: 5025232899388
  • Garantie: 24 luni
Comenzi telefonice (09.00 - 17.30)

Sistem simplificat si integrat cu mai multe ecrane pentru signage, evenimente si supraveghere.

 Seria de display-uri LCD ce suporta sistemul cu mai multe ecrane Panasonic ofera o inalta lizibilitate, imagini de inalta calitate si functii convenabile. Zonele ascunse limitate la 0.44 mm pe partea superioara/inferioara si stanga/dreapta in "designul ultra-ingust al ramei" display-ului Panasonic TH-55VF2W nu sunt vizibile, fiind ideale pentru utilizare in signage si supraveghere.

 Rama ingusta pentru videowall-uri impecabile

 Display-ul Panasonic TH-55VF2W utilizeaza o zona ascunsa cu o latime de 0.44 mm in partea superioara/inferioara si in partea stanga/dreapta a "designului ultra-ingust al ramei". Chiar si atunci cand o imagine este impartita intre mai multe display-uri, rama nu este vizibila, rezultand in imagini naturale si dinamice pe ecranul mare


DIGITAL LINK simplifica instalarea cu costuri scazute

 Bazata pe tehnologia HDBaseT, conexiunea DIGITAL LINK pe display-ul Panasonic TH-55VF2W suporta transmisia audio, video si a semnalului de control pe distante lungi, si poate fi de asemenea utilizata pentru a conecta mai multe display-uri prin intermediul unui singur cablu. Aceasta elimina necesitatea unor splittere video si a altor dispozitive de rutare.

 Panoul IPS imbunatateste vizibilitatea in afara axei

 Tehnologia de inalta rezolutie a panourilor IPS (In-Plane Switching) asigura imaginile afisate pe ecran facandu-le sa ramana vizibile chiar atunci cand sunt observate din unghiuri oblice. De aceea, este vitala pentru aplicatiile signage precum si in control rooms in care vizibilitatea clara este intotdeauna necesara.

 Wide Viewing Angle

 Panoul Panasonic IPS atinge o adevarata acuratete a culorii si un unghi de vizualizare mai larg, comparativ cu panourile conventionale VA, care au o mica variatie de culoare. 

 Prelucrare foarte lizibila a suprafetei panoului

 Display-ul Panasonic TH-55VF2W utilizeaza un panou cu procesare Advanced Anti-Glare (AAG) ce utilizeaza suprafata concava/convexa pentru a difuza lumina de la soare si de la echipamentul de iluminat. Deoarece suprima reflexiile exterioare pentru a mentine o lizibilitate mai mare, este ideal de utilizat in camerele de monitorizare si in spatiile publice. 

Optimizarea iluminarii spate imbunatateste contrastul

 Iluminarea directa spate LED de inalta eficienta cu Local Dimming asigura o performanta a contrastului de 500.000:1. Iluminarea spate este optimizata in mod automat pentru a adanci negrul in zonele intunecate si pentru a imbunatati albul in zonele luminoase ale scenelor individuale afisate pe ecran pentru o calitate a imaginii mult mai realista si mai captivanta. 

 Fiabilitate eficienta, 24/7,  in modurile peisaj sau portret

Materialele durabile ale panoului si componentele de calitate asigura o functionare sigura de 24 ore, sapte zile pe saptamana. Aceasta face ca seria Panasonic LCD Video Wall sa fie ideala pentru aplicatii in care fiabilitatea absoluta este necesara. Mai mult, aceste produse sunt concepute pentru orientare peisaj sau portret fara a afecta culoarea, luminozitatea sau viata operationala. Aceasta flexibilitate va permite sa exploatati spatiul de instalare la potential maxim.  

Protectie prin functiile Failover si Failback pentru situatiile critice

 Functiile Failover si Failback previn intreruperea imaginii comutand intre doua intrari ale sistemului. Este ideal pentru digital signage in sistemele de transport in care pur si simplu nu este permisa intreruperea afisarii imaginii, dar si in magazinele cu functionare 24/7.

Suporta calibrarea culorii

Pre-calibrare 

 Culorile sunt pre-calibrate inainte de expedierea din fabrica, pentru a reduce la minimum diferentele dintre display-urile utilizate pe mai multe ecrane. Aceasta face posibila crearea unor imagini unice, fara diferente vizibile de la un display la altul.  

Sistem pe mai multe ecrane pentru imagini cu un impact ridicat in spatii mari 

 Functia Multi-Display mareste imaginile pana la de 100 de ori dimensiunea lor initiala. Poate mari dimensiunea imaginii utilizand acelasi raport zoom in directiile verticala si orizontala pentru a corespunde configuratiilor videowall de 2 x 2, 3 x 3, 4 x 4, 5 x 5, si 10 x 10, sau poate aplica diferite raporturi pentru a corespunde configuratiilor alternative de ecran. Astfel, utilizatorii pot maximiza marimea imaginii in functie de dimensiunea si forma video-wall-ului.

 Vizibilitate imbunatatita pe mai multe ecrane

 Atunci cand continutul video cu viteza mare este redat pe mai multe ecrane intr-un video wall, anumite alinieri gresite ale imaginii pot aparea intre panourile adiacente vertical. Seria de display-uri Panasonic contine o functie Reverse Scan care alterneaza directia de scanare a display-urilor adiacente vertical pentru a imbunatati alinierea imaginii. Functia Frame Control, intre timp, regleaza numarul cadrelor video afisate pentru a reproduce imagini cu fluiditate naturala.

 Functia Reverse Scan

 Inverseaza directia scanarii imaginii pentru o redare cu usurinta a continutului video extins pe mai multe ecrane.

 Functia Frame Control 

 Regleaza sincronizarea imaginilor pentru a reproduce mult mai natural continutul video extins.

 Ofera luminozitate stabila pana la 8 ani

 Display-ul Panasonic TH-55VF2W incorporeaza Long Life Mode si functia Auto Brightness Adjustment. In Long Life Mode, luminozitatea este optimizata pentru a extinde durata de viata a produsului. Functia Auto Brightness Adjustment corecteaza automat iesirea de lumina in functie de rata de deteriorare a iluminarii spate pentru a mentine o luminozitate constanta mai mult timp.

 Sincronizarea imaginii pe mai multe ecrane prin USB si actualizari media prin LAN

 Seria Panasonic LCD Video Wall este adaptata pentru digital signage - trebuie doar sa conectati dispozitivele USB de memorie in intrari pe fiecare display in configuratie 2 x 2 pe mai multe ecrane pentru imagini 4K (4 x 1080p) , sincronizate automat. Nu sunt necesare dispozitive sau procesoare externe. Aceasta functie serveste, de asemenea, ca rezerva, in situatia in care sursa video principala cedeaza. Software-ul Multi-Monitoring & Control permite scrierea continutului media pe memoria USB prin LAN, perfect pentru situatiile in care display-ul este dificil de accesat.  

Specificatii
Dimensiune ecran (diagonala) inch 54.6
Tip panel IPS / Direct LED
Luminozitate (cd/mp) 500
Rata contrast 1100:1
Culori afisate (billion) 1.07
Ore functionare/zi 24
Raport laturi 16:9
Timp de raspuns (ms) 8
Unghi de vizualizare (Orizontal/Vertical) 178°/ 178°
Tratament suprafata panou Tip anti-orbire avansat (Haze 28%)
Difuzor 20 W(10 W + 10 W)
Consum electric W 300
Conexiuni HDMI In Type A Connector x 1; DisplayPort ( DP1.1 Dual Mode Only) x 1; DVI-D IN/AUDIO IN (L/R):DVI-D 24-pin x2; PC IN/AUDIO IN (L/R):Mini D-Sub 15-pin x 1 (Female;Serial In: Serial In/Out D-sub 9pin x 1 / x 1, RS-232C Compatible; IR In/Out Stereo Mini Jack (M3) x 1 / x 1; Audio Out Stereo Mini Jack (M3) x 1; LAN RJ45 x 1 / x 1, 100BASE-TX, USB 2.0 Type A connector x 1 DC 5 V / 500 mA (USB3.0 is not supported)
Consum electric mediu (Mod ON) W 165
Consum electric (Mod Standby) W 0.5
Culoare rama negru
Standard VESA VESA Compliant 400 x 400 mm
Dimensiune rama (latime) mm T/B/R/L 0.45
Instalare (orientare) Landscape/Portrait
Alimentare AC 220 - 240 V, 50 Hz/60 Hz
Accesorii incluse Cablu AC 2,0 m; Telecomanda; Receptor IR extern (Aproximativ. 1,8 m (70,9 "); Cablu LAN (CAT5e) (Aproximativ. 2,0 m (79 "); Baterii (dimensiune AAA) x 2; Clamper x 3; CD-ROM; Manual de utilizare
Greutate (kg) 23
Dimensiuni (L x I x A) 1210.6 x 681.3 x 97.3mm

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie