Display profesional Panasonic, TH-55SQ1W, 55 inch, UHD
Ai livrare GRATUITA pentru comenzi de peste 1000 LEI! (* exceptie fac produsele din categoria CLIMATIZARE)


Cod produs: TH-55SQ1W

Disponibilitate: La comanda

Garantie: 36 Luni

Preţ: 8.469,00 RON 8.469.00
La comanda

Cantitate


Adauga in Cos

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
021 313 66 15 | 0728 326 732
L - V : 09:00 - 17: 30
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!


Seria SQ1 este ideală pentru utilizare în magazine și săli de ședințe și ca semnalizare publică.
Seriile SQ1 Panasonic LCD 4K UHD utilizează o calitate a imaginii 4K pentru a reda imagini complexe.
Seria SQ1 are „funcția de gestionare a culorii cu 12 axe” pentru reproducerea fidelă a culorilor în mod ideal a conținutului de semnalizare digitală și compatibilitatea „HDR” pentru a exprima o gamă largă de luminozitate de la întuneric la luminos. Echipat cu noul standard de slot pentru specificații Intel® SDM, Seria SQ1 poate fi combinată cu o placă de interfață pentru o interoperabilitate simplă, dar largă a sistemului.
 
Calitate uimitoare Panasonic 4K până la cele mai mici detalii!

Cu aproximativ 8.290.000 pixeli, sau de aproximativ patru ori mai mult decât pixelii unui afișaj Full-HD, imaginile sunt extrem de detaliate. Acest ecran dinamic, mare, arhivează imagini realiste, nuanțate fin. Afișajul 4K este o alegere excelentă pentru sălile de întâlnire în care imaginile sunt adesea vizualizate de aproape și creează o ambianță impresionantă în aplicațiile comerciale. 

Afișare ușoară, imagini optimizate pentru conținutul afișat* Deși se folosește termenul „DICOM”, acest produs nu este echipament medical. Nu utilizați imaginile afișate în scopuri medicale, cum ar fi examinarea sau diagnosticarea.

Suportă emularea HDR și BT.2020
Seria SQ1 acceptă HDR (High Dynamic Range) (PQ și HLG). Reproducerea imaginilor este uimitoare, de la negru adânc la culori luminoase strălucitoare. În plus, au modul de emulare pentru BT.2020. Aceasta permite afișarea unei emulații pentru a susține gama largă de culori a standardului ITU-R BT.2020.

Arhiva de gestionare a culorii pe 12 axe
Temperatura culorii, nuanța și parametrii de luminozitate ai imaginilor individuale pot fi ajustate pentru roșu, verde și albastru, precum și culorile lor complementare, cyan, magenta și galben. Acest lucru menține nuanțele intermediare ale culorilor extrem de fine vibrante și realiste.

Fiabilitate ridicată care permite funcționarea continuă 24/7
Seria SQ1 este capabilă să funcționeze constant, 24/7. Oferă o utilizare fiabilă în spațiile publice unde se adună mulți oameni, cum ar fi gările, aeroporturile și centrele comerciale, precum și instalarea în sălile de monitorizare si supraveghere. De asemenea, este echipat cu o varietate de terminale de intrare / ieșire pentru aplicații versatile. În plus, modelele de 65 inci, 55 inci și 49 inci pot fi instalate cu o înclinare de până la 45 de grade pentru utilizare într-o varietate de situații de montare.
* În caz de timp îndelungat, se recomandă afișarea imaginii în mișcare. Dacă afișați o imagine statică pentru o perioadă îndelungată, păstrarea imaginii ar putea rămâne pe ecran. Cu toate acestea, păstrarea imaginii poate dispărea treptat prin afișarea imaginilor în mișcare

Un design elegant și subțire accentuează imaginea redata
Rama îngustă oferă imagini cu impact mai mare, îmbunătățind calitatea imaginii 4K. Fără a fi distras de cadru, privitorul se scufundă în imaginea atrăgătoare.


Un design subțire axat pe siguranță

Adâncimea TH-98SQ1 este de numai 90 mm (3,5 "). TH-98SQ1 este subțire atunci când este instalată utilizând suportul exclusiv de montare pe perete (TY-WK98PV1).
Afișajul poate fi instalat în spații cum ar fi pasaje aglomerate sau săli de conferințe, fără a fi nevoie să vă faceți griji in privinta instalarii.
* Disponibilitatea TY-WK98PV1 variază în funcție de țară.

Funcția DIGITAL LINK permite instalarea simplă și cu costuri reduse
Bazat pe tehnologia HDBaseT ™, DIGITAL LINK acceptă transmiterea comenzilor video, audio și de comandă printr-un singur cablu STP CAT5e sau superior pentru distanțe de 150 m (492 ft) pentru video Full HD și 50 m (164 ft) pentru video 4K * . Un comutator DIGITAL LINK sau o interfață digitală opțională simplifică instalarea în spații mari, reducând în același timp costurile și îmbunătățind fiabilitatea.
* ET-YFB200G / YFB100G nu este compatibil cu semnalele 4K. Transmisie de 150 m (492 ft) disponibilă numai cu comutator DIGITAL LINK ET-YFB200G pentru semnale de până la 1080 / 60p în modul Long Reach.
 

Afișajul are un player media USB compatibil 4K încorporat
Prin simpla introducere a unui stick de memorie USB pe care a fost salvat conținutul, redarea începe automat. Deoarece este compatibil 4K, oferă cu ușurință semnalizare digitală 4K fără a fi nevoie să folosiți un PC sau un set-top box. Conținutul poate fi redat consecutiv . De asemenea, conținutul poate fi schimbat prin LAN sau pot fi utilizate mai multe afișaje.


Imagine statică: JPG, JPEG, JPE, BMP
Imagine in miscare: AVI, MKV, WMV, ASF, MP4, MOV, FLV, TS, MTS
Unele fișiere nu pot fi redate chiar dacă sunt în formatul acceptat. În ceea ce privește restricțiile, consultați manualul de utilizare.

Suportă standardul slotului de specificații Intel® SDM de generație următoare
Seria SQ1 este echipată cu noul standard de slot pentru specificații Intel® SDM care acceptă semnalele 4K. Combinat cu placa de interfață, puteți utiliza cu ușurință un computer încorporat și puteți adăuga diverse interfețe.Conexiune in lanț 4K Daisy
Prin conectarea terminalelor de intrare / ieșire DisplayPort într-un lanț , imaginile 4K pot fi afișate simultan.
* Ieșirea DisplayPort este acceptată de intrarea HDMI / DVI-D / SLOT / DisplayPort. DVI-D nu acceptă semnale 4K

Semnalizarea dinamică este posibilă cu zoomul portret
Împărțiți conținutul din sursele de imagine și măriți afișajul în orientare portret. Nu este nevoie să utilizați un dispozitiv special, cum ar fi un procesor, în timp ce creați conținut din diferite imagini.  Plasarea a trei modele TH-65SQ1 pe verticală creează un afișaj echivalent cu 112 inci. Aceasta permite semnalizarea foarte vizibilă.
* Calitatea imaginii poate fi degradată atunci când imaginea este mărită.
Informatii publice: Tabelele de timp, orarele de zbor și alte informații în text mic sunt afișate clar. Utilizarea componentelor durabile permite funcționarea continuă, 24 de ore.
Spații de întâlnire: Imaginile cu ecran mare, foarte detaliate, sunt ideale pentru aplicații de simulare. CAD și alte ilustrații precise pot fi împărtășite multor oameni.

Săli de conferințe: Difuzoarele încorporate permit utilizarea eficientă a spațiului de perete. Expresiile faciale ale oamenilor sunt, de asemenea, văzute clar în videoconferințe.
Magazine de marcă: Texturile și finisajele produsului sunt reproduse fidel în imagini detaliate pentru o imagine de înaltă calitate.


Stații de radiodifuziune și studiouri: Imaginile frumoase 4K cu ecran mare oferă imagini clare.
Galerii de artă și muzee: Contururile și materialele obiectelor expuse sunt frumos exprimate în imagini 4K. Ideal pentru utilizare în galerii de artă și evenimente muzeale.

Capacitate ecran multiplu, fără procesor necesar
În plus față de ecranele multiple 4K, Seria SQ1 poate afișa 2 ecrane, cum ar fi PinP și PbyP. Acest lucru este ideal pentru verificarea detaliilor în diferite aplicații, cum ar fi videoconferințele, semnalizarea digitală și monitorizarea supravegherii. Construcția pe mai multe ecrane este acceptată și pentru afișajele cu ecran mare (până la maximum 10 x 10 afișaje).


• Afișajul cu intrări multiple nu poate fi afișat cu o combinație DVI-D și SLOT. • Afișajul cu mai multe intrări nu acceptă semnalul întrețesut.

Funcția de clonare economisește forța de muncă atunci când configurați mai multe dispozitive
Când instalați mai multe afișaje, funcția Clonare vă permite să utilizați o memorie USB (sau o rețea LAN) pentru a copia setările unui afișaj părinte pe alte unități, scurtând astfel mult timpul de configurare.* Funcția de clonare funcționează numai pentru afișaje cu aceeași serie și dimensiunea ecranului.
* [Data și ora], [Setările rețelei], [Setările LAN] și ID-ul afișajului nu pot fi copiate.
* Dacă este dificil să introduceți o memorie USB din cauza condițiilor de instalare, utilizați un cablu prelungitor disponibil în comerț.

Software-ul pentru PC permite redarea și gestionarea conținutului mai ușor și mai convenabil
Seria SQ1 are o funcție USB Media Player care permite redarea ușoară a semnalizării. Software-ul de gestionare a conținutului este un software de aplicație pentru programarea redării semnalizării digitale pe un computer. De asemenea, permite setarea ON / OFF a poziționatorului.

Redați automat conținutul cu funcția de programare
Software-ul de gestionare a conținutului pentru PC Versiunea 3.2 (gratuit) permite crearea ușoară a listelor de redare cu suport media, inclusiv combinații de imagini statice și video. Puteți configura programări pentru redarea și încheierea listei de redare media la date și ore predeterminate.
Lista de redare convenabilă și sincronizarea programării
Listele de redare și programările create cu software-ul de gestionare a conținutului pot fi transferate pe afișaje cu memorie USB sau prin LAN. Este acceptată și redarea sincronizată pe mai multe afișaje.


Setări rețea de memorie USB
Folosind un dispozitiv de memorie USB, setarea rețelei poate fi făcută pentru mai multe afișaje. Adresele IP individuale pentru fiecare unitate sunt setate automat.Software de transfer de ecran
În locuri precum sălile de ședințe, sălile de clasă și magazinele, unde afișajele sunt conectate prin rețele LAN cu fir, ecranele computerului pot fi afișate simultan. Puteți seta echipamentul să fie afișat prin simpla desemnare a adresei sale IP. Acest lucru este convenabil pentru streaming de imagini și „afișaje de notificare” în școli și magazine.

Software de monitorizare și control multiplu
Compatibil cu software-ul de monitorizare și control multiplu pentru adăugarea de noi funcții, cum ar fi căutarea automată a afișărilor de hărți și a dispozitivelor înregistrate. Ecranele și echipamentele periferice de pe intranet pot fi controlate și starea lor poate fi monitorizată. De asemenea, notificarea erorii și indicarea erorii pot fi detectate de o funcție de monitorizare a indicației (contra cost) pentru o întreținere îmbunătățită.

Măsuri de siguranță pentru reluare in situații critice
Dacă semnalele video și audio principale sunt întrerupte, sistemul trece imediat la semnale alternative. Dacă semnalele principale sunt restabilite, se afișează imaginea originală. Acest lucru îl face ideal pentru centrele de supraveghere.
* Combinațiile utilizabile de semnale principale și de rezervă sunt limitate. 
Specificatii tehnice display profesional 2021
Panel TH-55SQ1W
Dimensiune ecran (diagonala) [inch / mm] 55-inch (1387.8 mm / 54.7inch)
Tip panel/Retroiluminare IPS / Edge LED
Raport laturi 16:9
Suprafata afisata efectiva (mm) 1209.6 / 680.4
Rezolutie 3840 x 2160
Luminozitate (cd/mp) 500
Rata contrast 1100:1
Dynamic rata contrast 50000:1
Culori afisate (Billion) 1,07
Timp de raspuns DISPLAY PANEL (ms) 8
Unghi de vizualizare (Orizontal / Vertical) 178°/ 178°
Durata de viata a panoului (ore) 50000
Tratament suprafata panou Tip anti-orbire (Haze 28%)
Conexiuni "HDMI Type A Connector x 2 (Compatible with HDCP 2.2)" "Display Port x 1 (Compatible with HDCP 2.2)" Display Port x 1 (Compatible with HDCP 1.4)* DVI-D 24-pin x 1 Mini D-Sub 15-pin (DDC2B) x 1 D-sub 9-pin x 1, RS-232C Compatible Stereo Mini Jack (M3) x 1 / x 1 Stereo Mini Jack (M3) x 2 Stereo Mini Jack (M3) x 1 "RJ45 x 1 compatible with PJLinkTM RJ45 10BASE-T/100BASE-TX" RJ45 x 1 100BASE-TX USB Connector (Type A) x 2, DC 5 V/2A, DC 5 V/1A (USB 3.0 is supported) "Intel® SDM specification Corresponding size SDM-S / SDM-L, Supply power 12 V / 5.5 A, 3.3 V / 1.1 A"
Difuzor W (W+W) Difuzor incorporat (W) 20 [10 +10 ] Iesire difuzor extern (W) 30 [15 +15 ] 10%THD
Alimentare electrica AC 110 - 127 Hz / 60 Hz 220 - 240 V 50 Hz / 60 Hz
Consum electric mediu (Mod ON) W 162
Consum electric mediu (Mod OFF) W 0.3
Consum electric (Mod Standby) W 0.5
Consum electric W 300
Dimensiuni (L x I x A ) mm 1240 x 714 x 66
Greutate (Kg) 25.5
Dimensiune rama (latime) mm T: 12.2 , B: 15.8 , L/R: 12.7
Culoare rama negru
Material cabinet Față, spate: metal / lateral: plastic
Standard VESA (mm) VESA Compliant W400 x H400 mm
Instalare (orientare) Landscape / Portrait
Instalare (inclinare) Landscape : 0 - 45 grade in fata / in spate Portrait : 0 - 45 grade in fata / in spate
Conditii de mediu - operare Temperature : 0℃ to 40℃ Humidity : 20% to 80% (No condensation) Altitude : 0 to 2800 m
Conditii de mediu - depozitare - Temperature : -20℃ to 60℃ Humidity : 20% to 80% (No condensation)
Accesorii incluse Telecomandă - Baterii (dimensiune AAA) x 2 - Clemper x 3 - Capac de memorie USB x 1 - Adaptor SLOT x 1 - Cablu CA (aprox. 2,0 m (79 ")) - CD-ROM / Manual de utilizare - Carte de instrucțiuni de operare
Accesorii optionale Suport pentru piedestal TY-ST55PE9 Software de avertizare timpurie Seria ET-SWA 100/105 Suport videl wall TY-VUK10
Software compatibile -

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Nu stii despre ce sa scrii?

  • Raportul calitate/pret
  • Ce ti-a placut/nu ti-a placut
  • Ai adauga ceva la descriere?
  • Ce-ai fi dorit sa stii inainte de a cumpara
  • Daca ai recomanda si altora