Menu
Your Cart

Display profesional Panasonic TH-55LFV9W Full HD IPS, D-LED 55 inch

Display profesional Panasonic TH-55LFV9W Full HD IPS, D-LED 55 inch
La comandă
Display profesional Panasonic TH-55LFV9W Full HD IPS, D-LED 55 inch
14.229,00 lei
Fără TVA: 11.957,14 lei
  • Stock: La comandă
  • Producator: Panasonic
  • Model: TH-55LFV9W
  • EAN: 5025232897858
  • Garantie: 36 luni
Comenzi telefonice (09.00 - 17.30)

Sistem simplificat si transparent pe mai multe ecrane pentru signage, evenimente si supraveghere
Relatia apropiata a Panasonic cu utilizatorii finali si industriile de reselleri au permis dezvoltarea unor solutii specializate de videowall la cheie ce depasesc cererea profesionistilor prin simplificarea instalarii, asigurarea fiabilitatii, si imbunatatirea in permanenta a performantei. Oferind imagini cu un impact ridicat, display-ul profesional Panasonic TH-55LFV9W asigura o inalta vizibilitate si o simplitate in utilizare de neegalat de catre orice alt brand.


 

Rama ingusta pentru videowall-uri impecabile

Ramele inguste ale display-ul Panasonic TH-55LFV9W reduc distanta de la o rama la alta pana la 3.5 mm. In instalarile mai mari de videowall, marginile ecranului ofera privitorilor senzatia ca dispar, rezultand in imagini de format mare cu adevarat spectaculoase.

Configuratie pe mai multe ecrane pentru imagini 4K (4 x 1080p) 

Doua sisteme pentru iesirea 4K (3840 x 2160, 30p) sunt suportate pentru afisarea pe mai multe ecrane.

MST (Multi Stream Transport)

Sistemul MST (Multi Stream Transport) suporta afisarea punct-cu-punct a imaginilor 4K in configuratie pe mai multe ecrane 2 x 2.
SST (Single Stream Transport)

Sistemul SST (Single Stream Transport) suporta afisarea marita a imaginilor 4K in configuratie pe mai multe ecrane.

Panoul IPS imbunatateste vizibilitatea in afara axei

Tehnologia de inalta rezolutie a panourilor IPS (In-Plane Switching) asigura imaginile afisate pe ecran facandu-le sa ramana vizibile chiar atunci cand sunt observate din unghiuri oblice: vitala pentru aplicatiile signage precum si in control rooms in care vizibilitatea clara este intotdeauna necesara.

Wide Viewing Angle

Panoul Panasonic IPS atinge o adevarata acuratete a culorii peste un unghi de vizualizare mai larg comparativ cu panourile conventionale VA, si cu o mica variatie de culoare. Prelucrare foarte lizibila a suprafetei panoului

Display-ul Panasonic TH-55LFV9W utilizeaza un panou cu procesare Advanced Anti-Glare (AAG) ce utilizeaza suprafata concava/convexa pentru a difuza lumina de la soare si de la echipamentul de iluminat. Deoarece suprima reflexiile exterioare pentru a mentine o lizibilitate mai mare, este ideal de utilizat in camerele de monitorizare si in spatiile publice. 

Optimizarea iluminarii spate imbunatateste contrastul

Iluminarea directa spate LED de inalta eficienta cu Local Dimming asigura o performanta a contrastului de 500.000:1. Iluminarea spate este optimizata in mod automat pentru a adanci negrul in zonele intunecate si pentru a imbunatati albul in zonele luminoase ale scenelor individuale afisate pe ecran pentru o calitate a imaginii mult mai realista si mai captivanta. Fiabilitate eficienta 24/7 in modurile peisaj sau portret

Materialele durabile ale panoului si componentele de calitate asigura o functionare sigura de 24 ore, sapte zile pe saptamana. Aceasta face ca seria Panasonic LCD Video Wall sa fie ideala pentru aplicatii in care fiabilitatea absoluta este critica. Mai mult, aceste produse sunt concepute pentru orientare peisaj sau portret fara a afecta culoarea, luminozitatea sau viata operationala. Aceasta flexibilitate va permite sa exploatati spatiul de instalare la potential maxim.  
Protectie prin functiile Failover si Failback pentru situatiile critice
Functiile Failover si Failback previn intreruperea imaginii comutand intre doua intrari ale sistemului. Aceasta este ideal pentru digital signage in sistemele de transport in care pur si simplu nu este permisa intreruperea afisarii imaginii, si in magazinele cu functionare 24/7.

Pre-calibrare

Culorile sunt pre-calibrate inainte de expedierea din fabrica, pentru a reduce la minimum diferentele dintre display-uri pentru utilizare pe mai multe ecrane. Aceasta face posibila crearea unor imagini unice fara orice diferente vizibile de la un display la altul.  

Sistem pe mai multe ecrane pentru imagini cu un impact ridicat in spatii mari 

Functia Multi-Display mareste imaginile pana la de 100 de ori dimensiunea lor initiala. Poate mari dimensiunea imaginii utilizand acelasi raport zoom in directiile verticala si orizontala pentru a corespunde configuratiilor videowall de 2 x 2, 3 x 3, 4 x 4, 5 x 5, si 10 x 10, sau poate aplica diferite raporturi pentru a corespunde configuratiilor alternative de ecran. Astfel, utilizatorii pot maximiza marimea imaginii in functie de dimensiunea si forma video-wall-ului.Software Video Wall Manager si kit Auto Display Adjustment Upgrade

Software-ul gratuit Panasonic Video Wall Manager poate fi utilizat impreuna cu display-urile LCD din seria Video Wall.
Cu acest software, puteti calibra culoarea display-ului utilizand un senzor de culoare, regla setarile display-ului, si controla si administra informatia prin intermediul unui computer. Daca software-ul este actualizat cu un kit optional TY-VUK10 Auto Display Adjustment Upgrade, luminozitatea si culoarea intre mai multe display-uri pot fi calibrate automat utilizand o camera compatibil

Specificatii
Dimensiune ecran (diagonala) inch 55
Tip panel IPS / Direct LED
Luminozitate (cd/mp) 500
Rata contrast 1200:1
Culori afisate (billion) 1.07
Ore functionare/zi 24
Raport laturi 16:9
Timp de raspuns (ms) 8
Unghi de vizualizare (Orizontal/Vertical) 178°/ 178°
Tratament suprafata panou Tip anti-orbire avansat (Haze 28%)
Difuzor 20 W(10 W + 10 W)
Consum electric W 185
Conexiuni HDMI Type A Connector x 1, COMPONENT / RGB IN , AUDIO IN L/R:Pin Jack x 1 (Shared with VIDEO IN), VIDEO IN BNC x 1 set (Shared with COMPONENT/RGB IN Y/G), AUDIO IN L/R:Pin Jack x 1 (Shared with COMPONENT/RGB IN) DisplayPort( DP1.1 Dual Mode Only) x 1, DVD-D IN DVI-D 24-pin x 2, AUDIO IN DVI-D 24-pin x 2, LAN IN/OUT, RJ45 x 1 / x 1, 100BASE-TX, Compatible with PJLinkTM (Shared with DIGITAL LINK, USB 2.0 Type A connector x 1 DC 5 V / 500 mA (USB3.0 is not supported.)
Consum electric mediu (Mod ON) W 103
Consum electric (Mod Standby) W 0.5
Culoare rama negru
Standard VESA VESA Compliant 400 x 400 mm
Dimensiune rama (latime) mm T/L : approx. 2.25, B/R : approx. 1.25
Instalare (orientare) Landscape/Portrait
Alimentare AC 220 - 240 V, 50 Hz/60 Hz
Accesorii incluse Cablu AC 2,0 m; Telecomanda; Receptor IR extern (Aproximativ. 1,8 m (70,9 "); Cablu LAN (CAT5e) (Aproximativ. 2,0 m (79 "); Baterii (dimensiune AAA) x 2; Clamper x 3; CD-ROM; Manual de utilizare
Greutate (kg) 27
Dimensiuni (L x I x A) 1213.4 x 684.2 x 98.0mm

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie