Display profesional Panasonic, TH-49SQE1W, 49 inch, UHD
Ai livrare GRATUITA pentru comenzi de peste 1000 LEI! (* exceptie fac produsele din categoria CLIMATIZARE)


Cod produs: TH-49SQE1W

Disponibilitate: La comanda

Garantie: 36 Luni

Preţ: 4.699,00 RON 4.699.00
La comanda

Cantitate


Adauga in Cos

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
021 313 66 15 | 0728 326 732
L - V : 09:00 - 17: 30
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!


Seria elegantă SQE1 cu cadru subțire pentru afișarea unor imagini fara cusur.
Seria SQE1 cu rezoluție 4K (3840 x 2160) acceptă semnal 4K / 60p (HDMI) și este capabilă să funcționeze 24 de ore pe zi. Panoul IPS oferă un unghi larg de vizualizare pentru a furniza informații cu precizie multor oameni dintr-o zonă mare. Este foarte potrivit pentru instalarea în gări, aeroporturi și institutii comerciale.
* 1: rezoluție reală: 3840 x 2160p
* 2: Formatul aplicației redabile, interfața grafică și procedura de funcționare pentru funcția MediaPlayer din seria SQE1 sunt diferite de cele ale altor modele.

Vizibilitate excelentă
Afișează imagini clare cu o calitate uimitoare Panasonic 4K de 500cd / m2. Cu un unghi larg de vizualizare pentru panourile IPS, este o alegere excelentă pentru aplicații de semnalizare și săli de conferințe.
Flexibilitate și fiabilitate
Suportă atât instalarea verticală, cât și înclinarea și funcționarea continuă 24/7. Echipat cu o funcție Wi-Fi și browser HTML-5 pentru a vă permite să conectați site-uri web și să actualizați semnalizarea fără un STB.
Extensibilitate largă
Echipat cu noul standard de slot pentru specificații Intel® SDM. Pot fi atașate plăci funcționale, inclusiv PC-uri. Respectă o gamă largă de aplicații, nu doar semnalizare.
* Verificați specificațiile plăcii de funcții înainte de montare.

Calitate uimitoare Panasonic 4K până la cele mai mici detalii!

Cu aproximativ 8.290.000 pixeli, sau de aproximativ patru ori mai mult decât pixelii unui afișaj Full-HD, imaginile sunt extrem de detaliate. Acest ecran dinamic, mare, arhivează imagini realiste, nuanțate fin. Afișajul 4K este o alegere excelentă pentru sălile de întâlnire în care imaginile sunt adesea vizualizate de aproape și creează o ambianță impresionantă în aplicațiile comerciale. 

Fiabilitatea ridicată permite funcționarea continuă 24/7
Pe lângă faptul că este rezistent la impact, seria SQE1 este capabilă să funcționeze constant, 24/7. Oferă o utilizare fiabilă în spațiile publice unde se adună mulți oameni, cum ar fi gările, aeroporturile și centrele comerciale, precum și instalarea în sălile de supraveghere. De asemenea, este echipat cu o varietate de terminale de intrare / ieșire pentru aplicații versatile.
* În caz de timp îndelungat, se recomandă afișarea imaginii în mișcare. Dacă afișați o imagine statică pentru o perioadă îndelungată, păstrarea imaginii ar putea rămâne pe ecran. Cu toate acestea, păstrarea imaginii poate dispărea treptat prin afișarea imaginilor în mișcare.Un design elegant și subțire accentuează imaginea
Rama îngustă oferă imagini cu impact mai mare, îmbunătățind în continuare calitatea imaginii 4K. Fără a fi distras de cadru, privitorul se scufundă în imaginea atrăgătoare. Îl puteți instala vertical sau orizontal pentru a se potrivi cu spațiul și îl puteți înclina cu 20 de grade înainte *, iar pentru instalarea în locuri înalte, puteți înclina unitatea pentru o mai bună vizibilitate.

Standard Echipat cu o gamă largă de terminale
Seria SQE1 are patru terminale de intrare HDMI, USB Type-A și Type-C. Este echipat cu o intrare / ieșire DisplayPort și Wi-Fi pentru a permite transmisia fără fir cu un computer. În plus față de semnalizarea vitrinei, seria SQE1 îndeplinește o gamă largă de aplicații, cum ar fi semnalizarea digitală, monitorul de conferință și monitorul de supraveghere.


Suportă standardul slotului de specificații Intel® SDM
Seria SQE1 este echipată cu standardul slotului de specificații Intel® SDM care acceptă semnalele 4K. Combinat cu placa de interfață, puteți adăuga cu ușurință diverse interfețe.


Browserul HTML5 preinstalat permite actualizări ușoare.
Seria SQE1 este preinstalată cu browserul HTML5 bazat pe Android. Deci, poate servi drept semnalizare utilizând un dispozitiv fără un dispozitiv extern, cum ar fi un set-top box sau un PC sau fără un cablu de conectare.


Funcția de afișare fără fir
Seria SQE1 a fost echipată * cu Wi-Fi. Puteți transfera ecranul computerului fără un cablu de conectare. Acest lucru este convenabil atunci când înlocuiți prezentatorii în timpul unei conferințe sau când un participant afișează date de pe un computer.
* Modelele de 49 inch sunt  tipuri încorporate.


Afișajul are un player media USB compatibil 4K încorporat
Prin simpla introducere a unui stick de memorie USB pe care a fost salvat conținutul, redarea începe automat. Deoarece este compatibil 4K, oferă cu ușurință semnalizare digitală 4K fără a fi nevoie să folosiți un PC sau un set-top box. 
* Formatul aplicației redabile, interfața grafică și procedura de funcționare pentru funcția Media Player din seria SQE1 sunt diferite de cele ale altor modele.Conectare dispozitiv HDMI CEC acceptată
Dispozitivele compatibile HDMI-CEC pot fi conectate la afișaj printr-un cablu HDMI, permițând operațiunile de bază ale dispozitivelor compatibile să fie controlate de telecomanda afișajului.
* Controlul tuturor dispozitivelor nu poate fi garantat.
* Linkul VIERA nu este acceptat.
Suport conexiune de control LAN
Seria SQE1 poate fi controlată prin LAN sau RS-232C. Puteți configura afișajul în sistemul dvs. de control existent și puteți controla mai multe dispozitive simultan. De asemenea, acceptă controlul LAN Crestron Connected ™.Funcția de clonare economisește forța de muncă la configurarea mai multor dispozitive
Când instalați mai multe afișaje, funcția Clonare vă permite să utilizați o memorie USB pentru a copia setările unui afișaj părinte pe alte unități, scurtând astfel mult timpul de configurare.
Software de monitorizare și control multiplu

Compatibil cu software-ul de monitorizare și control multiplu pentru adăugarea de noi funcții, cum ar fi căutarea automată pentru afișări de hărți și dispozitive înregistrate. Ecranele și echipamentele periferice de pe intranet pot fi controlate și starea lor poate fi monitorizată. De asemenea, notificarea erorii și indicarea erorii pot fi detectate de o funcție de monitorizare a indicației (contra cost) pentru o întreținere îmbunătățită. 
Specificatii tehnice display profesional 2021
Panel TH-49SQE1W
Dimensiune ecran (diagonala) [inch / mm] 49-inch class (1232.0 mm)
Raport laturi 16:9
Tip panel/Retroiluminare IPS / Direct-LED
Suprafata afisata efectiva (mm) 1073,8 x 604,0
Rezolutie 3840 x 2160
Luminozitate (cd/mp) 500
Culori afisate (Billion) 1.06
Rata contrast 1200:1
Dynamic rata contrast 50000:1
Timp de raspuns DISPLAY PANEL (ms) 8
Unghi de vizualizare (Orizontal / Vertical) 178°/ 178°
Durata de viata a panoului (ore) aprox. 50 000
Tratament suprafata panou Tip anti-orbire (Haze 1%)
Conexiuni HDMI Connector x 4 1.2a x 1 1.2a x 1 Mini D-Sub 15-pin (DDC2B) x 1 D-sub 9pin (Female) x 1, RS-232C Compatible Stereo mini jack (M3) x 1 Pin jack (L / R) x 1 "Stereo mini Jack (M3) x 1 SPDIF x 1" RJ45 x 1 USB connector Type-A (5 V/0.5 A) x 2, Type-C (5 V/1.5 A) x 1, (Internal) Type-A x 1 "Intel (R) SDM specification Corresponding size SDM-S / SDM-L, Supply power 40 W" Built-in
Iesire difuzor extern (W) 16 [8 + 8]
Alimentare electrica AC 220 - 240 V 50 Hz / 60 Hz
Consum electric W 186
Consum electric mediu (Mod ON) W 109
Consum electric mediu (Mod OFF) W 0
Consum electric (Mod Standby) W 0.5
Dimensiuni (L x I x A ) mm 1102 x 652 x 105
Material cabinet Față: Metal / lateral, Spate: Plastic
Culoare rama negru
Dimensiune rama (latime) mm T / R / L 11,0 mm, B 14,4 mm
Standard VESA (mm) VESA Compliant 200 x 400
Instalare (orientare) Landscape / Portrait
Inclinare Landscape / Portrait - 20 grade
Conditii de mediu - operare Temperature : 0℃ to 40℃ Humidity : 20% to 80% (No condensation)
Conditii de mediu - depozitare - Temperature : -20℃ to 60℃ Humidity : 20% to 80% (No condensation)
Greutate (Kg) 13
Accesorii incluse - Telecomandă x 1 - Senzor IR x 1 - Suport senzor IR - Șurub (pentru suportul senzorului IR) x 2 - Cod sursă de alimentare - Baterii x 2: tip AA / R6 / LR6 - Clemper cablu x 3 - Distanțier x 4 - Șurub pentru distanțier x 4

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Nu stii despre ce sa scrii?

  • Raportul calitate/pret
  • Ce ti-a placut/nu ti-a placut
  • Ai adauga ceva la descriere?
  • Ce-ai fi dorit sa stii inainte de a cumpara
  • Daca ai recomanda si altora