Comenzi telefonice: 0213136615

Importator direct

Gama larga de servicii

Showroom

Livrare rapida

Livrare gratuita

Electrocasnice mari

Electrocasnice mici

Home Entertainment

Ingrijire Personala

Telefoane

Casti, Medii stocare & Baterii

Surse de lumina

CONSULTANTA


Servicii de consultanta:


Fie ca sunteti in faza initiala de planificare a unui sistem nou de telecomunicatii, respectiv a unei solutii de comunicatii unificate, sau pur si simplu daca doriti evaluarea, in vederea upgrade-ului actualei structuri de comunicatii voce/date din cadrul companiei Dvs, specialistii firmei noastre va stau la dispozitie.

Permenent, vor fiidentificate solutiile optime de exploatare a sistemelor Dvs informatice, in asa fel incat procesul decizional sa se desfasoare in parametri optimi.

Raportat la bugetul alocat si la nevoile companiei dumneavoastra , va venim in intampinare atat din punct de vedere comercial cat si tehnic, atat la cerere cat si in baza unui abonament. Abonamentele pot include servicii de asistenta tehnica la sediul dvs. sau la distanta (telefonica sau online) , service periodic al sistemelor de calcul, mentenanta IT, externalizarea unor activitati IT .

In aceasta etapa va vom cere detalii despre activitatea pe care o desfasurati, despre solicitarile Dvs.

Vom analiza cladirea si planurile acesteia, organizarea viitoarelor locuri de munca, etc.

Astfel vom putea alege impreuna cea mai potrivita solutie pentru imobilul dumneavoastra, care va asigura flexibilitate, scalabilitate, robustete si usurinta in intretinere

Ia legatura cu noi si afla ce abonament/serviciu iti poate creste afacerea!