Aparat aer conditionat KIT-VZ12-SKE, Panasonic ,A+++, 12000BTU, R32, AlbAvantajele clientului myPanasonic:
 

 

    
Cod produs: KIT-VZ12-SKE

Producător: Panasonic

Disponibilitate: La comanda

Garantie: 24 Luni Luni

Preţ: 13.089,00 RON 13.089.00
La comanda

Cantitate


Adauga in Cos

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
021 313 66 15 | 0728 326 732
L - V : 09:00 - 17: 30
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!

 

 NOUL GAZ REFRIGERANT
     0% IMPACTUL OZONULUI
     MAI MULTE EFICIENTE ENERGETICE
     30% mai puțin REFRIGERANT
     75%  mai putin in ceea ce priveste incalzirea globala
      R32 consuma mai putina energie atunci cand sunt temperaturi extreme in exterior
NOUL SISTEM NANOE  CU PULVERIZARE DE NANOPARTICULE DE APA  IMBUNATATESTE CALITATAEA AERULUI.
Beneficiile nanoparticulelor de apa pulverizate  electrostatic, nanoe™, au fost demonstrate stiintific.Aceste beneficii includ de la eliminarea virusurilor si a bacteriilor,a mucegaiului si a alergenilor pana la hidratarea pielii.
Experimentele efectuate de universitati si institute de cercetare au dovedit efectele benefice ale nanoe™.
 Caracteristicile tehnologiei nanoe™ (numai modelele VZ și Z) Durat lung de functionare. O durata de functionare de 6 ori mai mare decat ionii negativi generali.nanoe™ contin de aproape 1.000 ori mai multa umezeala decat ionii negativi generali. Fiind incluse in particulele de apa, au o durata de viata mai mare si pot sa se raspandeasca pe o distanta mai mare. nanoe™ sunt particule de apa pulverizate electrostatice cu un numar ridicat de radicali OH. Eficacitatea inhibarii bacteriilor depinde de numarul de radicali OH care
sunt generati cu o rata de  480 miliarde pe secunda.
Purifica aerul, suprafetele si chiar interiorul.Acum puteti curata locuintele mult mai eficient cu Nanoe. Utilizand particulele fine de nanotehnologie, microorganismele daunatoare sunt eliminate din aerul pe care le respiraţi. Dar cum ramane cu cele de pe mobilier si alte suprafete? În mod extraordinar, si ele pot fi dezactivate de aceste particule. Iar acum, atunci cand opriti aerul conditionat, Nanoe va dezactiva microorganismele din filtru. Bucurati-va asadar de liniste interioara intr-un mediu de trai mai proaspat si mai curat.

 In plus, sistemul revolutionar de purificare a aerului nanoe ™ utilizeaza particule fine de nano-tehnologie pentru a indeparta si dezactiva 99% atat microorganismele din aer, cat si microorganismele adezive precum bacteriile, virusii si mucegaiurile.

 SENZORII INTELIGENTI ECONAVI - Econavi detecteaza si reduce  risipa de energie in mod corect.

Utilizand senzori de inalta tehnologie si programe de comanda precise, analizeaza conditiile din camera si ajusteaza puterea de racire.
Econavi este suficient de inteligent pentru a gasi si exploata toate locatiile potrivite pentru a oferi mai mult confort si mai multe economii de energie.

 5 caracteristici de economisire a energiei in acelasi timp: Econavi cu eco-senzori inteligenti
Senzorii inteligenti Econavi detecteaza potentiala risipa de energie utilizand senzorul de activitate umana si senzorul de lumină solara. Poate
monitoriza locul unde se afla oamenii, miscarile, absenta si intensitatea luminii solare. Ajusteaza automat puterea de racire pentru a economisi
energie în mod eficient, asigurand totodata confortul incalzirii si racirii neintrerupte.
Senzorul incorporat "Econavi" pentru detectarea activitatii umane si "Econavi Sunlight Detection"  optimizeaza nu numai orientarea debitului de aer si de volum in functie de prezenta umana, dar si controleaza in mod automat puterea cand depisteaza diminuarea intensitatii luminii soarelui.
Econavi construieste o noua tehnologie de detectie a luminii solare pentru a regla in mod ideal productia, oferind astfel cel mai bun confort in orice moment, economisind in acelasi timp energie


 Panasonic s-a concentrat pe utilizarea caldurii reziduale! Caldura generata  de compresor in timpul functionarii era dagajata in atmosfera. Heatcharge este o tehnologie unica, inovatoare prin care se stocheaza caldura generata de compresor si deseurile sunt utilizate eficient, ca energie termica. Ofera incalzire stabila folosind caldura stocata, chiar si in conditiile  scaderii temperaturii.
 In timpul functionarii aparatului de aer conditionat, datorita tehnologiei "Heatcharge", se retine caldura generata de compresor si este folosita  efectiv, ca energie de incalzire. Caldura inmagazinata asigura o scadere minima a temperaturii in camera, in timpul degivrarii unitatii exterioare. Acest lucru elimina disconfortul creat de un aparat obisnuit in timpul degivrarii .
 

 Tehnologia Inverter +  ofera o mai mare eficienta si mai mult confort precum si un control sigur al temperaturii setate, fara fluctuatii mari si pastreaza un ambient constant cu un consum redus de energie dar ofera si o reducere a nivelului de zgomot fata de un aparat de aer conditionat standard. Sistemul Inverter asigura economii de energie de pana la 50%. Castigati si dumneavoastra si natura.
-Compresoarele de tip rotativ, R2, cu care sunt echipate aparatele de aer conditionat Panasonic asigura un nivel superior de confort la un cost economic. Lider in tehnologie acest compresor este folosit in peste 80% din solutiile de racire la nivel global. Panasonic este lider cu peste 200 de milioane de compresoare produse.
Pompa cu volum mare de ulei si rezervorul de ulei de mare capacitate asigura o lubrifiere superioara altor tipuri de compresoare .
Pistonul este realizat din otel de inalta calitate, previne uzura si extinde durata de viata de  operare.


 Panasonic s-a concentrat pe utilizarea caldurii reziduale! 

Datorita tehnologiei "Heatcharge", se retine caldura generata de compresor si este folosita  efectiv, ca energie de incalzire. Caldura inmagazinata asigura o scadere minima a temperaturii in camera, in timpul degivrarii unitatii exterioare. Acest lucru elimina disconfortul creat de un aparat obisnuit in timpul degivrarii .

 

-Tehnologia Inverter +  ofera o mai mare eficienta si mai mult confort precum si un control sigur al temperaturii setate, fara fluctuatii mari si pastreaza un ambient constant cu un consum redus de energie dar ofera si o reducere a nivelului de zgomot fata de un aparat de aer conditionat standard. Sistemul Inverter asigura economii de energie de pana la 50%. Castigati si dumneavoastra si natura.

 -Compresoarele de tip rotativ, R2, cu care sunt echipate aparatele de aer conditionat Panasonic asigura un nivel superior de confort la un cost economic. Lider in tehnologie acest compresor este folosit in peste 80% din solutiile de racire la nivel global. Panasonic este lider cu peste 200 de milioane de compresoare produse.

Pompa cu volum mare de ulei si rezervorul de ulei de mare capacitate asigura o lubrifiere superioara altor tipuri de compresoare .
Pistonul este realizat din otel de inalta calitate, previne uzura si extinde durata de viata de  operare.


Compresoarele R2  proiectate special pentru a atinge standardele SEER, au fost instalate in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul  asigura cantitati generoase de agent frigorific necesare in cazul instalarilor la distante mari.

 Mod Super Quiet -  : datorita compresorului de ultima generatie si a ventilatorului cu fanta dubla, unitatile interne ale aparatelor de aer conditionat Panasonic sunt cele mai putin nocive auditiv, emit zgomot o aproape imperceptibil 18 dB.

Heatcharge KIT -VZ-SKE, ofera eficienta maxima chiar la ambianta de temperaturi joase -35 C

Functia Energy Charge System- unitate de stocare a caldurii dispune de incalzire non-stop si incalzire rapida.

"Internet Control", sistem de ultima generatie ofera  posibilitatea gestionarii aparatului de aer conditionat  de la distanta cu ajutorul unui Smartphone, tableta sau PC. Pentru controlul aparatului de la distanta, optional se poate achizitiona interfata WIFI pentru a fi conectata la un router wireless. 


Noul set Panasonic WiFi CZ-TACG1: controlati confortul si eficienta cu cel mai scazut consum de energie Controlati aerul conditionat prin dispozitivul inteligent de control prin internet, prin smartphone, tableta sau telefon smart de birou, prin internet.
Ofera chiar mai multe functii, ca si cand ati fi acasa sau la birou: start/stop, mod de operare, temperatura setata, temperatura interioara, temporizator saptamanal etc., dar si funcțti noi, avansate, oferite de controlul prin internet, pentru a obtine un confort si o eficienta superioare, cu cel mai mic consum de energie.


 

 

 

Specificatii tehnice aer conditionat
Capacitate de incalzire Nominala (Min-Max)kW 4.20(0.60-9.20)
Puterea absorbita la racire Nominala (Min-Max)kW 0.80(0.14-1.01)
Coeficient randament SEER W/W 10.00 A+++
Capacitate racire Nominala ( Min-Max) kW 3.5(0.60-4.00)
Agent frigorific R32
Tip compresor Heatcharge, Inverter+
Capacitate de incalzire nominala la -7 grade Celsius ,Kw 5.60
Recomandabil pentru suprafata ( mp) 24-35mp - Locuinta; 20-30 mp- Birou sau spatiu comercial
Capacitate BTU 12000
Tip unitate interna Split de perete
Coeficient randament SCOP W/W 5.90 A+++
Puterea absorbita la incalzire Nominala (Min-Max)KW 0.83(0.14-3.16)
Volum aer racire/incalzire unitate interioara m3/min 1050
Nivel presiune sonora Interior Max/Min/Redus racire - incalzire 45/33/18-45/29/18
Greutate - Unitate interna Kg 14.5
Greutate - Unitate externa Kg 39.5
Interval de temperatura pentru functionare incalzire min/max -35/+24
Interval de temperatura pentru functionare racire min/max -10~ +43
Diferenta nivel (int/ext) Max m 12
Lungime traseu min/max 3~15
Dimensiuni aparat AC - Unitate interna ( HxWxD)mm 295/x798x375
Dimensiuni aparat AC - Unitate externa ( HxWxD)mm 630x799x299
Volum aer racire/incalzire unitate exterioara m3/min 2052/1890

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Nu stii despre ce sa scrii?

  • Raportul calitate/pret
  • Ce ti-a placut/nu ti-a placut
  • Ai adauga ceva la descriere?
  • Ce-ai fi dorit sa stii inainte de a cumpara
  • Daca ai recomanda si altora