Menu
Your Cart

Acumulatori Panasonic AAA Ni-MH (R3) 930mA PRO B4 BK-4HCDE/4CP

Acumulatori Panasonic AAA Ni-MH (R3) 930mA PRO B4 BK-4HCDE/4CP
La comandă
Acumulatori Panasonic AAA Ni-MH (R3) 930mA PRO B4 BK-4HCDE/4CP
199,00 lei
Fără TVA: 167,23 lei
  • Stock: La comandă
  • Producator: Panasonic
  • Model: ACUMULATOR NI-MH R3 BK-4HCDE/4CP
  • Garantie: 24 luni
Comenzi telefonice (09.00 - 17.30)

Acumulatori Panasonic AAA Ni-MH (R3) 930mA PRO B4 BK-4HCDE/4CP

Eneloop furnizeaza acumulatori Ni-MH, de calitate superioară, fabricați in Japonia. Aceștia vin preîncărcați și au o autonomie crescută. Prietenoși cu mediul, pot fi reîncărați de până la 500 de ori.

Eneloop Pro este gama de acumulatori profesionali pentru device-uri cu consum ridicat de energie cum ar fi blitz-uri, camere foto / video, mouși / tastaturi Bluetooth, controllere gaming și multe altele.

Rezistent la Temperaturii Extreme - Acumulatorii Eneloop performează excelent în condiții meteo extreme de până la -20°C. Sunt alegerea nr. 1 a fotografilor profesioniști, mai ales pe durata sezonului rece.

Self Discharge Mic - Chiar dacă nu folosiți acumulatorii, după 1 an aceștia rămân cu o capacitate semnificativă de 85%.

Acumulatori Eco - Brandul Eneloop se caracterizează prin politica sustenbilă cu mediu pe care o implementează, de la procesul de fabricare până la reciclarea acumulatorilor. Acumulatorii sunt pre-încărcați cu erergie solară regenerabilă.

Multiple Cicluri de Încărcare - Salvează mediul și portofelul! Acumulatorii Eneloop Pro au o durată de viață prelungită cu până la 500 de cicluri de re-încărcare.

Curent Stabil & Autonomie Mare - Acumulatorii Eneloop Pro oferă o alimentare sigură și protecție garantată pentru orice aparat electronic. Aceștia se descarcă mult mai greu decât acumulatorii / bateriile alcaline oferind o autonomie crescută.

SPECIFICATII TEHNICE
Tip: AAA (R3)
Capacitate (mAh): 950
Volti (V): 1,2
Tehnologie: Ni-MH
Ambalaj: Blister
Nr. Acumulatori: 4
Brand: Eneloop
Eneloop furnizeaza acumulatori Ni-MH, de calitate superioara, fabricati in Japonia. Acestia vin preincarcati si au o autonomie crescuta.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie